One man's trash is another man's treasure

One man's trash is another man's treasure

offline
  • Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Poruke: 25503
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Pozove mene drugar koji se bavi čišćenjem i sredjivanjem da mu pomognem oko jednog posla pošto mu je jedan od radnika otišao na bolovanje a drugi su mu zauzeti drugim poslovima.

Naravno pristanem jer i ranije sam mu pomagao i uvek je bilo em super zezanje em dosta dobrih i neobičnih stvari se može pronaći po zapuštenim podrumima,tavanima i sl. i ljudi svašta bacaju a da čak i ne znaju pravu vrednost. Nisam ni ja ekspert ali znam da prepoznam nešto vredno kada vidim Mr. Green
Odemo mi gde smo trebali i bacimo se na posao da ispraznimo podrum pun stare hartije,papira,novina i sl. Penzioner vlasnik stana preminuo a znate da penzioneri skupljaju i najmanju sitnicu i sve čuvaju a sada njegov sin oće da pravi neki studio od podruma i da muzicira.

4 sata smo mi samo novine i papire iznosili. Politika Ekspres,Borba,Novosti,Politika od period 60tih godina pa na ovamo. Zadesio se tu poneki Reporter Mr. Green (stara garda zna o čemu pričam), poneka Pan Erotika kada je taj časopis bio na vrhuncu slave kada internet nije kod nas postojao itd itd..

Ništa sem novina. Ja se smorio jer uvek kada sam išao sam nešto nalazio makar i značku neku pa mi je to predstavljalo uspeh ali sada osim novina ništa. Kao što rekoh žešći smor.

Počelo već da se smrava polako a mi skoro i završismo posao. Kombi pun papira da je skoro pa legao do poda i više nema gde bilo šta da stane osim nas a u podrumu još 2-3 kutije. Odlučimo mi da te kutije ostavimo pored kontejnera jer niko neće da se buni zbog dve kutije a i verovatno će se ROmi obradovati kada nadju kutje pune novina.

I tako pridjem ja jednoj kutiji i podignem je i odmah mi nešto bi čudno. Ceo taj dan sam nosio novine i znam kako kutija sa novinama teži. Ova kutija je drugačija. Iznesem je ja napolje i otvorim je a unutra....

Motherfuc*in ISKRIN video rekorder Shocked
Ajd video rekorder koji ne sećam se kada sam poslednji put video,nego još ISKRA-in!!! Shocked
Nisam znao ni da su pravili rekordere...
Prva pomisao naravno bila je ma ovo ne radi.
Pokažem drugaru on kaže:
-Ma baci to ne radi. Ne bi stajalo u podrumu za džabe

Ipak mi nešto reče hold on to it. Strpah ga ja u kombi rekoh ako ne radi lako ću ga baciti.
Jedva sam čekao da dodjem kući da ga isprobam ali kako to često biva dosta stvari se zalomi protiv mene i ja tek danas uspeh da ga očistim i sredim i uključim.

I znate šta?
RADI!!!!!

LOL

Od reprodukcije do snimanja i premotavanja LOL

A inače teži preko 20kg ako ne i više.
Da stavim na gomilu laptop,PS3,LCD Tv,mobilni i tablet opet bi bili lakši nego on...

Nekoliko slika da vidite čudo tehnike













A ovo je i cena koja je još bila zalepljena na rekorderu.



Jedina stvar koju nisam pronašao je daljinski ako je uopšte postojao i upustvo za upotrebu mada mi ono i ne treba Smile

Čudi me da niste pronačli i neku VHS kasetu uz njega.
Neki naučno-istraživački rad ... Very Happy

To možda ima u stanu mada stan nismo čistili.
Ako se desi da se i stna bude čistio verovatno ćemo naći i kasete...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1036 korisnika na forumu :: 24 registrovanih, 3 sakrivenih i 1009 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bokisha253, Boris BM, BORUTUS, comi_pfc, draganca, FileFinder, GandorCC, Georgius, helen1, hyla, jaeger, Još malo pa deda, Kubovac, ladro, Mi lao shu, mik7, Milometer, Mixelotti, nenad81, nesa1962, raptorsi, skvara, Srle993, vukovi