Pomozite mi da izaberem grad...

2

Pomozite mi da izaberem grad...

oblak je iz Kraljeva, pa mozda on moze da ti pomogne.
Sasvim solidan nocni zivot, ali nista spec.
Generalno mi se ne svidja u Kraljevu to sto ima veliki centar, a posle centra krecu maltene sela.
Ranije je imalo dosta problematicnih grupa po gradu, frke... Ne znam kakvo je stanje sada.

Zasto ne bi izabrao Kragujevac? Ipak to je pravi grad, ima univerzitet, ima svega... Zastava jaca, pa se grad budi iz krize.

U svakom slucaju u sabac nemoj, smucice ti se izlasci Smile, veruj mi....osim ako ne volis da juris istripovane klinke koje misle da se svet vrti oko njih.

Za nocni zivot u Kraljevu pogledaj slike iz Kluba Akter http://www.clubakter.com/slike.html Smile

Ako se ipak odlucis za Valjevo pitaj sta te interesuje, jer ja sam iz Va. S obzirom da prodajes kucu u Kursumliji, verovatno bi nesto kupio tamo gde bi se preselio. Dakle cene nekretnina su nesto opale u poslednje vreme i krecu se za stan u centru od oko 50-60 kvm 25.000-40.000. Solidnu kucu do 3 km od centra sa nesto dvorista mozes da kupis do 30.000. Moj stan u jednom naselju 2-3 km od centra ne mogu da prodam za 24.000 a stan je u potkrovlju 60 kvm+moze da se napravi galerija od jos 20 kvadrata. Relativno nova zgrada (10 god). Ako se opet pa odlucis za montaznu kucu, normalno je da treba neko vreme da se ona napravi, pa cu ti stoga pomenuti i cene kirije. Ja privatno stanujem 600 metara od raskrsnice koju smatramo centrom grada, u kuci od oko 45 kvadrata sa 5 ari dvorista za 80 eura mesecno. Ako nisi nesto prohtevan i ne treba ti tus kabina ili kada sa masazerima ili jos kojekakve perverzije, solidan stan mozes naci od 80-150 eura. Samo pozuri pre septembra jer tad nagrnu ucenici i studenti pa pouzimaju skoro sve sto ima.

Nesto o Valjevu.... Grad ima oko 100.000 stanovnika, parkiran na ravnom terenu izuzev jednog dela koji se zove Brdjani (sto li tako?). Kao i svugde imamo dosta lokala za nocni zivot tako da bez obzira koji pravac u muzici preferiras mogao bi naci sebi mesto za izlazak, a imali smo i striptiz bar, sada nisam siguran da li jos radi. Imamo i gradski bazen oko 7 km od grada, tri reke u kojima se mozes kupati od kojih bih izdvojio Gradac na kome mozes pecati pastrmku sto ce ti sve reci o kvalitetu (cistoci) vode u njemu. Takodje imamo 2 bioskopa i jedan dom kulture (svako malo pa neka predstava), dva fudbalska stadiona, jedan teniski teren (u zadnje vreme prevelika guzva na njima). Ako pak volis lov, imamo i neko lovacko udruzenje, kao i lovista u okolini. Takodje i paintball klub sa odgovarajucim terenom.U principu je mirno mesto za zivot i rad (izuzev bager manijaka od proslog meseca). I da a sta bi radio za posao?

Da,novi sad je extra ali sobzirom da iz nekog razloga moja porodica nece tamo...a cuo sam dosta lepih misljenja o tom gradu.
Inace dosta vrlo korisnih informacija sam dobio od vas.Kraljevo cu da odbacim ako je kao sto kaze nikola ima tih bandi i problema.
Za sabac sam cuo da je katastrofa,sponzoruse...itd.. bije ih los glas po celoj srbiji Smile

P.S za ovu kucu ne moze vise od 30.000 da se izvuce,grad je mali,siromastvo,beda,niko nece ovamo.A kuca je velika.

@Lonely
Dobro si cuo za sabac :-p

A sta kazes na MyCity Wink

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1064 korisnika na forumu :: 48 registrovanih, 3 sakrivenih i 1013 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, Apok, bankulen, bojanM84, BORUTUS, Denaya, Dimitrije Paunovic, dmdr, dozorni, dushan, FOX, Georgius, grenadir, hologram, Komentator, krkalon, kunktator, laganini123, Lister, ljuba, Luka1998, Marko Marković, mercedesamg, Mi lao shu, MilosKop, mnn2, mrav pesadinac, mrvica78, muaddib, naki011, nebojsag, novator, Pohovani_00, Rakenica, raptorsi, Sale.S, sasakrajina, Singidunumac, sokars, SR-3m, Srle993, TheBeastOfMG, Trpe Grozni, vandrej, vathra, Vlad000, Webb, wizzardone