Never back down

1

Never back down

offline
  • Programer
  • Pridružio: 23 Maj 2012
  • Poruke: 4575

Ovde ću objavljivati neke moje misli i meni bitne stvari u životu, ciljeve, pobede i greške koje sam pravio (jer se nadam da ću nekog sprečiti da napravi iste).

E.L.I.T.E. :: za mene MyCity prestavlja jedan veliki grad u kome je svaki stanovnik različit ali ipak se u svemu slažu.
Ne slažem se. Mr. Green


(EDIT: Izvinjenje i s moje strane, zbog upadice. Embarassed )

Napisano: 14 Dec 2012 20:56

g0c47777 ::Ne slažem se. Mr. Green[/size]
balvani se slažu Mr. Green

Izvini za off. Neću više smešak

Dopuna: 14 Dec 2012 21:19

E, ovako, napraviću malo poređenje s tobom, ako nemaš ništa protiv, ako imaš, javi mi na pp, pa ću da izbrišem ovaj deo smešak

Imam 16 godina (velika razlika Bebee Dol ). Pojma nemam kako sam stigao ovde, znam da mi je prvi post bio u forumu "Programski jezici/C++".
Kao "dete", imao sam svoju družinu i svakog jutra bi se okupljali tačno u 10 sati u obližnjem parkiću, a popodne, naročito preko leta, družio sam se s drugaricama. Jednom prilikom, otišao sam s drugaricom na književno veče u biblioteci, a kasnije sam postao i stalni "član", tj. dolazio sam redovno, svake srede na književno veče. Odlazak na književno veče, ohrabrio me je da napišem svoju prvu pesmu, a kasnije je sve krenulo samo od sebe.
Roditelji me nisu forsirali što se škole tiče, do 4. razreda nisam pipao knjigu, a domaći sam radio kada bih se setio ili kada bih želeo (skoro nikad). Prva ocena iz engleskog bila mi je 1, kao i druga, a čini mi se i treća. Onda je tata uzeo stvar u svoje ruke, pa sam do polugođa to popravio na 4 (ne jedinice...). Premestili su me u drugu školu zato što se sestra zamerila većini nastavnika što je moglo imati veomaloš uticaj na mene. Od petog, i sam sam shvatio da moram da učim i u novoj školi pokazao sam za šta sam sve sposoban. U međuvremenu, najbolji drug iz naselja se odselio pa se i celo društvo raspalo. Od tada, mnogo manje izlazim,a pretežno sam u ženskom društvu, pre svega zato što ne znam da se bijem i ne nisam baš u dobroj vezi sa sportovima,što su i drugari u novoj školi primetili. Ubrzo sam postao odličan đak s 5,00 prosekom, a kasnije sam dobio i Vukovu diplomu. Voleo sam takmičenja i idalje ih volim iako ne prolazim dobro na njima. Engleski idalje ostaje moj omiljeni predmet iako sam iz njega imao najlošije ocene,ali sam uvek na kraju imao 5.
Što se računara tiče, imam ga još od 2000. godine kada je trebao mom ocu za diplomski. Sve negde do 6. razreda, interesovale su me samo igrice i office, jer sam voleo da kuckam. Često sam, i ranije započinjao svoje "romane". Otkucam do 40. strane, pročitam 3x, pa onda sve izbrišem. Tu negde 6-7 razred osnovne škole, naučio sam i sam da dižem windows xp, a u 7. razredu, uveden je i internet. Ubrzo sam se "zalepio" za linux, c++ programiranje itd. Gutao sam informacije jer me je sve to zanimalo, a i bilo je to nešto sasvim novo za mene, međutim to nije prevagnulo u odlučivanju za budući poziv.
Matematika mi nikada nije išla. Ne zato što ne znam da radim zadatke, već zato što sam po prirodi brljiv,došta grešim i pri samom procesu prepisivanja, pa mi se često izgubi neka zagrada,plus, minus,pa čak i celi brojevi, ili mi je 1/3 x 1/3 = 1/6. u skorije vreme, sve više me interesuje književnost,a posebno volim da razgovaram o delima i radim njihovu detaljnu analizu posebno na časovima srpskog jezika. S druge strane,gramatika me nije mnogo interesovala niti me sada interesuje. I u srednjoj školi, omiljeni predmet mi je,pa može se reći, Engleski jezik iako ima čistu trojku.
Pošto mi je tata bio glumac, glumeo u filmu (čak sam našao i stari uguvor s Košutnjak Filmom), i ja sam želeo biti glumac, što moj tata nije odobravao. Stalno je pričao "šta ti imaš od toga što ćeš učiti tekstove napamet i što će ljudi upirati prstom na tebe", a ja sam se, kao i svako drugo "poslušno" dete, prijavio za dramsku sekciju u školi, gde sam, već posle prve godine učestvovanja u školskoj pretstavi, dobio glavnu ulogu (nije da se hvalim Mr. Green ).
O muzičkom ukusu ću u drugoj temi.

Nemam ništa protiv, slobodno napiši. Mr. Green Razz

Bas ste neki...

Dajte komentar celokupng teksta.
Ja mislim da je blog dobar i iskren. Super je kada saznas neke nove stvari u forumasu. Odmah ga posmatras kroz prizmu novih dimenzija. Smile

Meni je, recimo, zanimljivo to, kako čovek gleda na sebe, kako opisuje svoju prošlost i svoja dostignuća, koliko sebe ceni i koliko ceni druge.
Takođe, uvek je interesantno saznati nešto o ljudima s kojim se, pa sada skoro svaki dan susrećeš u stvarnom životu, pa i na internetu.

mpman imamo dosta toga zajedničkog Ziveli

The Philosopher - hvala Very Happy

Slobodno, možete napisati i nešto o sebi, u moj blog ste svi dobrodošli Ziveli

Citat:Ne slažem se.

Kako bre ??? Very Happy Mr. Green

Pošto sam ja uticala da se blog rasprši u nepredviđenu stranu i pošto je Phil u pravu da 'baš i nismo neki', pokušaću da popravim utisak. Mr. Green

Najpre, želim da kažem da o tebi gotovo da ništa nisam znala, sem nick-a i da je uvek interesantno saznati nešto više o nekom članu MC-a, dovoljno odvažnom da o sebi nešto napiše.
Primećujem da i ti i ja imamo ponešto zajedničko - volimo košarku i živimo u svom svetu. Smile Kada sam bila mala, pošto u ulici nije bilo devojčica, nekako sam se uvek igrala s dečacima - fudbal, košarka i sl. Pimpovala sam i tapkala se sve u šesnaest. Mr. Green Košarka mi je veoma dobro išla (hvala dečacima smešak) i vrlo često sam visila na školskom terenu i ubacivala u koš, sama ili u društvu, bilo je svejedno.
Detinjstvo sam provela bez kompjutera, na sreću ili nažalost, ne znam. Koristim ga tek nešto više od četiri godine. (sklonite taj zabezeknuti pogled, molim Mr. Green)
Inače, kada sam bila sasvim, sasvim mala, želela sam da budem glumica. Oduvek mi je bila kul ta moć transformacije, beg od stvarnosti, mogućnost da budeš svašta i ništa, da zaviriš u tuđe umove, zagaziš u raznolike svetove. Naravno, čim sam malo porasla, shvatila sam da nisam za to i da ne bih mogla (tako lako) da se krećem stazama koje vode u i van tih svetova. Bebee Dol

Na MC-u je svaki stanovnik različit i ne slažu se svi u svemu. Međutim, većina građana poseduje zavidnu 'širinu', pa (uglavnom) nema svađe i neprimerenih komentara, već civilizovane diskusije, ili civilizovanog ćutanja. Wink

Citat:
Na MC-u je svaki stanovnik različit i ne slažu se svi u svemu. Međutim, većina građana poseduje zavidnu 'širinu', pa (uglavnom) nema svađe i neprimerenih komentara, već civilizovane diskusije, ili civilizovanog ćutanja. Wink


Na to i mislim Wink

Jako mi je drago što si ovo podelila sa mnom i sa onima koji ovo čitaju. Nikad se ne zna, možda i postaneš glumica Wink

Zaboravih da navedem da slušam i rok muziku. Omiljena grupa mi je Plavi Orkestar ali slušam i Crvenu Jabku, Prljavo Kazalište, Kerber i Kikija Lesendrića. U rock muzici volim taj ritam koji te prosto diže na noge, čak i kada je u pitanju neka balada ili sporija pesma. Retko volim da poslušam i heavy metal, ali mi se ne svidja baš taj stil muzike (previše divlje Mr. Green ).

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1088 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 6 sakrivenih i 1039 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Areal84, Asparagus, babaroga, bojank, bokisha253, Brana01, Centauro, Chainsaw, darkangel, dijica, Dimitrise93, draganca, FOX, Goran 0000, hologram, ikan, ILGromovnik, janbo, Još malo pa deda, Karla, Krvava Devetka, kybonacci, Luka Blažević, madza, Mlav, nenad81, oldtimer, radoznao, repac, S2M, simazr, Singidunumac, Stanlio, stegonosa, vathra, VJ, vladaa012, vladulns, yufighter, Yugol33, |_MeD_|, šumar bk2