New Order fan

85

New Order fan

Jok, za palačinke je ključna dobra kutlača. Cool

jelkica7 ::Jok, za palačinke je ključna dobra kutlača. Cool

I dobar rad ruku Razz Mr. Green ...

Zglobovi moraju da budu gipki Razz ...

Simke ::Zglobovi moraju da budu gipki Razz ...
Nego! I za mućenje testa, i za zahvatanje testa, i za prosipanje testa po vrelom tiganju. Istovremeno sipaš testo i vrtiš tiganj, milisekunde odlučuju! Gipkost zglobova je veoma važna, ali i koordinacija, koncentracija i izdržljivost.

jelkica7 :: ... ali i koordinacija, koncentracija i izdržljivost.

Daaa, naravno. Ako peces vise od 20 palacinjaka, potrebne su i visinske pripreme, bar petnaest dana. Onda joga i tae bo, da se nauci pravilno disati i da se razdvoje ruke. Jbga, treba jednom da bacas palacinke tiganjem u vazduh i da ih hvatas, a drugom da mesas testo da se ne slegne.

Onda da ti ne pricam da moras imati istancanu koordinaciju ruka - oko. Jendim okom pratis palacinjak kako se pece, a drugim pratis stanje testa.

Maaa to je prava umetnos' i stvarno tezak posao. Mislim da bi svako ko pravi palacinke treba da ima San titulu, kao ono Sushi San, samo sto bi ovde bilo Palacinka San Very Happy ...

Mr. Green


Eddie ::His name changed from Gerry Dorsey to Engelbert Humperdinck. I mean, I just wanted to be in the room when they were working that one through: "Zingelbert Bembledack! Yingybert Dambleban! Zangelbert Bingledack! Wingelbert Humptyback! … Slut Bunwalla!"
"What?!"
"All right, Kringelbert Fishtybuns! Steviebuns Bottrittrundle –"
"No, Gerry Dorsey! I like Gerry Dorsey!"
"No, we can't, who we got? Zingelbert Bembledack, Tringelbert Wangledack, Slut Bunwalla, Klingybun Fistelvase, Dindlebert Zindledack, Gerry Dorsey, Engelbert Humptyback, Zengelbert Bingledack, Engelbert Humperdinck, Vingelbert Wingledanck –"
"No, no, go back one!"



You think you know fashion, well fashion's a stranger
You think fashion's your friend, my friend
Fashion is danger! Laughing



Najs subtajtls.



http://www.youtube.com/watch?v=eYPdxKEcvMw


Do you feel what I feel, dear?
Do you see what I see, dear?
Is there someway out of here?


Confused

Na jednog morisija sam od odluke da opet zaključam New Order. Odoh da odmorim. Pišemo se. :-)

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1330 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 10 sakrivenih i 1288 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ajo baba, amaterSRB, Andrija357, Batinas, bladesu, Boris90, cenejac111, debeli, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, Dorcolac, Georgius, hyla, Karla, kihot, kybonacci, Leonov, Lieutenant, MikeHammer, milenko crazy north, milos.cbr, mrvica78, nemkea71, procesor, Regrut Boskica, royst33, srbijaiznadsvega, Stanlio, stegonosa, Trpe Grozni, vathra, W123