Pomagajte!

3

Pomagajte!

@ Demian

Da, bice: "Ja sam krvolocna zver, zli momak. Hiljadu puta sam povredio duse lica andjela i opet cu."

Very Happy.

Skupi malo besa u tu pesnicu... Pa nisu baš svi jači od tebe... a ostali će da razmišljaju... Mr. Green

kNikS ::DjavolicaNosiGucci ::To je prilichno klinachki i nedotupavan fazon.Ali kapiram da to tako ide...Hm...pa moj savet ti je pokushash prvo mozgom da se izborish, diplomatski...stavish na papir- ti se tek pocheo , oni su mozda jachi, ili ih je vishe , u svakom sluchaju nisu iu zavidnom polozaju, sad ne treba da se trudish da im pokazesh da si neki baja, nego lepo da pokushash da poprichas sa njima, da im kazesh da je to prilichno glupo ida si zaista tek pocheo tako da nema svrshe da se mlatite, jer ti nisi iskusan bokser, reci im da nadju nekog iskusnog, pa nek se iskushaju =]
Tipicno zensko pacifisticko naklapanje koje nema primenu u stvarnom zivotu. Wink

---

Momak, idi tamo, uradi sta se mora, pa i ako budu batine nece ti biti ni prve ni poslednje u zivotu. Mislim.. ides u cetvrti srednje.. sta si cekao do sad?
A tvoje je tipicno razmisljanje coveka sa ovih podrucja, bas ono klasicno balkanski, ratoborni. Decko je postavio temu zato sto mu, ocigledno, nije do tuce da jeste on bi to sam vec sredio. Ocigledno je da trazi alternativu. "Nema primenu u stvarnom zivotu?" - Mozda kod tebe u recniku... npr. ja sam se u zivotu samo jednom potukao (to je bilo bas neizbezno), ali koliko puta sam "diplomatijom" izbegao tucu... posle 5-tog puta sam prestao da brojim.

kNikS ::Prebij nekog pre casa, ostali ce odustati. Dopuna: DOBRO ga prebij.I sto je najgore, vecina mu predlaze da se potuce!? Ti mu govoris da doliva ulje na vatru ovde... pa znas kakvi su danas klinci - glupi, sto znaci da ne razmisljaju, ne plase se. Recimo da te poslusa, kad on dobro prebije tog jednog, kasnije ce taj jedan mu dodje sa ekipom i ima da ubiju Boga u njemu. Decko nazove temu "Pomagajte" a ti mu u prevodu kazes da ide da primi batine?

ti bas imas kolegijalno odeljenje...vidi se da te vole
to je cita glupost bre...

@ Ticket_To_Heaven

A, tvoj savjet je...........? Shocked

samo ih isperjaj dobro pa će da te ostave.

baxuz! ::@ Ticket_To_Heaven

A, tvoj savjet je...........? Shocked
Diplomatija >>>> agresija

xexe,zanimljivi odgovori,situacija je dakle da nece oni da me mlate van casa fizickog(valjda) vec samo na tom turniru,mecu sta god vec,ako do njega dodje.
i odeljenje nam je podeljeno na nekoliko grupica koje se medjusobno da ne kazem bas mrze.
videcemo sta ce sutra da bude,ja sam za svaki slucaj jos malo trenirao.
Svejedno, ako sutra prezivim ostaje mi jos 3 dana do kraja srednje skole ljudi !

Ticket_To_Heaven ::
A tvoje je tipicno razmisljanje coveka sa ovih podrucja, bas ono klasicno balkanski, ratoborni.

U stvari moje razmisljanje je atipicno ratoborno.. vise nekako izraelski - preventivno - nego balkanski.. ccc..

Ticket_To_Heaven ::
Decko je postavio temu zato sto mu, ocigledno, nije do tuce da jeste on bi to sam vec sredio. Ocigledno je da trazi alternativu.

WTF.. decko je krenuo na boks.. u cetvrtom srednje drugovi iz odeljenja traze priliku da se dokazuju na njemu.. ili da ga biju.. mislim, nije da im nije dao priliku. O tome je trebalo razmisljati ranije, NE traziti miroljubivu "alternativu" u poslednjem trenutku.

Ticket_To_Heaven ::
"Nema primenu u stvarnom zivotu?" - Mozda kod tebe u recniku... npr. ja sam se u zivotu samo jednom potukao (to je bilo bas neizbezno), ali koliko puta sam "diplomatijom" izbegao tucu... posle 5-tog puta sam prestao da brojim.

Ja sam se u srednjoj skoli potukao.. pa.. 4 puta (4-0-0, sve hedovi Laughing ).. Nisam trazio kavgu, niti sam nekome davao posebnog povoda, ali kad je trebalo pokazati zube, to sam i uradio. Posle toga nikada nisam imao problema ni sa kim, ponajmanje sa tim sa kojima sam se kacio.

Ticket_To_Heaven ::
I sto je najgore, vecina mu predlaze da se potuce!?

Da, biljojedi koje je neko uzeo na zub dosta lose prolaze, pogotovo kada pocnu da se izvlace.

Ticket_To_Heaven ::
Ti mu govoris da doliva ulje na vatru ovde... pa znas kakvi su danas klinci - glupi, sto znaci da ne razmisljaju, ne plase se. Recimo da te poslusa, kad on dobro prebije tog jednog, kasnije ce taj jedan mu dodje sa ekipom i ima da ubiju Boga u njemu.

Ne nego sa glupim klincima treba da vodi diplomatiju, da demonstrira slabost i nekome popusta stavljajuci se u situaciju da ga sledece nedelje opet napipavaju? Stvari tako ne funkcionisu.

Ticket_To_Heaven ::
Decko nazove temu "Pomagajte" a ti mu u prevodu kazes da ide da primi batine?

I jos nesto.. licno mislim da od svega ovoga nema nista.. i nisam siguran kako to dramaticno izgleda turnir u boksu koji je organizovao nastavnik fizickog.. jbt, o cemu mi ovde pricamo.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1369 korisnika na forumu :: 27 registrovanih, 4 sakrivenih i 1338 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Alibaba1981, aramis s, bestguarder, Bobrock1, croato, Djokislav, FileFinder, GandorCC, Georgius, hyla, jackreacher011011, janbo, Koca Popovic, ladro, laki_bb, M1los, Mi lao shu, Milometer, Oscar, Parker, stegonosa, vathra, Volkhov-M, vukdra, W123, zlaya011, zzapNDjuric99