Momak na mukama hahah

Momak na mukama hahah

offline
  • kirin  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 03 Nov 2009
  • Poruke: 10

Momak je sjedio mirno i čitao tabloid, kad odjednom kriknu: "AAAAJJJ...to mora da je hemeroid?"
Bojao se za svoj život, bojao se da više neće biti pivot. U sportu je važno biti zdrav a zbog hemeroida sport za njega može biti zaborav.
Momak je bio čvrste volje i mislio je samo kako će mu biti bolje. Morao je da ide u bolnicu ali baš tad je dobio tvrdu stolicu pa je morao prvo to da riješi ali pomisao na to da ima hemeroide počeo je da se ježi.
Znao je da će da ga boli pa je počeo da se moli. Izdržao je nekako. Završetak je bio gadan...sad momak sjedi jadan...mrtav hladan.
Morao je da se sabere i krene po svom planu i pomisli: "Kako sve grozote mogu da se dese u jednom danu?"
Sad momak stoji u stanu i gleda kroz prozor. Vani se igraju djeca a njemu srce jeca jer bi i on sad volio da se igra En ten tini savaraka tini savaraka tika taka bija baja buf.
Napokon se uputio prema bolnici i kad je stigao doktor ga pregleda i reče: "Vi momak imate teži slučaj hemeroida, što čak može dovesti do oštećenje vida. Kažete da igrate rukomet...pa...dat ću vam nešto da vam uspori hemeroidni rast, u apoteci sebi kupite ovaj lijek...zove se Hemo-mast."
Reći ću vam nešto momak...težak i čudan je ovaj život...ali...vi više nikad nećete biti pivot."
Suze su krenule istog trena ali bez obzira momak je zauvijek odstranjen sa terena. Poslije nekog vremena ostavila ga je i njegova žena jer nije željela da preživi s njim teška vremena.
Nekad je sve imao sad nema ništa. Eto kako jedan obični hemeroid vam može uništiti život a vi i dalje vozite biciklo sa uskim sjedalom.

Copyright by Nedim

To mora da jako boli...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 925 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 2 sakrivenih i 909 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: brundo65, draggan, ILGromovnik, JOntra, Koridor, kovac9mm, Krvava Devetka, kybonacci, opt1, pein, radionica1, TBF1D, wizzardone, šumar bk2