Nemam nijednog prijatelja

4

Nemam nijednog prijatelja

Napisano: 20 Avg 2013 11:59

ljudi... ne znam šta da radim... imam jednu prijateljicu u koju svi bulje,a mene zapostave.svi su počeli da me vređaju,čak i ona,ona mi više prijateljica, a ako joj kažem istinu,sv će biti na njenoj strani,ne na mojoj.imam samo 1 prijateljicu koja se slaže samnom.na početku sam pre nje upoznala sve sa njene strane(sa strane moje bivše prijateljice)i lepo sam se slagala sa njima,sve dok ona nije došla,i oni su mi okrenuli leđa.
šta da radim??????????????????????????????????????


Dopuna: 21 Avg 2013 22:58

molim vas pomozite nova sam na forumu!!!!!!!!

A kako da ti pomognem dušice moja kad ne znam ništa o tebi? Jel si lepa (tipa manekenke), jel si darkerka, metalka, jel nosiš protezu, naočare, koliko godina uopšte imaš? Na ovom forumu ćeš uvek imati drugare bez obzira na sve! Ali u Real Life... Jel izlaziš u kafiće? Reci nam nešto o sebi... Jel si uglavnom kući, naprimer? Jel voliš viceve? Daj nam nešto, pa ćemo te savetovati... Wink

pa i nisam toliko lepa,tinejdžerka sam,ne nosim protezu niti naočare,uglavnom sam kući i volim humor.

Onda poruku iznad shvati kao humor Mr. Green

Mada,u svakoj šali,pola istine Mr. Green

BTW. Dobrodošla na forum Ziveli

cao majo! I meni treba drugarica. Embarassed Razz

5 put kako čitam ovaj blog i nikako da nešto preduzmem. Teško je kad se ne uklapaš...

Caos,evo i ja da se prikljucim,ja ne znam kako da objasnim ovo .Ja sam imao prijatelje u srednjoj sad imam vise od 21.godine,ja sada nemam prijatelje vise,nijednog,posle srednje skole.To ne znaci da sedim i ne pricam ni sa kim,ali nemam prijatelje,osecam se jako gadno,strasno,Ne bih da komentarisete onako tipa,,nadji nesto,kriv si ti ,,itd.Dakle,ja sam za kompom uglavnom i dosadjuejm se.
ODbacivali su me mnogi znate zbog cega,zbog politike stavova mojih,zbog toga sto sam slabiji,mrsav,drugaciji sam jako,jako sam bio sam kad su me svi izdali,i svasta je bilo,sramota je i pricati,ali moji roditelji opet ne zele da se druze bas normalno,pa sam ja povukao,i joss nemaju dobre odnose,evo ovo prvi put pisem,i ja nzm sta da radim.Ne znam da li da odem negde van zemlje,a ni to nmg jer nemam posla,para za to.Ili da nadjem nekoga,a kako kad studiram pravni fax gde su svi samci ili su izgradili prijateljstva vec odavno,nikom jednostavno ne trebam ,a umem biti zanimljiv,mozda me Bog stvorio da patim,ko zna,ali ne mogu verovati da mi ne bi Bog pomogao ako nisam gresnik ko drugi,ja se svadjam za sebe sa roditeljima sa svima,ali nikad ne napadam pa cak i da napadam druge,i tada bi se druzili jer drugovi uvek oproste sve.Situacija je alarmantna jer ja godinama ,ali godinama tako zivim vec,imam zanimacije radim po kuci,bio sam u opakoj depresiji koju sam sam izneo do kraja,a to ne smem da govorim kako,jer ko zna sta cete misliti.Imam zdravstvenih problema zbog porodicnih problema jakih,i moram da se borim za sebe,ne mogu zbog svojih i sebe,ni da ucim,propao sam,ne idem na fakultet,ne idem nigde,svi su ,vecina je uglavnom zla,zlocudna,jednostavno bojim se da se ne desi nesto jako gadno,a to je psihicka smrt totalna,ili da odlepim,iako sam ovako ok,ja volim terati po svom,ali nije to razlog,nego sam poseban,svi su ili nacionalisti,ja jesam isto,ali nekako drugacije gledam na svet nego vecina,nisam ni za vlast,nemam predrasude nisam nastran nisam za ludacku politiku itd.Ali ja u sustini nisam los,ako mogu i smem reci za sebe.Ja sam ok to mi svi kazu,nisam uspeo inace ni napraviti prijateljstvo,stidim se,ali i kad pokusam ne mozete reci da moram se klanjati nekome,jedn.kad pokusam to ne ideeee,jednostavno tuzno,ali je istina.Krivim najvise druge,ali i seebe, takodje.
Ja nym kuda dalje i sta da radim,svako leto mi u poslednjih 5,6.godina propada jako gadno,i bojim se ne da cu,nego ja sam vec besan na sve ali i razocaran.Profesori su me imali mnogi na zubu,napadali su me isao sam na neke ispite,mislili su stalno da ja zelim da mi poklanjaju ocene,sukobljavao sam se s njima,sukobljavao sam se sa direktorom skole,koji nije bio dobar prema meni,iako je jednom pomogao,ali svadja je bila zbog nasilja psihickog prema meni,nemojte me sad napadati kao da sam konfliktna licnost itd..Jer nemate pojma zasto sam to radio,ili zbog politiike i zbog nacina kako su navodili decu da budu glupa i da buudu evropejci sto je meni smetalo.POsle toga nisam se svadjao ni sa kim,niti sa skolom da ne msilite svasta,nego sa par njih,duuugaaa je prica to jako.Ja sam odbacen nepravedno.Meni treba razumevanje ili nzm sta ce biti,ja nmg natetari nekog da me voli,ne trazim to,nego razumevanje,pomoc,jer mi je hitna a pored svega toga izgledam mladje,emotivan sam jako,a to znaci i da sam besan i jako ostar ako me ugrozi neko,bilo ko,moja prava,moje interese male neke koje imam kao i vi svi,dakle pored toga imam i porod.probleme koje imate svi,al niko ne ver.nema ko ja jer je ovo nepodnosljivo do mere ludila,ne mogu objasniti nikome da nama treba mir.Samo zele svadju,prepiranje i ja kao dusevno bice umirem polako jer nemam mira ni spokoja,ja samo se borim,vredjam naravno,svadjam se borim se za opstanak svoje porodice jer me je i otac izdao,i sad kad procitate ovo,pokusajte da date neki odg,normalan jednostavno,samo nemojte fore da se menjam ili da je u meni problem ,naranvo i ako kazete to,ja cu opovrgnuti argumentima to.Izvolite malo sam vise pisao,ali moram,ne druzim se ne mogu da izadjem jer sam kontrolisan od strane oca,on mi ne zabranjuje,nego mi ne da novac a ja ne zaboravite nisam klinac,i nemojte fore one da sam razmazen jer objasnicu i to,slobodno pitajte sve,ali ne mogu govoriti porodicne stvari sitna creva sve, morao sam ovo napisati kooonacno jer nmg da izdrzim.

Ja mislim da je problem u tome što ćeš biti jednog dana advokat. Niko ne voli advokate... Mr. Green

Napisano: 06 Maj 2015 0:02

Panonsky ::Ja mislim da je problem u tome što ćeš biti jednog dana advokat. Niko ne voli advokate... Mr. Green

Mislis li da je to uteha meni,reci jos nesto,nije rec o tome,nego ja sam povredjen zasto bi bilo ispravno mrzeti advokate ako s dobri,generalno ne voli ih niko,ja studiram pravni,ali necu da budem advokat,ucinilo ti se da pricam kao oni,ok,ali to mene nece utesiti,ajd nesto mi reci ,zasto ja ne bih imao prijatelje kako kad i drugi isto blebecu,ja sam se raspisao,ali izrekao istinu,msm da nije u redu da mi se smejes. Neutral Shocked Sad Sad

Dopuna: 06 Maj 2015 17:48

Panonsky ::Ja mislim da je problem u tome što ćeš biti jednog dana advokat. Niko ne voli advokate... Mr. Green

Ne do Bog da budem advokat,ne valja to,nervirao bih se još više a i oni su dobri govornici uvek bili,mada ja jesam pričljiv,al nisam baš dosadan ,nasmejao si me malko,al nije lepo baš ,trebao si mi nešto reći lepše,a advokate ne volim ni ja tako daaaa.

To je više bila šala smešak Zeleni smajli je pored smešak

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 937 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 2 sakrivenih i 928 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Areal84, Djole, ladro, Milos82, novator, nuke92, shaja1