Protest za Cecu

13

Protest za Cecu

To Ceco samo sevaj fonasima.

Sanjaj ::@x-tina- nema veze da l je dobro ili lose, bitno je da se NAJVISE pise o njoj..

nemam pojma, da sad stavim blog o svim Stojama, Stanama, Shabanima itd., izgleda da bi isto bio najposeceniji Confused


Moze, pored Cece volim takodje i Stoju iz Perleza Mr. Green

Pa sto se tice Cece ufffff, moje misljenje... Sve najgore, Pesme, sama njena pojava itd

To sto ti se ne svidjaju njene pesme,to je druga stvar. Nisi ih verovatno ni slusala jer se njene pesme svidjaju svima,mozda se samo ne svidjaju onima koji se foliraju da ne slusaju tu vrstu muzike-pa kao oni su Face.Ni ja ne volim Cecu,ali volim njene pesme. Sto se tice ove teme,stvarno me nerviraju novine takvog tipa,koje se mesaju u zivote poznatih. Covek se danas i plasi da bude poznat bas zbog njih. Svasta izmisle,dodaju lazne slike-kao sto je slucaj i sa Cecom. Prosto receno-zaradjuju blateci druge. Super,a? Da da da. Nemam reci vise i stvarno se pitam KO KUPUJE TE NOVINE????

Opet Ceca Bebee Dol ...

A ja se vecito pitao ko kupuje Cecine kasete...

pa, eto bobby nisi jedini Mr. Green

Takodje, kosa mi se dize na glavi cim odem u club i cujem njene pesme, dodje mi da pobegnem na kraj sveta

Kako moze nekome da se desi da ne cuje cecine pesme? Bio sam u ns na strandu i u lokalima ide otprilike ovako: ceca pa u drugom lokalu ceca pa onda jos malo ceca pa onda neki grom (a da i to je ceca) pa onda stignes do onog razglasa ili sta vec (oni zvucnici ispod lampi) i ostanes tamo malo da slusas stinga, pa nastavis da setas uz cecu. Nemozes a da je necujes.
Izgleda da sam ja jedan od onih koji misle da su face, jer ceca i "ta vrsta muzike" na mom kompu nije isla. A u kaficima slusam ono sto mi serviraju nazalost.

@Everybodys fool
Nisi u mojoj kozi, pa da budes ozenjen osobom koja obozava Cecu i TurbeGrandeFolk, pa jedva stignem na red da pustim onu ludu polku sto je neko ostavio link ovde na forumu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1141 korisnika na forumu :: 48 registrovanih, 6 sakrivenih i 1087 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, A.R.Chafee.Jr., Acivi, Alibaba1981, amaterSRB, Atomski čoban, babaroga, BlekMen, Bobrock1, Boris90, dankisha, darcaud, darkangel, deimos25, Dorcolac, Georgius, Gosha101980, ikan, Istman, jukeboxer, karevski, Kibice, kokodakalo, Komentator, Kubovac, Levi, Lieutenant, madza, mgolub, mikrimaus, milenko crazy north, Misirac, opt1, Oscar, ozzy, prle122, Rakenica, raso7, ruger357, S2M, Sančo, SR-3m, Srki94, Srle993, styg, Vlada1389, voja64, wolverined4