Sta se ovo desava?

3

Sta se ovo desava?

O ne opet sponozoruse Smile)))

@vodolija
kazi da malo preteruju kad se zale... a ne smetaju im na oci ovako! Smile

@jana
Bojim se da nema toliko decaka koji voze dobra kola koliko takvih devojaka ima Mr. Green. Dosla vremena kad musko ne moze vise da kaze "zna se ko u kuci nosi pantalone" Mr. Green

Ne zalim se ja, samo sam izneo misljenje i opisao jedan svoj dogadjaj ... mozda sam ga napravio malo dramaticnim (umem ja to Very Happy), ali nije mi bila namera.

@vodolija
ovo je prva tema ... ono ostalo su plagijatori Mr. Green

Onda dodji u RS pa se malo ovdje prosetaj ako hoces da se zacudis, TD folk na sve strane, necu da kazem narodna zato sto to nije narodna, ja zivim za rock, ali necu da plujem na muziku koju je ipak koliko toliko lijepo slusati, jbg ipak ju je nas narod pravio ako je mi necemo volit ko ce, a folk sta rec miks tehna, rocka, turske muzike i ostalih pravaca sta moze ispast, divna melodija za usi i dusu, ja ba sigurno. A dodji u Banjaluku da vidis jaro muskih sponzorus, ne samo zenskih, a sto je najgore misle da su i najpametniji i najbolji, cast izuzecima naravno posto ne zelim nikog da vrijedjam. Tih mjesta o kojim govoris ima ko pljeve, a kod nas bar nema nijednog normalnog kluba gdje pustaju dobru muziku. I gdje nesto pustaju posle 22-23 ozezei puc puc po TD folku. Zato sjedi u kuci islusaj dobru mjuzu, a kad ides negdje van dobro se nali i sve ti je ravno do zemlje drugog lijeka nema.

Hajde da prestanemo da se pravimo da je srbija normalna zemlja za zivot, vazi?
Da ste lepuskasta, lenja i priglupa plavusica i da je jedini posao koji mozete da obavljate onaj trafikantski ili butikarski, sta bi ste radili?
1. udali se iz ljubavi za nekoga bez prebijene pare
2. pristali da budete prodani u belo roblje
3. ufatili prvog tatinog sina sa dzipom
Obozavam muske tupsonijuse koji zadju na mesta koja su i poznata po tome da se tamo okupljaju sponzoruse i onda kukaju kako nema 'normalnih, samostalnih devojaka'. Naravno da ih tamo nema. Imaju pametnija posla.

Wampiritza ::Hajde da prestanemo da se pravimo da je srbija normalna zemlja za zivot, vazi?Kao prvo, "normalno" je dzast a point of vju, tako da o tome necu dalje komentarisati.

Wampiritza ::Da ste lepuskasta, lenja i priglupa plavusica i da je jedini posao koji mozete da obavljate onaj trafikantski ili butikarski, sta bi ste radili?
1. udali se iz ljubavi za nekoga bez prebijene pare
2. pristali da budete prodani u belo roblje
3. ufatili prvog tatinog sina sa dzipom
I ovo takodje je individualno. Ne mora da znaci da ako je priglupa da mora da vija tatinog sina sa dzipom, mozda trazi nesto "vise" od toga . Ides iz krajnosti u krajnost, izmedju 1. i 3. stavke imas bar jos 2-3 ... ima izbora, nije da nema.

Wampiritza ::Obozavam muske tupsonijuse koji zadju na mesta koja su i poznata po tome da se tamo okupljaju sponzoruse i onda kukaju kako nema 'normalnih, samostalnih devojaka'. Naravno da ih tamo nema. Imaju pametnija posla.Ako si pazljivo citala tekst (a koliko vidim nisi), mogla si procitati da nisam znao kakvo je to mesto, niti kakva masa tamo izlazi, a kao drugo nisam ni izasao tamo da bih trazio devojku. Samo sam izneo svoje zapazanje (u tom trenutku). Radoznao sam, koja su to pamentija posla??? Zabijanje u kucu???

Tuzno da da...
Muka mi je kad vidim nekog takvog bilo musko ili zensko jer ima i jednih i drugih. Nekad mi budu i smesni Smile
Ja sam uvek govorio da jos uvek kod nas ima normalnih ljudi ali su nazalost retki. Kad nekog upoznam i vidim da je normalan i sasvim obican ja se odusevim i onda se posle kontam jbt kuda je sve to otislo kad se toliko obradujemo kad sretnemo nekog normalnog.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 958 korisnika na forumu :: 35 registrovanih, 12 sakrivenih i 911 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., AC-DC, Alibaba1981, Andrija357, bokisha253, cavatina, CikaKURE, d bos, DPera, FOX, galerija, hologram, hyla, Krvava Devetka, Leonov, mercedesamg, MilosKop, MiroslavD, Mlav, moldway, nebojsag, nemkea71, randja26, sasa87, Simon simonović, SlaKoj, Stanlio, stegonosa, Tas011, Toper, vathra, Vlad000, wizzardone, x9, ZetaMan