Sta radite u trenucima besa, kako "lecite" bes ?

5

Sta radite u trenucima besa, kako "lecite" bes ?

igram dok ne padnem u nesvest....she's a maniak....

samo sedem i pustim neki psy. Progutam sve to i idem dalje... Onda posle jedno 5 godina puknem (onako zestoko da polupam sve sto ide na 2 ili 4 (a bogami i 6) nogu) i tako sve u krug Mr. Green

Ja odavno nisam bio besan...
:/

vrlo retko sam besan. uglavnom sve upijam u sebe. a kad puknem naj**e onaj sto me je zadnji iznervirao. a voladn rece sta nas najcesce iznervira.
Pa zbog zbog sporta se nerviram ali me to drzi jos maksimum pola sata posle utakmice. A uvek me iznervira ljudska glupost i neiskrenost.

@everyboddys fool
Kako sam mogao da zaboravim- glupost i laz!!! A sto se sporta tice i mene ulavnom drzi pola sata ali se desava, do duse retko da taj bes traje i mnogo duze.

zapalim jednu veliku buksnu i sve mi je ravno do Kosova Smile))

E mene je danas uzasno iznervirala i razocarala prvenstveno, jedna informacija-tice se zdravstva..i nehumanosti,bezobrazluka..Iritiraju me ljudi bez i malo savesti i morala!
Inace blaze slucajeve besa moze da ublazi i casica vina ili neke rakijice..(ali samo casica Confused Very Happy )!!!

@Sanjaj, m4rk0

Odmah da kazem da ne idem u off jer u prvom, m4rk0vom postu stoji da je ispravljena gramaticka greska i toga se drzim. Wink

Dakle, zbunilo me je ono 'trenutak- trenucima'? Pa nisu valjda trenuci? A mogla sam ruku u vatru da stavim da se kaze 'u trenuTcima' odnosno da su 'trenuTci'.
Da li je onda i izuzetak- izuzeci? Metak- meci? A mnogo muzjaka od patke su paci? Ako nisu dobici ili zgodici onda su gubici? Ili recimo povraci?
Ma, proverite vi to deco.

Me, one-hand Jack

sta radim u trenucima besa.....pa cackam nos ,a nekad i nos tog koji-a me iznervirao-la ako je dostupan-a.....

Prvo se posvadjam sa nekim jer sam impulsivna,onda se smirim slusajuci omiljenu muziku....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 935 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 2 sakrivenih i 919 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bato, BlekMen, deimos25, djordje92sm, goxin, Kriglord, Kristian_KG, Sir Budimir, sovanova95, Valter071, vaso1, vlad4, wizzardone, zdrebac