Seka Aleksic 2007

22

Seka Aleksic 2007

Pa Ana nije bila tu ovih dana jer nema vremena zato sto sprema maturu, a i prvodile je dosta vremena u gradu trazeci haljinu za maturu kao sto je jedna Sekina, ALI ne brinite tu sam ja sa svojim ne promenljivim stavom!
Mozda nemam bas puno vremena da bih provodila na netu, ali znajte da ako ste se ponadali da ce ova tema brzo uvenuti, prevarili ste se!
Tu sam ja...

Ako je neka tema doprinela cepanju ovog foruma nadvoje onda je to ova! Glasam za presedan i zaključavanje bloga zbog idejnog idiotizma njenog nastanka i katastrofalnog doprinosa unazađivanju ugleda ovog foruma!

Pa zar je Kraljica Seka toliko mocna da pocepa MC? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Nije. Ako ce samo Ana da pise onda ce se blog i ugasiti. Zato molim Vas ako niste zainetresovani da glorifikujete Kraljicu NEMOJTE PISATI VISE!

SSpin ::E aj, ko sledeci napise post, da bog da ga Seka usvojila Wink

Laughing Laughing Laughing

Ana89Beograd ::Xa, xa, xa...




https://www.mycity.rs/must-login.png

@m4rk0, poucno je ovo sto si postavio al samo ne znam do cijeg razuma si hteo time da dopres. Do Aninog, koja sanja brza kola i pun novcanik para i kartica? Tesko ces uspeti.

DR.R ::Ako ce samo Ana da pise onda ce se blog i ugasiti. Zato molim Vas ako niste zainetresovani da glorifikujete Kraljicu NEMOJTE PISATI VISE!

Tačno tako. Skoncentrišite se ljudi.

Inače, dekao svaka čast za odgovor. Wink

Ana89Beograd ::Sto bi Seka rekla u jednoj svojoj pesmi:

"Drugi mogu ko i pre, samo da nam zavide
Bas svi nek cuju svi, ovu pesmu sto pali kafanu,
bas svi nek cuju svi kako se veseli na Balkanu"

Toliko o tome...


Da, da svi smo mi zavidni. Nema veze, ne obraćaj ti pažnju na nas, samo ti sledi sekin put. Mr. Green

Ajde realno recite mi primer osobe koju bi u ovoj drzavi trebalo da sledim. Ko je toliko doprineo sebi da moze da kaze da mu je zivot kvalitetan i da ide pravim putem.
Mislim na konkretno ime i prezime jedne od nasih pevacica ili pevaca!

A sto se tice blogova, najmanji problem je ucestvovati i u ostalim!
Nemorate vi da brinete za mene, tu sam ja i dalje! :-)

zasto to mora da bude pevacica ili pevac? zasto se ne obrnes i pogledas oko sebe? videces svet van televizije i van laznog sjaja koji ti serviraju ovi sa televizije...
zasto jednostavno ne mozes da budes ono sto jesi? zasto ne mozes da se probijes necim sto umes, nego pi**om kao te tvoje "kraljice"...???

12 Apr 2008 21:24 Freia Zaključavanje topica Razlog: Rešeno je, dalja diskusija nema svrhu  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 961 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 9 sakrivenih i 902 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., anbeast, anta, Apok, babaroga, bestguarder, bladesu, Bubimir, darios, Dimitrise93, DonRumataEstorski, dragoljub11987, dulleo, dzoni19, flash12, Georgius, HogarStrashni, HrcAk47, Karla, Koridor, ksyyaj, mercedesamg, mgolub, Milan A. Nikolic, milenko crazy north, milutin134, Ne doznajem se u oružje, nebojsag, NemanjaKT, ostoja, Panter, procesor, proka89, raptorsi, rasok, simazr, Srki94, Srle993, Stija zmija, Stoilkovic, Tragač, VJ, vlad the impaler, wizzardone, zdrebac, zeo, zillbg, |_MeD_|, 125