Puko sam skroz

1

Puko sam skroz

offline
  • Pridružio: 07 Maj 2004
  • Poruke: 1527

Verovatno vas i ne zanima kukanje jednog mladica ali moram negde da izbacim ovaj bes i mrznju nagomilanu u sebi.I ne zelim tesenje od vas.Jednostavno sam dosao da se ispraznim,sutra cu verovatno drugacije da se osecam i mislim ali sada...
Znam da sam rekao sebi danecu vise da serem o tome ali ipak moj savrseni psiholoski sistem je pukao.Vratio sam se sam kuci,pijan.
Evo kako pocinje prica....Subota oko 10pm spremam se za neki rodjendan.10i30pm polazim sa drustvom,ubrzo smo tamo.Na rodjendanu je super,bas je puno,omladina iz celog grada je tu.Zezamo se tu nekih pola sata,dolaze jos dve cure i ostaju sa nama za stolom.Jednu sam znao a drugu ne,medjutim mnogo mi se svidela.Ja,normalno kao i uvek momak koji nikad nije znao sa devojkama,cutim.Jedan moj drugar koristi situaciju i muva curu za to vreme.Ja sam svestan da propustam priliku i osecam se bespomocno.Odlucujem se da se napijem.tu se naslo pils plus od 2l.Popio sam sa drugraom to na brzinu i bio sam dosta opusteniji moram da priznam.Istu tu curu sam smeo da gledam u oci i da cak progovorim nesto sa njom.Sobzirom da mi se mnogo svidela odlucio sam da je startujem i to direktno.Ne znam sta da joj kazem?I padne mi na pamet nesto sto sam i rekao.Posle jednog duzeg umisljenog pogleda prilazim joj i kazem:

Ja:Jelena,znas o cemu sad razmisljam?
Ona:Ne
Ja:Razmisljam koliko sam glup da ne mogu da smislim nacin kako da zapocnem komunikaciju sa tobom.
Ona:aha,razumem,to ti je odlicna zvaka ali imam decka.
Ja:Nije mi ovo bila nikakva zvaka,ovo sam iskreno mislio ali dobro,razumem.


Tu se zavrsava razgovor izmedju nas.
Posle toga sam se osecao pomalo kao car a pomalo i kao gubitnik.Zasto kao car?Pa nisam mogao da verujem da sam prisao bez straha,zagrlio je cak dok smo pricali i uradio sve to.A sa druge strane sam se osecao kao luzer zato sto sam ipak ispaljen.Nebitno dok sam se ja opasuljio vidim je malo kasnije kod mog drugara prilicno blizu i rece mi on posle kao da joj se svidja.Normalno,zakljucio sam da nema decka ali se jos pitao zasto je izabrala njega a ne mene.Rekao bih da smo po izgledu da kazem slicni.
5 min kasnije izlazim sa drugim drugarom napolje,sedamo nedaleko od rodjenadana u neku livadu gde se parkiraju automobili i pricam ja njemu sve to.Rekao sam mu da ne mogu vise ovako.Da ne mogu vise da trpim ispale,da i ja imam potrebu za ljubav.Da moj sistem koliko god da je jak ne moze vise da podnosi sve ovo,i usamljenost i ispale.Da mrzim svet.
Pocinje kisa,on se vraca na rodjendan,ja polazim sam kuci,kisnem,idem na sredini ulice po beloj liniji.

Posto sam se lepo izpraznio,sad ocekujem vase odgovore kako sam bio zavidan sto je drugra smuvao tu curu sto sam ja hteo,kako me je ispalila zato sto sam bio pijan,da moram da se borim,blabla.suzdrzite se takvih odgovora,vec ih znam sve napamet,toliko sam proucavao sva ova sranja da ih znam sve napamet.
Boze spasi me ako mi ima pomoci.

Sta se ti traumiras? Nisi ni prvi, ni drugi, a kamoli poslednji koji je ikada bio ispaljen... Oce to tako ponekad. Wink

Vidis, i ja sam nekad bio u situaciji kao i ti, da nemam hrabrosti da pridjem devojci koja me zanima. Pricali su mi da to prolazi iskustvom, ali zapravo se radi o sledecem.
1. imas strah od odbacivanja
2. pocinje da te hvata trema i onda ti se veze jezik
3. samim tim, ako i skupis snage da nesto pricas, pocinjes da lupetas glupsti, tj neke "fraze".

Hajde sad zamisli sebe kako sedis, a neko ti prica gluposti, potpuno nebulozne. Pitaces se: "ko je ovaj kreten?", a onda ces da pomislis "ako je hteo da pica samnom, sto me nije pitao ono sto je u stvari i dosao da pita".

E vidis, tu je cela tajna. Kad shvatis da je devojka, bila ruzna ili lepa, osoba isto ko i ti koja hoce da komunicira, onda shvatis i razlog da nema apsolutno nikakvog razloga da prilazis sa nekim frazama. Zapocnes komunikaciju kao sa nekim drugarem tvog drugara kog si video prvi put.
Kazaces mozda "lako je tebi da ovako seres kad nisi u situaciji"... pa razmisli sta bi rekao tom decku. Pitao bi ga najosnovnije stvari i zapoceo pricu o necemu.

Naravnom to obicno uspeva jer u glavi nemas kako da ga smotas u krevet. A tu ti je problem sa prelepim devojkama. Pocnes da mislis sa glavicem a ne sa glavom, pa ti se onda sjebe koncepcija.

Znaci ako ti je frka, samo zamisli da je musko, i vec ce bolje da ti krenu prve 3 recenice.
U stvari, pricas sa osobom, ne sa devojkom ili muskarcem. Kad to ukapiras, nema vise problema.

Brate bio sam u istom fazonu pre jedno 4 god. I sta se desilo....
Pa nista, pogledaj se u ogledalo, preispitaj se ko si i koliko vredis i verovatno ces provaliti da si bolji covek od makar pola ljudi na ovom svetu (ako nisi to je vec neka druga prica >Smile ) i shvatices da nemas nikakvih razloga da ti bude frka jer ces da im ucinis uslugu upoznajuci ih sa samim sobom Smile
Debilno, a? Al funkcionalno....

Lonely Eagle sto se cimas toliko? Evo kako moj drug tumaci kad ga devojka nece, on samo kaze :" Nije ona mene odje*ala, ona se zaje*ala"... i nastavi dalje... tako uradi i ti...
A jel znao taj drug da ti se ona svidja? Ako jeste, onda je ispao sljam!!!
Uostalom, beli0135 ti je dao dosta dobar odgovor....

Sta da ti kazem braticu, razumem te... ali iskreno da ti kazem mnogo pravis veliku prasinu oko toga!!nemoj da se ljutis... ali patetiziras oko toga.... nisi jedini koji ima taj problem, niti si jedini. Moras da shvatis da i to sto ti to toliko spominjes i dozvoljavas da dotice je jedna od stvari koje pokazuju koliko je zapravo to tebi potrebno... devojke to nanjuse sto je najgore od svega... i odmah da se razjasnimo, ako ti probas nesto, kasno onda ne postoji poenta da ti pokusavas...jer je eto on prvi krenuo! I ne, ne mozes da kazes da ste isti po izgledu... jer se to tebi tako cini, ti kao musko ne mozes da procenis svoj izgled i izgled svog druga, isto kao sto ja ne mogu da kazem za sebe tacno kakva sam, jer ja vidim ono sto JA zelim da vidim... meni drugi kazu sasvim drugo od onoga sto ja mislim. To je sustina... ja kazem sebi svakog dana: Ej nisi nista posebno, pogledaj se, ne znas da se ponasas kao sve druge devojke, ne pricas kao one, ne smejes se kao one, ne znas ni da se obuces kao one... zato te niko nece pogledati.... NISI NISTA POSEBNO!.. a, opet meni drugarice i neki drugari kazu sasvim suprotnu pricu... sestra pogotovo! ali eto, ja sam sama sebi nedovoljno isfolirana da bih mogla da budem u drustvu opustena... zato ja ne volim da izlazim u grad... ne volim da idem na zurke... eto takva sam...
A ti kad mozes da se opustis opusti se, majku mu... svidja ti se cura, pridji odma' i nema frke, ispali te, dobro, idi dalje! nemoj da te dotice... gledaj to 'vako: nisi ti izgubio priliku, ona je! veruj meni da je to mnogo dobra stvar!uvek ti je lakse... samo mene mrzi da se nakanim da dovedem sebe u to stanje! Wink
Prokuliraj ih... sta ti je! nacices nekoga! Wink ako ne sad, na faxu ces... ima jos godinu dana!

@bocke

Znam da se bezveze traumiram ali uvek je tako.I nemoj da me ubedjujes kako postoji neko koga nije briga kad ga ispale.Mozemo da se krijemo iza nekih maski ali ipak nije svejedno.

@Nikola

Svidja mi se ta recenica.

@Jana

Mozda i previse dizem prasinu oko toga ali kad ti nesto ne ide od ruke kao meni ljubav onda moram da stanem i da se zapitam sta ne valja.Da pokusam da nadjem resenje.
Ti govoris sebi svako jutro da nisi nista posebno dok ja radim obrnuto.Ubedjujem sebe da jesam neko i nesto,da vredim.
Za guzvu..varas se,nisam ni ja opusten u velikoj guzvi.Barem nisam kao sto bih bio sam ili sa jednim,dva prijatelja.Ne volim guzvu,i nervira me kad prodjem kroz centar grada i ono kao svi moraju da te ocene i pogledaju nesto.Tako je sa svakim ko prodje.Ali protiv toga se ne moze.
Sto kazes za fax,ja bas tu polazem veliku nadu.Imam predosecaj dok god budem bio u ovom gradu da necu da imam uspeha u ljubavi.

@LE
znas kako... ja ne kazem sebi svakog dana to... ja to sebi kazem kad izadjem u grad i shvatim da ne mogu da se uklopim u isfoliranu masu... stavise i ne zelim da se uklapam!NECU! makar znacilo da ostanem bez ljubavi zauvek.... necu da se uklapam jer nisam to ja!

Jana ::Sta da ti kazem braticu, razumem te... ali iskreno da ti kazem mnogo pravis veliku prasinu oko toga!!nemoj da se ljutis... ali patetiziras oko toga.... nisi jedini koji ima taj problem, niti si jedini. Moras da shvatis da i to sto ti to toliko spominjes i dozvoljavas da dotice je jedna od stvari koje pokazuju koliko je zapravo to tebi potrebno... devojke to nanjuse sto je najgore od svega... i odmah da se razjasnimo, ako ti probas nesto, kasno onda ne postoji poenta da ti pokusavas...jer je eto on prvi krenuo! I ne, ne mozes da kazes da ste isti po izgledu... jer se to tebi tako cini, ti kao musko ne mozes da procenis svoj izgled i izgled svog druga, isto kao sto ja ne mogu da kazem za sebe tacno kakva sam, jer ja vidim ono sto JA zelim da vidim... meni drugi kazu sasvim drugo od onoga sto ja mislim. To je sustina... ja kazem sebi svakog dana: Ej nisi nista posebno, pogledaj se, ne znas da se ponasas kao sve druge devojke, ne pricas kao one, ne smejes se kao one, ne znas ni da se obuces kao one... zato te niko nece pogledati.... NISI NISTA POSEBNO!.. a, opet meni drugarice i neki drugari kazu sasvim suprotnu pricu... sestra pogotovo! ali eto, ja sam sama sebi nedovoljno isfolirana da bih mogla da budem u drustvu opustena... zato ja ne volim da izlazim u grad... ne volim da idem na zurke... eto takva sam...
A ti kad mozes da se opustis opusti se, majku mu... svidja ti se cura, pridji odma' i nema frke, ispali te, dobro, idi dalje! nemoj da te dotice... gledaj to 'vako: nisi ti izgubio priliku, ona je! veruj meni da je to mnogo dobra stvar!uvek ti je lakse... samo mene mrzi da se nakanim da dovedem sebe u to stanje! Wink
Prokuliraj ih... sta ti je! nacices nekoga! Wink ako ne sad, na faxu ces... ima jos godinu dana!


Jana ::@LE
znas kako... ja ne kazem sebi svakog dana to... ja to sebi kazem kad izadjem u grad i shvatim da ne mogu da se uklopim u isfoliranu masu... stavise i ne zelim da se uklapam!NECU! makar znacilo da ostanem bez ljubavi zauvek.... necu da se uklapam jer nisam to ja!


the point is, ako se ti nadjes u drustvu gde te neko prihvata takvu kakva jesi i pritom to stvarno misli, ne vidim razlog zasto bi pisala ovakve stvari o sebi!
ako nadjes nekog takvog, a verovatno je tu negde onda ti nece vise biti bitno sta ti mislis o sebi, dok god on ima extra misljenje o tebi . . .
sad ili cete me shvatiti ili necete . . . smešak

@Lonely Eagle

Kao scenario za film, pogotovo ovo zadnje kada hodas po beloj liniji. Smile Salim se malo.
I ja sam imao slicnih problema pre 2-3 godine, ali se nisam uopste toliko stresirao oko toga. Veruj mi, iz licnog iskustva, naicices na devojku kada se najmanje nadas, kada se uopste ne trudis da je nadjes. Ona ce tebi da pridje, veruj mi. A sada, ZLATNO PRAVILO, kada imas devojku, druge pocnu da te spopadaju sa svih strana. A ti pitas, gde ste bile svo ovo vreme?! Zlo!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 930 korisnika na forumu :: 51 registrovanih, 7 sakrivenih i 872 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, 357magnum, 8u47, _Rade, babaroga, Battlehammer, Bobrock1, bokisha253, Boris Bosiljčić, Brana01, bufanje, cemix, Centauro, DENIRO, Dimitrise93, Djokislav, dragon986, Georgius, h8propaganda, hooraay, ILGromovnik, jackreacher011011, Kubovac, kybonacci, Lieutenant, ljuba, Magistar78, mercedesamg, mile23, milenko crazy north, Milometer, MiroslavD, misa1xx, muaddib, Nemanja.M, novator, opt1, Panter, prle122, Ripanjac, RJ, SlaKoj, stegonosa, vathra, VJ, Vladko, vladulns, Volkhov-M, wolverined4, zziko, Čivi