S neba,pa u rebra,pa na Forum

4

S neba,pa u rebra,pa na Forum

Drago nam je da se javila JANA,sad mozemo da odahnemo...napokon... Smile

Silija,pasulj je bio tetovac(podvalishe mi majku im seljacku GUZ - Glavom U Zid ) LOL

Silija, ne mogu Smile
nisam ucio, visio sam i dalje na forumu, malo sam ucio, uci cu nocas, ne mogu da se koncentrisem sad, vrucina je Wink

Citam ovo sto je do sada napisano o vasim pocecima, pokusavajuci u isto vreme da se setim svojih, ne mogu da kazem da mi nesto i ide Very Happy.

Eee kakvo je samo tada vreme bilo, mislim na net, '97. WWW tek poceo da zivi onako stidljivo ( da nije prnografije bilo mislim da ne bi ni preziveo Mr. Green ), vladaju BBS-ovi, jos uvek. Google? Ne to ne postoji, samo yahoo, tada sam navikao na njega i eto ostao veran sve do danasnjih dana.

IE3 suvereno vlada, a mi kao satro geekovi koristimo Netscape wooow Very Happy, "seljacine koriste IE" haa, haa boze kako sam se samo slatko smejao tome nedavno u jednom slicnom razgovoru samo na temu prvi browser ( samo da napomenem da je Netscape isto sranje, daj boze da IE nije bio bolji Very Happy ). Zamislite samo kako je izgledala pretraga tada Laughing, verovatno su neke lokalne mreze danas vece nego citav net iz tog doba.

A masine ihhh ... PI na 233MHz sa 32MB SDRAM-a i 3GB hardom ( jos uvek imam jednog takvog zmaja kuci, potpuno funkcionalnog ) kako je samo "prstalo" na sve strane, sirova moc u svom izvornom obliku, naravno nezaobilzna 95-ca. Boze kako je samo bila dobra ( za one sa jeftinijm kartama: desni klik na dekstop pa refresh je uobicajena radnja, eeee kod 95-ce toga nema Mr. Green , kada se setim samo kada je izasla 98-ca prvo sto mi je palo na pamet "koji ce im qrc ovaj refresh, cemu sluzi, a uz to i ne radi" ) Laughing.

Forumi? Kakvi forumi, to ne postoji, u stvari mozda i postoji, ali koga je briga kada je Jena snimila novi film Mr. Green ( naravno niko ne prica o skidanju filma, to je NEMOGUCE pri brzinama od 2KB/s, secam se da su nekada u retkim lucida intervalima udari bili i po 4KB/s "wooww brate gledaj kako radi", po koja slicica i to je to ).

A onda je sve polako pocelo da se menja Sad . Pojavio se google ( i unistio net, bar njegovu izvornu lepotu ), stizu 56k modemi ( ovi stari su bili 32 ), virusi ( bilo ih je i ranije, ali nije toliko izrazeno ) pa antivirusi, pa bolje masine, pa igrice ( prvo red alert 1 pa kasnije quake 3 i half life 1 danima i nocima se to igralo, igralo i igralo bukvalno do iznemoglosti ).

Pa onda i forumi polako pocinju da ulaze u nase zivote, ES, SC i malo kasnije i MC.

Eto posle toliko godina provedenih na netu prvi put sam se registrovao na neki forum mesec ili dva pre nego sto sam dosao ovde ( ali tamo nisam napisao nijedan post nikada ), a ovde sam se bogami bas raspisao. Dolaskom na forum pocinje i moja chat karijera, da nisam vam to rekao nikada nisam imao instaliran nijedan chat client, meni to bilo bzvze, sta ima ja da pricam sa tamo, sta ja znam kim Laughing, sta ce mi to ( mada to i nije tako lose, sada tek vidim ) to je za klince, a eto nisam ja dete ( mada mozda i jesam, zavisi kako se uzme ) ...

Internet? Znam ja Interneta on je moj stari drugar Mr. Green ... i tako ...

Simke from West ,
uzivao sam citajuci tvoj odgovor,a verujem da je tako i bilo te daleke '97.
Samo cu reci:SVAKA CAST za ovo sto si napisao... Smile

Simke from West ::, kada se setim samo kada je izasla 98-ca prvo sto mi je palo na pamet "koji ce im qrc ovaj refresh, cemu sluzi, a uz to i ne radi" ) Laughing.

LOL LOL LOL LOL

svaka cast, za ovo , jesi ga na kraju hakovao Smile

Ja jos uvek imam nagon da onaj odeljak za CD/DVD zatvaram rucno. Cesto to i uradim.

Hi Silija,
taj isti odeljak,odnosno fioka,moze jako dobro da posluzi kao drzac za casu,recimo kad pijes neki sok ili pice...xexe LOL Podrazumeva se da to nikako ne treba da radis jer se isto tako podrazumeva da sam se malo salio...A takodje ne treba CD/DVD drive da zatvaras rucno,jer bi mogla slucajno da zapnes rukom pa da ga polomis...

Ma znam da se salis. Ali me iskreno nasmejes valjda svaki put. Zagrljaj Ali, brate mili, sporo reguje na dugme. A ja ne mogu uvek tolko da ga cekam.

Silija,
evo da "mrnjauknem " jos jednu... Smile (pogledaj moj avatar) za kraj...
Samo da znas da si i ti mene nasmejala vise puta tumarajuci kroz ovo nashe Blogovlje,tako da mi nista nisi ostala duzna...srescemo se jos... Smile

gfactory ::

Kakva su vasa iskustva na pocetku sa slicnim "inostranjskim" forumima i sa netom uopste?!?! Smile


Moje prvo iskustvo na forumu je odmah kantirano. LOL Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 873 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 5 sakrivenih i 829 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksmajstor, Andrija357, Apok, bladesu, bokisha253, BRATORIII, Cassius Clay, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, FOX, ivan979, ivica976, JOntra, Još malo pa deda, Karla, lord sir giga, mercedesamg, milanovic, milenko crazy north, Milometer, moldway, nemkea71, ruger357, sasa87, slonic_tonic, ss10, Steeeefan, stegonosa, suton, Toper, Trpe Grozni, VJ, VP6919, YU-UKI, zbazin, zillbg, Zoca, 125, 79693