Pomozite mi da uradim maturski rad

2

Pomozite mi da uradim maturski rad

Znaci, oni koji su ovo zadali kao maturski rad trebalo bi da popiju otkaz!

A vestice, inace, postoje. Ako ne verujete, pitajte Ivicu i Maricu.

zoki, onda i svi etnolozi i antropolozi koji se bave proucavanjem 'toga' treba da popiju otkaz. rad je iz psihologije a cini mi se da ne razumes iz kog ugla je dat zadatak da se nesto prouci

Dobro, mozda sam preterao ali zar ne mislis da je tema ipak previse glupa i da postoje mnogo zanimljivije stvari za proucavanje??

zokizmaj ::Dobro, mozda sam preterao ali zar ne mislis da je tema ipak previse glupa i da postoje mnogo zanimljivije stvari za proucavanje??

A ti si kompetentan da procenjuješ relevantnost tema za maturske radove?

@Sorelag
Ovakve stvari samo vesricama i mogu da budu zanimljive, a tebe ako te stvari privlace istrazuj do mile volje!!!!

@ Zoki

Citat:radim maturki rad iz psihologije na temu verovanja ljudi u paranormalno i uticaj te vere na ljude

Šta ti kod ovoga nije jasno? Stvarno ne razumem, nije stvar u vešticama kao vešticama, već o ovome što je Simple_girl rekla gore.

I am the Matrix!!!
Razz

Možda je paranormalo prejak izraz, po meni bi bolji izraz bio normalno+, ili "enduro" /pojačano/. Karakeristika prvobitne ljuske vrste je bila da se plaše svega što ne mogu da shvate a ja dodajem i dugačijeg od sebe.

www.znanje.org
Postoji nevjerovatno mnogo onih koji vjeruju u paranormalno i pokušavaju to dokazati.
Znam jednu osobu koja ima veoma zanimljiv psihološki profil..Ta osoba vjeruje i promijenila se iz korijena...Ulaže mnogo novca i vremena da dokaže postojanje "nečega."

Ej Dubara jel` možeš da mi kažeš nešto više o toj osobi (u šta veruje i čije postojanje hoće da dokaže)? Mnogo bi mi značilo ako znaš i možeš da mi kažeš nešto o tome.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1205 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 9 sakrivenih i 1153 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Andrija357, Brana01, cavatina, ccoogg123, comi_pfc, debeli, Denaya, Dimitrise93, dragoljub11987, FOX, goxin, hatman, ikan, Istman, Karla, Kriglord, Kubovac, kunktator, kybonacci, laganini123, laki_bb, Libertas, Lieutenant, lord sir giga, Mi lao shu, Milometer, Mixelotti, mkukoleca, nemkea71, Pohovani_00, Recce, Sale.S, Srle993, stankolich, Stefan M, tomigun, Tvrtko I, vathra, VP6919, vukdra, vukovi, zeo, 125