Miholjdan

Miholjdan

offline
  • Pridružio: 29 Jan 2009
  • Poruke: 488
  • Gde živiš: tako blizu, a tako daleko

Miholjsko leto. Miholjdan.Menjam svoj avatar na MC.Skidam crninu i puštam svetlost. Danas sam ih posetila, tačnije njihove večne domove, jer oni žive u meni. Volim ih mnogo, mnooogo i mnooogo mi nedostaju, ali moram da se vratim, moram ustati iz nok dauna. Danas je bila godišnjica, ne prva! Neću da pričam, niti da razmišljam o bolu, neću nazad, neću da tapkam u mestu, neću da sam ranjiva, neću da venem, hoću napred, u svetlost!

uvek je lepo- i dobro- (posle nekog vremena?) osetiti sopstveno rumenilo na licu, kao sto mi koliko toliko deluje sa tvog novog avatara. A takve reci kao tvoja zadnja recenica, imaju veliku moc. smešak

Freia ::uvek je lepo- i dobro- (posle nekog vremena?) osetiti sopstveno rumenilo na licu, kao sto mi koliko toliko deluje sa tvog novog avatara. A takve reci kao tvoja zadnja recenica, imaju veliku moc. smešak

Da, da...podsjetila me na Tijanu Dapčević i ono njeno: Neeećuuuu! Very Happy

Kad je počeo Miholjdan...ovde nikakvih znakova, baš je hladno...možda nisu čuli za ljeto miholjsko, pa ga i ne puštaju...u promet?

Nevena NeVene!
Uostalom, cvijet je uvijek cvijet.....

"Prema narodnom verovanju, posle Miholjdana nastupa prava jesen koja je kalendarski već uveliko počela. Meteorolozi tvrde da će ove godine to narodno verovanje biti i potvrđeno. Oktobarski topli dani vezani za ovaj narodni i verski praznik poznati su kao "Miholjsko leto".


jesen je lijepa...i kao godišnje i kao životno doba...naročito zbog Miholjskog ljeta Wink

trio rio ::Kad je počeo Miholjdan...ovde nikakvih znakova, baš je hladno...možda nisu čuli za ljeto miholjsko, pa ga i ne puštaju...u promet?


Od 2005.god., 12.10.-Miholjdan, je uvek bio sunčan ili vedar dan, bar u mom mestu. Ove godine je bio oblačan i hladan dan, a danas kiša lije ko iz kabla.Duva neka odvratna vetrušina, nebo olovno do zamora.Da nisam odlučila da se vratim, bilo bi toplo i svetlo.Kažem "odlučila", kao da je to stvar odluke Mr. Green , dobromorno se vraćam, jer me čeka novi fajt za koji će mi trebati mnogo snage, a nju može da akumulira samo svetlost. Deo te svetlosti čini i vreme koje provodim ovde, sa vama Smile . Hvala vam na pozitivnoj energiju kojom odišete.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 746 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 0 sakrivenih i 743 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bigfoot, milenko crazy north, Milos82