Strah

Strah

offline
  • Pridružio: 23 Jun 2004
  • Poruke: 3996

"..pogledaj svako drvo pored koga prolazis, pogledaj svaki list na tom drvetu, sve ti govori da te volim, poslao sam ti poruku po biljkama, po vazduhu, po insektima, pticama, pogledaj plocnik, cuces svaki put kad dotaknes svojom stiklom tlo, cuces to isto.."
"...rekao joj je, nekada sam bio lud i uvek sam strahovao da cu izgubiti onu koju volim, ali sa tobom sam tako spokojan, sa tobom ne strahujem, sa tobom nekako znam da si tu i da ces se uvek vratiti, kad god odes, cak i onda kada se citavo popodne nisi odazivala na telefon, cak ni tada nije me uhvatila prevelika panika, pazi, bio sam zabrinut da ti se nesto nije dogodilo, ail nisam strahovao za nas, nadam se da razumes razliku... I to je bila najveca od svih lazi koju sam izgovorio pred njom. Covek zapravo uvek strahuje i svaki novi strah je jaci od svih prethodnih strahova, nikada se ne naviknemo na strahovanje i na bol, postoji samo neka trenutna otupelost, neka prividna anestezija cula, neka varka koja ponekad uspeva..."
Jelena Lengold

A o čemu je ovaj tvoj blog? O strahu ili o ovom delu koje si citirala,ili si se zaljubila ili šta četvrto? Zanimljivo je to što si napisala ali na koju temu da ti odgovorim?A hoću,nije da neću.

Jel sam ja rekla da treba se odgovori? Ja volim moj blog, i moj je.. znam da ima ljudi koji ga citaju i ja to cenim.. ne mora niko nista da pise. Za neke stvari komentari nisu potrebni

Istina, istina... cista istina Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 819 korisnika na forumu :: 5 registrovanih, 1 sakriven i 813 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ALBION101, mrav pesadinac, Nobunaga, sokojet, 125