Mister i Miss MyCity :)

17

Mister i Miss MyCity :)

A gde je napisano da je u pitanju javni konkurs. Smile Smatrao sam da mogu da imam poverenja u Jasminu i zamolio sam je da uvazi i takav nacin glasanja. Ona je uvazila i to je to. Nema neke extra zanimljive niti nemoralne price oko toga. Ne vidim razloga za komentare.

@ bocke, ti glasovi ce biti postovani na kraju, moze ko ne zeli javno, da posalje pp, ja necu otkrivati ko je dobio glas od koga ali cu citirati - quotovati- delove pp poruke, da ne bi bilo da ima varanja. Ono do cega mi je ( mislim i svima nama) zaista stalo je da se zabavimo, da izaberemo nase najlepse clanove i da ih nagradimo, sto je divan potez od strane glavnog administratora.

Glasajte Very Happy

Je l' smem ja 5 puta da glasam? Very Happy

Pitaj jasminu ona je DM Mr. Green

ok onaj gej smajli je najjaci smajli koji sam ikada vide i uvek se smejem kad ga vidim Smile
ajde da i ja glasam. Fej (slatka je a i njene slike sam prve video kad sam dosao na forum prvi put Smile )
a od muske ekipe, jbg neznam aj nek bude nikola da osigura pobedu Smile
da ste stavili onu moju sliku sto izgledam kao da me je poplava izbacila sigurno bi pobedio Smile (sala naravno nemo slucajno da postavljas Smile )

mizzica - brunhilda!Mr. Green
mizter - MoscowBeast! Mr. Green

Ajoooj Embarassed

Nenaviknut sam na ovo, ne znam kako da reagujem... Confused Hvala? Mr. Green

jos tri dana. :-)

Kako trenutno stoji lista?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1135 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 9 sakrivenih i 1086 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: airsuba, ajo baba, Andrija357, Asparagus, babaroga, BraneS, BSD, bufanje, cifra, Darko8, dmdr, draganca, FOX, GenZee, gorican, HogarStrashni, Ivica1102, Krusarac, Krvava Devetka, Kubovac, LUDI, Lukaaa, mikrimaus, mile23, milenko crazy north, milimoj, milos.cbr, moldway, nemkea71, oldtimer, opt1, Panter, panzerwaffe, Parker, pein, stalja, vathra, Velizar, YugoSlav, Zi0mek