Neki novi klinci

Neki novi klinci

offline
  • Pridružio: 28 Apr 2005
  • Poruke: 3686
  • Gde živiš: The Circle

Kroz maglu treperi devet sveća na torti
tad sam dobio par mandarina i malog belog zeca.
U maju jos uvek zriju komšijske bašte,
al' trešnje i zelene kajsije sad kradu druga deca.


Tako je bilo nekada, a danas:

Pokrenuta istraga zbog (film-za-odrasle)-o snimka u osnovnoj školi

Citat:
Policija u Kuršumliji pokrenula je danas istragu zbog video klipa (film-za-odrasle)-o sadržine, u kome učestvuju trojica učenika i učenica jedne osnovne škole u tom gradu, saznaje nezvanično Beta.

U Kuršumliji već nekoliko dana, preko mobilnih telefona, kruži video snimak seksualnog odnosa trojice učenika osmog razreda i učenice sedmog razreda osnovne škole. Snimak je napravljen digitalnim foto aparatom, a svako od učesnika je potpisan imenom ili nadimkom.
U osnovnoj školi koju učenici sa snimka pohađaju agenciji Beta rečeno je da se zna za video klip i da taj snimak nije nastao u školi. Kako Beta nezvanično saznaje, policija je pokrenula istragu kojom bi trebalo da se utvrdi kako je nastao snimak neprimerene sadržine i da li postoje elementi za pokretanje krivičnog postupka.


http://www.blic.rs/hronika.php?id=39354

mozda se to desavalo i pre 50 -100 godina? ko to zna? onda nije bilo moderne tehnike da se to ovekoveci. cinjenica je da danasnje generacije ranije polno sazrevaju. ranije se "deca" od 15 -16 god zenila i udavala.

Dopuna: 25 Apr 2008 2:44

hocu reci, roditelji su ih zenili i udavali.

???
Da li su se devojcice u sedmom osnovne pre 50-100 god 'igrale' sa TROJICOM odjednom?! To je kljuc price, vise se niko ne cudi sto se to desava u sedmom osnovne, ali sa JEDNIM deckom, iz ljubavi jelte. Ovo je neka cudna ljubav, heftanje sa trojicom pa jos i snimanje Smile))

Sta ce ta mala da radi sa 17-18 god, verovatno ce imati staz kao da je bila u armiji Smile

pricali su mi stariji ljudi, njihove momacke avanture od pre 50 god. bilo je slicnih stvari i onda. danasnja deca, pod utiscima medija su mnogo mastovitija.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1144 korisnika na forumu :: 55 registrovanih, 7 sakrivenih i 1082 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Atomski čoban, babaroga, BORUTUS, cavatina, darionis, darios, Darko001, darkojbn, debeli, doktor1964, DonRumataEstorski, Dorcolac, dule10savic, elenemste, ginjica, goxin, havoc995, hologram, HrcAk47, Insan, JOntra, Karla, krkalon, kunktator, maiden6657, Marko Marković, marsovac 2, Metanoja, Mi lao shu, MiG-29M2, mikrimaus, milenko crazy north, Milometer, miodrag, novator, opt1, ozzy, panzerwaffe, Polemarchoi, powSrb, randja26, raptorsi, royst33, S2M, Shinobi, slonic_tonic, solic, Srle993, stankolich, Steeeefan, theNedjeljko, vladaa012, W123, YU-UKI, zbazin