Mnogo sam sebe izgubila dok sam se trazila.

Mnogo sam sebe izgubila dok sam se trazila.

offline
  • Pridružio: 24 Feb 2011
  • Poruke: 31
  • Gde živiš: New Jerusalem

Dugo mi je trebalo da shvatim shta je u zivotu zaista vazno. Sad se plashim da li imam dovoljno snage da se borim za to.

Don't let go, never give up, it's such a wonderful life smešak

Zavisi u kom periodu života procenjujemo šta je važno.
Kad godine i godine prođu, čoveku padne na pamet da je najvažnije da ne ostavimo za sobom mnogo štete i da ne unesrećimo ljude koje smo sretali kroz život.

... i, sta si shvatila da je vazno?

vazan je mir .vazno je zbog kompromisa ne narusiti svoj mir .Vazno je u svakom trenutku uraditi sve sto mozes.

Da, i mene interesuje ,sta je vazno sto si shvatila.Mislim ako je nesto za opste dobro da znamo i mi,Smile

trebala sam da naslovim svoj blog ovako..

nije toliko vazan period zivota, koliko je vazno to neko odrastanje kroz iskustva, ljude, situacije, ocarenja i razocarenja na zivotnom putu neovisno od proteka vremena. mozes ti da godinama ne rastes, ne otkrivas, zivotaris, dokoličariš...i onda- paf! za nedelju dana postaneš neki sasvim drugi, novi, odrastao čovek.

bedak je sto svako od nas treba samostalno da shvati ka cemu to zapravo stremi, sta je ono sto ce ga uciniti potpunim.to ne moze niko da ti kaze, niko ne moze da te nauci. nema tu ispravnih i pogresnih stvari... bitan je samo osecaj koji odredjena 'stvar' budi i ostavlja u nama. Meni se eto desilo da shvatim da sam neke od tih dozivljaja u proslosti na nekin nacin izmislila. da upravo to. toliko sam zelela da dodjem do nekih emocija, da sam izmisljala pogresene ljude oko sebe. moj veliki uspeh je to sto sam stala na put toj svojoj losoj navici Smile)). sad umem da prepoznam prave stvari, ali eto, ispostavilo se da su neki od tih 'laznih likova' ostavili traga i ispostili moje energetske potencijale. avaj Razz.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1232 korisnika na forumu :: 52 registrovanih, 9 sakrivenih i 1171 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, airsuba, ajo baba, Alibaba1981, amonsrb, aramis s, bagor10, bankulen, Bobrock1, bojcistv, ccoogg123, celik, darkstar101, dekan.m, DonRumataEstorski, draganl, flash12, GandorCC, GenZee, GORDI, krkalon, kybonacci, Litostroton, LUDI, macak44, madza, MB120mm, mercedesamg, Metanoja, mikrimaus, milenko crazy north, mkukoleca, naki011, nemkea71, nuke92, pacika, Panonsky, Parker, Romibrat, scimitar19, stankolich, Stoilkovic, tubular, vathra, virked, vobo, Webb, wolverined4, YugoSlav, zixmix, zlaya011, 79693