Prolecni Raspust

3

Prolecni Raspust

Zvaničan dopis iz ministarstva - NE IDE SE!
Ali mora da se nadoknadi do kraja godine.

Znam da se ne ide ali ja moram da se pojavim u skolu u Ponedeljak.

Siroti... Razz

MA nije meni zbog jednog dana nego mi smo jedina skola u nisu koja ide u skolu u ponedeljak.Ostali su odradili ili ce da odrade.Mene uopste ne mrzi da idem nego se nasa skola jedina pravi pametna i kao izdvajaju se.Direktor hoce da se pokaze pred ministarstvom jer mu uskoro istice mandat.

Wolverine ::MA nije meni zbog jednog dana nego mi smo jedina skola u nisu koja ide u skolu u ponedeljak.Ostali su odradili ili ce da odrade.Mene uopste ne mrzi da idem nego se nasa skola jedina pravi pametna i kao izdvajaju se.Direktor hoce da se pokaze pred ministarstvom jer mu uskoro istice mandat.

Uzas, ja ne idem na fax.....idem kuci za 1.maj da k'o co'ek proslavim sa svojom rajom!!!!!!! Razz

Nama je stigao zvanični dopis od ministarstva, ali sam ja u Vojvodini pa ne znam kako je u Srbiji (pošto se dešava da je drugačije). U dopisu je pisalo da je neradan dan i direktor tu nema šta da odlučuje. Možda vas vrate kući.

Zelim svima lijep raspust i da se lijepo provedete za 1. maj!!!!!!!!!
Puno smešak Poljubac Zagrljaj

Hvala.Pa mi imamo jos jedan dan sreda.A dosta je jedva cekam letnji pa kad se izvalis pa nista ne radis 2 meseca.Pa za 40 dana i on dolazi.

Wolverine ::A dosta je jedva cekam letnji pa kad se izvalis pa nista ne radis 2 meseca.Pa za 40 dana i on dolazi.

Ura Exclamation Smile

Epa ja danas nisam u skoli , posto je nasa skola bila pametna da ne idemo u subotu sada necemo da odradjujemo. Laughing

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1078 korisnika na forumu :: 42 registrovanih, 4 sakrivenih i 1032 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ajo baba, Andrija357, bankulen, bojanM84, Denaya, Dimitrije Paunovic, dmdr, dozorni, FOX, Georgius, JOntra, Komentator, krkalon, kunktator, laganini123, Luka1998, mercedesamg, milanovic, MilosKop, mnn2, mrav pesadinac, mrvica78, muaddib, naki011, nebojsag, novator, Pohovani_00, raptorsi, RJ, Sale.S, sasakrajina, Singidunumac, SR-3m, Sumadija34, Trpe Grozni, vandrej, vathra, Vlad000, Webb, wizzardone, zziko, žeks62