Moze pomoc

Moze pomoc

offline
  • Pridružio: 08 Maj 2021
  • Poruke: 0

Uzeo sam novo napajanje ja i drug smo namestali sat vremena posto nam je prvi put sve kablove smo spojili i sad kad upalim kompjuter kad udjem u igricu napajanje pocne da se cuje jako sad ne znam mozda nismo neki kabala dobro stavili

Koje napajanje?
Koji kompjuter?
Koja igrica?
Koji drug? Mr. Green Mr. Green

Meni se čuje na laptopu. I sad, ja nisam ništa rastavljao i sastavljao. Samo kao da teško vrti vemtilator i onda stane. Ali laptop radi. Ne pregreva se. Imam doduše ono postolje sa dva ventilatora... Da ja to rasklopim ili ne?

Panonsky ::Meni se čuje na laptopu. I sad, ja nisam ništa rastavljao i sastavljao. Samo kao da teško vrti vemtilator i onda stane. Ali laptop radi. Ne pregreva se. Imam doduše ono postolje sa dva ventilatora... Da ja to rasklopim ili ne?

Однеси код неког,ко има компресор и нека издува прашину из лап топа.Вулканизер или нека мајсторска радионица.

amstel2 ::Panonsky ::Meni se čuje na laptopu. I sad, ja nisam ništa rastavljao i sastavljao. Samo kao da teško vrti vemtilator i onda stane. Ali laptop radi. Ne pregreva se. Imam doduše ono postolje sa dva ventilatora... Da ja to rasklopim ili ne?

Однеси код неког,ко има компресор и нека издува прашину из лап топа.Вулканизер или нека мајсторска радионица.
Imam kući kompresor. Imam i strug, glodalicu, šta oćeš od alata. Mr. Green Samo mi reci di da dunem? Tu u otvor od ventilatora? Ništa da ne rasklapam?

@Panonsky
Moraš otvoriti poklopac. Najbolje bi bilo sa skineš ventilator i rastaviš od hladnjaka.
Pogledaj na 1:14 ovog videa: https://www.youtube.com/watch?v=76vrDxKjjdo
Tu se dosta prljavštine zadrži.
Samo drži ventilator dok da budeš izduvavao, jer ga kompresor može zavrtiti brže nego što je za njega predviđeno, pa mu može stradati ležaj.

Našao sam video baš za moj laptop, kako ga rastaviti, izvaditi cooler... Milion šrafčića ima. Pa sam se sav obradovao, ako mogu samo da mu dunem u otvor bez rasklapanja. Mr. Green Čuje se onako glasno da tandrče jedno vreme, pa sve sporije i ondak stane. Ali ništa se ne desi. Nije vruć, ne puši se s laptopa... Samo me zabrinulo kad je stalo, reko sad kad pregori... Ali nije zgoreg očistiti.

Тури WD40 на кулер Mr. Green

Ulje za šivaću mašinu na ležaj. Wink

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 747 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 10 sakrivenih i 691 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, _Rade, A.R.Chafee.Jr., Andrija357, babaroga, Boris BM, Boris90, cavatina, cenejac111, darkangel, Denaya, djuradj, DPera, Dr.Strangelove, FOX, Georgius, goxin, ILGromovnik, Istman, JOntra, Karla, ksyyaj, Libertas, Lieutenant, Lošmi, mile23, MilosKop, nenaddz, nikoli_ca, NoOneEver Dreams, Panter, repac, rovac, ruger357, Stanlio, stegonosa, Taso, tomigun, vathra, Vatreni Zmaj, vladulns, wizzardone, x9, zeo, |_MeD_|, Čivi