Strasno

1

Strasno

offline
  • Pridružio: 31 Avg 2007
  • Poruke: 72
  • Gde živiš: Pancevo

Hoce li meni neko objasniti sta se desava sa ovim svetom???ubijaju se zivotinje,devojka od tek 16god....,zlostavljanja dece????Kakvi su to ljudi,monstrumi???Ma ne znam ni kako da ih nazovem.Dodje mi da ih prebijem sve!!!!I da li neko uopste ispasta za zlocine koje pocini???Ili se svi izvuku posle nekoliko godina,meseci????

Objasnio bih, ali nemam doviljno vremena.:-)

niko se nije izvukao ziv iz ovog sveta Smajli

Mozda se trenutno izvuku, ali pravda ce ih stici kad tad... A svet je otisao u piiiiiiip!!!
U borbi sa prirodom covek ce prvi izgubiti bitku!!!!

ovaj svet prerasta u dolinu ocaja i zato je povratak prirodi jedini spas ...sto dalje od patnji sveta...jedna vrsta komune koja bi se stopila sa iskonom...i sam nameravam da se osamim od ovog sveta i uvek mi se mozete pridruziti....

Ja planiram da odem u Afriku kad zavrsim fax, jednostavno da odem iz civilizacije koja mi se smucila jer ovde vise nista nije civilizovano, zavidim onim plemenima u Africi...

Nadam se,zaista se nadam da ce ih jednog dana stici sve sto su uradili.....

Tifa Lockhart ::Hoce li meni neko objasniti sta se desava sa ovim svetom???ubijaju se zivotinje,devojka od tek 16god....,zlostavljanja dece????Kakvi su to ljudi,monstrumi???Ma ne znam ni kako da ih nazovem.Dodje mi da ih prebijem sve!!!!I da li neko uopste ispasta za zlocine koje pocini???Ili se svi izvuku posle nekoliko godina,meseci????

Kakvi su to krvoloci?!? Dodje mi da ih sve pobijem i da za primjer ostalim, nataknem glave na koplja.

@peco
Mudro zboris poglavico. Osjecam veliki procent slaganja sa tvojom recenicom Smile

I jos pitanje

Ova tema "Strasno" jel to znaci:

a) Strasno od imenice strast ili
b) Strasno od imenice strah

Znas, neko se pali na ubistva...

Dopuna: 29 Sep 2007 22:37

zwabico, ako odes u afriku mozda sretnes slucajeve kada je otac ubio sina zato sto je ovaj sam pojeo pacova kojeg je trebalo da dijeli sa ostalima ili profesorke koje se poslije predavanja prostituisu jer ne mogu sa svojom platom da plate ni prevoz do skole.

I svijet nije "otisao u piiiiiiiip"! Oduvjek je takav bio.

Pa onda si jos nejasna. Ides iz civilizacije jer ovdje nista nije civilizovano??? Pa ako nije civilizovano kako mozes da ides iz civilizacije?

Ako ti se toliko smucila civilizacija, dodji kod mene. Ovdje vukovi pisma raznose. Zivim odmah pored Grizli Adamsa (valjda se neko sjeca)

@prokleta nedelja
Nisam znala kako da dam naslov ovom blogu,s obzirom da sam u afektu napisala ono gore.Bila sam besna,zgadjena i jednostavno kad procitam sta sve ljudi rade ne mogu da cutim.Uostalom naslov i nije toliko bitan.

Ma znam, samo morao sam malo da se pravim lud. Pa pola tri ujutro, to je default vrijeme da pocnem da lupam gluposti.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1338 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 5 sakrivenih i 1293 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, aleksmajstor, babaroga, BlekMen, Brana01, cemix, darionis, darios, draganca, FileFinder, Georgius, goxin, Griffon vulture, ILGromovnik, kikisp, Kubovac, kybonacci, ljuba, Mcdado, Mercury, Mihajlo, milenko crazy north, Milos ZA, nebkv, nemkea71, nikola287, Ripanjac, RJ, ruma, Seeker, solic, Srle993, Vlad000, vladaa012, VP6919, W123, YU-UKI, zillbg, zzapNDjuric99, Čivi