Sta me briga sto sam debela...

2

Sta me briga sto sam debela...

Eh, a ja imam problem: NE MOGU DA SE UGOJIM! Niti sam fizichki aktivan, niti bilo shta radim od fizichkih aktivnosti, ceo dan sam pred kompom, al opet nishta... Visok sam 1.85 i imam 63 kg... Kad bih uspeo da nekako nabacim josh 5 kila... eh...

@Nate
Kilogrami se nalaze u kuhinji, a ne pred kompom ;> A i teretana je dusu dala za skidanje/nabacivanje mase. Ja sam sa svojim telom napravio chudo. Kad sa semos etim kolicni sam bio na pocetku srednje skole Bebee Dol Mislim, nisam nisad bas dzin, ali sam u odnosu na pre par godina - herkules..

@m4rk0

Brate, ja jedem sasvim normalno, i to manje vishe samo testo i meso, pomalo voca, al fazon je u tome da se ja nigde ne troshim, a opet sam isto tehzak...

Problem je sto ti time mozes samo salo nabaciti, a koji ce ti moj salo? Salo na mrsavom telu izgleda odvratno i posle bi zazalio sto si se ugojio.
Ako vec hoces masu, onda moras misice da nabacis. To jest da treniras i da hranis misice proteinima (mesom).

@jeya
I ja sam krupna na tatu.A stvarno sam aktivna.Hodam stalno,jedem do dva puta dnevno i ne jedem kasno,redovno radim dnevno bar 50 trbusnjaka,po sat vremena sam u teretani i pijem po 4 litra vode,a nekada i vise.Rijetko pojedem nesto masno,ako bas imam zelju.I odrzavam istu tezinu vec par mjeseci.Ja sam inace krupna,ne mogu sad da budem mrsava.
(Sto da se ljutim?)

@Nate
Moja frendica je imala taj problem.Nije mogla da se udeblja.Iznenada se prehladila,imala je neki osip po ustima i nije mogla da jede.Smrsala je 7kg,a i onako je bila kao cackalica.Poslije toga kad je ozdravila,nastavila je normalno da jede i udebljala se skoro 20 kg.I dan danas ima tu istu kilazu.
@Lonely Eagle
Sta,trebam biti zgodna da bih nasla momka?!Ne znam kakve veze ima kilaza.

@motorcycle

To je vec druga tema koju je neko otvorio pa procitaj komentare ljudi.Mislim da se zove"koliko je izgled vazan..."


Ali definitivno ce ti biti lakse da nadjes ako si zgodna.Imaces veci izbor.
Zar se ne slazes sa ovim?

Znam za tu temu...

I ovako ne znam sta cu od zainteresovanih,na glavu mi se popeli.I ne treba mi momak,niti ce mi trebati.Zivot mi se zgadio od momaka,bas tih sto obracaju paznju na izgled.Vazno je ono sto imam iznutra.Necemo vise o tome,iznerviram se cim mi neko pomene momke.

oke, sorry motorcycles, mozhda sam pogrehsno razumela, jer si rekla da jedesh shta hotjesh...Smile sorry!
mozhda tje ona imati vetji zibor da je zgodna, ali totje biti momci koji tje trazhiti samo jedno od nje, koji tje biti sa njom samo sbog fizichkog izgleda, a ne zbog necheg drugog, i to su uglavnom one nezrele osobe, mada, zaista ima izuzetaka, ali u globalu, sve se na to svodi...zogdna, a glava prazna...to naravno ne vazhi uvek!

motorcycles ::Necemo vise o tome,iznerviram se cim mi neko pomene momke.

Momci, momci, momci! Razz

Ovo je bilo jace od mene. Very Happy

@motorcycle

Vidim da sam pogodio na nezgodno mesto a?

Nece ti nikad trebati momak?
Teske reci koristis,moram da ti kazem.

Ne znam sta je razlog tvom takvom stavu ali sigurno nije nista dobro.



@jeya

Ako sam te dobro razumeo hoces da kazes zadnjom recenicom da onaj ko se brine o svom izgledu mora da je glup?


Jos nesto,ne zaboravite da i ti vasi "dobri" momci traze i lepe devojke a ne samo pametne ili kako vi kazete ono sto je iznutra.I jedno i drugo je pozeljno.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 578 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 0 sakrivenih i 571 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, Mi lao shu, Milos82, Motocar, mrav pesadinac, stegonosa, uruk