Momci O.o :S

5

Momci O.o :S

Satenčice kad smo se razumele,ja sad sa kafe prelazim u krevet...dosta za večeras... Mr. Green

Laku noć svima Zagrljaj

Laku noć! Zagrljaj

Melody ::Zašto više nem prinčeva na belim konjima?

Iz bajke sa princom na belom konju su ostali samo konji, a iz bajke sa princezom samo zle macehe i pohlepne sestre.

Pohlepne sestre su, jelte, po definiciji bajke, i ruzne, pa pribegavaju raznoraznim magijama ne bi li nekako uhvatile preostale konje. Pri tome se sluze i (dobrim?) vilama, cija magija prestaje nesto kasnije (oko 3-4-5 ujutro, ponoc je suvise rano), pa se cesto desava da se konj probudi pored sasvim drugacije osobe.

Postoje i jos bolje vile cija je magija trajnija, ali su usluge nesto skuplje i opasnije, pa je potrebno neko vreme da se pohlepne oporave.

Pohlepne sestre takodje imaju neke osobine vestica, pa im se moci gube kada se tretiraju vodom, ostavljajuci trag blata za sobom.

Kod konja je bitno kakva mu je stala, sedlo, potkovice i griva. Koliko brzo i koliko daleko moze da trci i da li jede bilo kakvu travu ili posebnu. Konj takodje mora biti jak, izdrzljiv i da ima pedigre.

Postoje i divlji, planinski konji, ali oni nisu interesantni za ovu pricu jer nemaju stalu, potkovice, jedu sta stignu i generalno nisu dresirani.

Konji, sa druge strane, uglavnom nisu mnogo probirljivi. Bitno je da je pohlepna sestra lagana, aerodinamicna (kako ne bi bilo otpora pri jahanju) i da odlazak na zeljenu destinaciju sto krace traje kako se ne bi suvise zamarali. Ukoliko konj proceni da ijedan od ovih uslova ne odgovara, ili da je pohlepna sestra raspolozena za dugo putovanje, najcesce odustaje i trazi novu.

Problem sa konjima je sto na cvece i knjige gledaju kao na hranu, od sopstvenih produkata imaju samo konacne produkte varenja (poneki i nusprodukte istog procesa), a jedina zabava im je jurcanje sa pripadnicima iste vrste sirokim pasnjacima. Jedino uzivanje, koje imaju sa vremena na vreme je rasplod.

Evo što se prinčeva i konja tiče...ili čega već...naleteh na ovo...pa se setih ove teme... Mr. Green


Pfffff
HahaHahhAHAHAha
aaaaajooooj LOL
To je čista istina. Devojke su i dalje u zabludi kako će jednog dana doći njihov princ, a momci... znate već...
Šteta što cure misle srcem a momci preponama...
Kada bi i jedni i drugi mislili glavom... e gde bi nam kraj bio...

Melody ::Šteta što cure misle srcem a momci preponama...

Eh da je to bar delom istina Very Happy. Mlada si, ima vremena da razumes i shvatis mnogo stvari Very Happy. Ono sto ti mogu reci da i jedna i druga strana podjednako razmislja i srcem, ali i onim drugim, podjednako i podjednako Very Happy.

Simke ::Mlada si, ima vremena da razumes i shvatis mnogo stvari Very Happy. Ono sto ti mogu reci da i jedna i druga strana podjednako razmislja i srcem, ali i onim drugim, podjednako i podjednako Very Happy.

E lepo si rekao Mr. Green

Na sarkazam. Barem ja. I na uvrnut smisao za humor. A malo je takvih devojaka.

diarno ::Na sarkazam. Barem ja. I na uvrnut smisao za humor. A malo je takvih devojaka.

Možda ih je malo, ali ih ima. (Imaš dobar ukus, znači da juriš pamet, a ne nešto drugo) Mada, tema je bila na šta 'obični' momci padaju...

diarno ona tebi hoce da kaze da nisi obican, normalan decko...
Pa vidi.. Mozda je i u pravu Very Happy
Vidis da ima krila i oreol Razz

Melody a sta ti smatras pod tim 'obicni' ?!!
Glupi???

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1379 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 6 sakrivenih i 1335 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Ageofloneliness, bestguarder, Boris BM, Brana01, CikaKURE, darkangel, doom83, draganca, Dukelander, dzoni19, Excalibur13, Georgius, gmlale, hyla, Kibice, kolle.the.kid, Lošmi, Lutvo_Redzepagic, Marko Marković, marsovac 2, Mcdado, Metanoja, Milometer, Misirac, Mixelotti, nikoli_ca, raptorsi, Smajser, Srle993, Stanlio, stegonosa, Toper, vladulns, voja64, yrraf, zbazin, zlaya011