Nakit koji se nosi na očima

Nakit koji se nosi na očima

offline
  • Biljana
  • Pridružio: 29 Nov 2009
  • Poruke: 2494

Ovo je definitivno najveca glupost koju sam dosad procitala na internetu !

Nakit koji se nosi na očima

Jedan dizajner kreirao je liniju nakita koji se nosi na očima. Sjajne suze vise na žici koja je spojena sa kontaktnim sočivom koje se stavlja u oko.

Počelo je s tetovažama, nastavilo se s pirsingom, a poslednji dodatak čini se toliko bolnim da vam samo pogled na njega izaziva suzenje. U potrazi za novostima u modnom svetu, jedan dizajner je kreirao liniju nakita koji se nosi na očima.

Sjajne suze vise na žici koja je vezana za kontaktna sočiva koja se stavljaju u oko.

Na nju možete staviti i mnoge razne dodatke, poput kristala i cveća, a mogu se koristiti za svaku situaciju.

Nakit dužine između 14 i 33 milimetara, sa sočivom je spojen posebnom medicinskom žicom i visi niz oko. Kristalni dodatak svetluca na suncu i izgleda poput prave suze.

„Ljudi koji su nosili moj nakit oduševljeni su koliko je ugodan. Uopšte ne osećaju žicu koja visi, ne šteti vidu, a sočiva se nežno pomeraju kad se pomiče oko, čak i kod treptanja. Počelo je kao eksperiment, ali kada sam dobio pozitivan odgovor od onih koji u su ga nosili, odlučio sam ga proizvoditi", rekao je dizajner nakita Erik Klarenbek.

„Potpuno je siguran. Ako vas neko uhvatiti za suzu dok vam je u oku, sočiva će samo ispasti iz njega, ili u najgorem slučaj žica će otpasti", tvrdi Klarenbek.

Nakit se može kupiti putem Interneta po ceni od 200 funti.




IZVOR

Kakvo je vase misljenje o ovoj bizarnoj modi ?! Mada... Posto je u Japanu trend bube kao ukras, umesto snala na glavi, cizme sa potkovicama.... Svasta moze da se ocekuje !

KlinkaPalacinka ::Ovo je definitivno najveca glupost koju sam dosad procitala na internetu !


Slazem se Very Happy

Pa ne ozbiljno... Trazila neke slike, naletela na ovo.. Umalo se nisam slogirala ! Kakav to hit moze da bude? Bolest !

Muke ti ježeve,samo da nedoživim da moje unuke naprave ovako nešto,,,ili bolje rečeno urade ovu glupost.,,,,Nisam staromodna al što je mnogo mnogo je i za modernu baku LOL Surprised Surprised

Nisam ni ja staromodna... Volim neobicne stvari, ali koje su lepe i u granicama normale... Ali ovo je Shocked

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 890 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 5 sakrivenih i 847 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, Apok, babaroga, BlekMen, bojanM84, bojcistv, BORUTUS, Caruga5, ccoogg123, Centauro, dankisha, Denaya, doklevise, DragoslavS, Frunze, Georgius, Goran 0000, HrcAk47, ILGromovnik, Još malo pa deda, kunktator, Marko Marković, mercedesamg, MiG-29M2, mikrimaus, milenko crazy north, Mixelotti, nemkea71, NoOneEver Dreams, Pakito93, pein, RJ, Rogan33, royst33, slonic_tonic, sokars, Steeeefan, suton