Razocarana

Razocarana

offline
  • Pridružio: 03 Jul 2006
  • Poruke: 64
  • Gde živiš: Novi Sad

Ponekad pomislim kako nemam pravog,iskrenog druga/drugaricu.
Ono,kad nekom zatreba nesto, svi smo super i sbako moze da me probudi u sred noci. Ali,ako meni zatreba "stogod" to je vec druga prica. A meni je stalo da odrzim kakvo-takvo prijateljstvo i uvek dajem i vise nego sto mogu. Al ne znam dokle cu moci??!!

Tako ti je danas vecini, ustvari, da se bolje izrazim: svi mi imamo takve prijatelje i ponekad oni dolaze do izrazaja (zbog nekih stvari ili dogadjaja) pa u zasenak bace prave prijatelje.Nakon toga ti se cini da nemas nikoga kome bi se izjadao i ko bi te saslusao.Jednostavno, danas su ljudi takvi da prvo gledaju sebe pa onda druge, ako za druge bude vremena i mesta.Ovo je moje shvatanje te stvari, a u potpunosti te razumem, jer se i meni to cesto desi.

Budi dobar i bices usamljen- Mark Tven
To znaci sledece. Pokazi zube!!! Kada ti neko nesto trazi, bila to i najmanja usluga, odbij pa sve i da ti to ne predstavlja problem. Prijatelji jesu prijatelji, ali samo ako ih drzis na uzici. Malo zategni, pa popusti- videces kako ce poceti da cene vise tvoje zalaganje.
Ovo sam napisao sa rizikom da me neko okarakterise kao odvratnu osobu ali tako stoje stvari u zivotu. Kad cinis dobro od tebe se ocekuje samo da cinis jos bolje...

Kako nas narod kaze"dobar i budala jedno te isto".Imao sam slicne probleme
pa sam shvatio.Moje najbolje prijatelje drzim na distanci.Lepo je kad imas kome da padnes na rame,ne valja kad to neko zloupotrebi.Najveci prijatelj prvo sam sebi.Ima valjda jos dobrih ljudi,oni pravi prijatelji su uvek tu i kad treba i kad ne treba.Mozda je vreme da pocnes da trazis nove ljude,novo drustvo.

a sta ako se dogodi da se u jednog takvog druga zaljubis????
To mi je prblm

Drugarstvo je stvarno nesto najlepse... I stvarno je super imati druga ili drugaricu koji su uvek tu negde pored tebe... kad ti zatreba nesto, da priteknu u pomoc, pomognu koliko mogu ili samo da nas saslusaju, da nam bude lakse, ali naravno i da smo mi tu za njih!
Ja sam cesto bila u stanju da za drustvo ucinim mnogo, sto znam da oni za mene sigurno ne bi, ali sta da se radi, nisu svi isti...

A sta da se radi kad se jedno (drug ili drugarica) zaljubi u drugo?! To je veoma lepo kad je ljubav obostrana ali ako nije to je bas tuzno.
Ja sam zbog toga izgubila jednog dobrog druga... i bas mi je krivo. sada i retko pricamo, cao za cao...
Razz

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 803 korisnika na forumu :: 55 registrovanih, 5 sakrivenih i 743 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Bobrock1, bojank, bokisha253, Boris90, BORUTUS, Bubimir, cenejac111, cinoeye, coaaco, dankisha, Dimitrise93, dragoljub11987, Excalibur13, FileFinder, Georgius, Goran 0000, Hans Gajger, ivan979, JOntra, Karla, Krusarac, Leonov, mercedesamg, Mikisha, milenko crazy north, miodrag, Mixelotti, moldway, Motocar, nebkv, nenad81, Nikolaa11, nikoladim, NoOneEver Dreams, opt1, Oscar2, pacika, Pohovani_00, powSrb, Prašinar, sasa87, Shinobi, stagezin, stegonosa, Trpe Grozni, vathra, vladaa012, Vladko, vobo, wolverined4, yrraf, zastavnik, zlaya011, zzapNDjuric99