Osnovano udruženje e-Start

1

Osnovano udruženje e-Start

offline
  • Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Poruke: 23211
  • Gde živiš: Niš

Čast mi je što mogu premijerno da vas informišem da je osnovano udruženje koje je domaćem Internetu bilo odavno potrebno.
Reč je o udruženju e-Start, http://blog.e-start.org/ - koje će okupiti na jednom mestu domaće IT znalce iz oblasti e-poslovanja, web dizajna, internet preduzetništva i marketinga, i koje ima za cilj da unapredi poslovanje na Internetu, definiše norme i kodekse profesionalnog ponašanja, i ono što je najbitnije, delovanje ove organizacije će biti usmereno i ka popularizaciji i edukaciji domaće javnosti o prednostima Internet poslovanja.
Blog udruženja je danas postavljen, i za sada sadrži buduće ciljeve ove organizacije, kao i informacije o samom udruženju.
Želimo puno uspeha ovom udruženju u nastojanju da ostvare svoje ciljeve, koji će, nesumnjivo, doprineti popularizaciji Interneta poslovanja, i podići opšte standarde na domaćem Internetu.

Siguran sam da ce udruzenje mnogo doprineti razvoju Internet poslovanja kod nas.
Podrzavam ideju i ako vam je potrebna pomoc tu sam.

E baš mi je em milo em drago. Falilo nam je nešto ovakvo.
I da bog da im se pridružila jednog dana. Smile

Da li je neko od članova sa MC-ja tamo?

Clanstvo tek treba da se formira.

Smile Ko kupi kajmak

Ja sam bio na sajtu, ali baš nisam skontao kako se postaje član... Da li si ti Peco bolje upoznat sa ovime, da li može svako da postane član ili je potrebno određeno znanje? Da li se plaća članarina ili je je potrebno pokazati određeno znanje, volju i sl...? Nisam naišao na objašnjenje, ako postoji, izvini... (i daj link Wink)

Gosn. Varagic ce u toku dana da odgovori na ova pitanja.

Znam jednog gosn. Varagića (iz naslova), koji je napiso jako debelu knjigu "Farmakologija" koji je pretežak ispit, nadam se da to nije isti čovek! Very Happy Wink (Šalim se, bolje da ovo naglašavam, ne bi li dobio još pokoju opomenu... Mr. Green)

Ok, hvala Peco. Smile

Za sada će biti mogućnost da se preko formulara za kontakt prijave zainteresovani koje ćemo kontaktirati kada počne učlanjivanje. Sa druge strane, želimo da vidimo koliko će biti zainteresovanih, naročito od momenta kada objavimo cene članstva, uslove i varijante sponzorstva.

Ako ste pažljivo pročitali drugi post na blogu, mogli ste da vidite da nas interesuje mišljenje za primanje u profesionalno članstvo (potrebno znanje, kakve vrste referenci i sl.), a o tome ćemo diskutovati na DPT viđenju u nedelju u Beogradu, pa dođite...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1362 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 3 sakrivenih i 1334 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aramis s, bestguarder, Bobrock1, cifra, Djokislav, FileFinder, GandorCC, Georgius, hyla, jackreacher011011, Koca Popovic, ladro, laki_bb, M1los, Mi lao shu, Milometer, Oscar, Parker, stegonosa, vathra, Volkhov-M, vukdra, W123, zlaya011, zzapNDjuric99