Susret sa večnošču

1

Susret sa večnošču

offline
  • Rayan  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 04 Jan 2008
  • Poruke: 478

Danas sam imao priliku da dobijem jedan DVD na kome je svedočenje čoveka koji je imao iskustvo sa životom posle smrti.Film je dokumentarni i rađen je u produkciji "studio Krst" Rusija.Priča je manje više toliko puta ispričana s tim što u periodu od dva ipo sata čovek priča sve...od trenutka smrti do vraćanja u telo.Mnogima će ovo zvučati jako naivno i izlizana tema ali ovo je nešto sasvim drugačije.Jedini dokaz njegove priče je medicinski karton.Od samrtničke postelje do potpunog ozdravljenja sledećeg dana.Čovek koji je bio jako grešan u ovom životu..razvrat,alkohol,gomila iznuđenih abortusa...sa druge strane brižan sin,brat.Priča je veliko upozorenje onima koji se trude da veruju u GOSPODA a nisu svesni koliko su grešni.Poenta cele priče je da je zbog molitve koju je uputio MAJCI BOŽIJOJ za spas duše, izabran da ljudima pripoveda šta je video.Dve godine nije reč progovorio(nije objašnjeno zašto) i sada je ispričao svoju priču.Ja sam mu poverovao jer sam u to verovao i ranije.Kompletna priča je identična ili jako slična hiljadama iskustava umirućih ljudi.

Ovaj blog sam otvorio zbog jedne reči koju sam pročitao na forumu..ABORTUS.Pričao je šta se dešava i sa decom nakon abortusa........

Sama prica sto i sam kazes je vec mnogo puta ispricana tako da verujem da nesto sigurno postoji. O ovom drugom sto si napisao na kraju ne smem ni da razmisljam.

Svako od nas je odgovoran za svoje postupke.Neko je svestan svojih grešaka a neko ne.Ni jednog trenutka ne želim da ubeđujem ljude u istinitost reči ovoga bloga ali ako svako od nas preispita svoje odluke pre nego što ih ostvari,to je veliki pomak.Ovo se odnosi na sve što činimo u životu,dobro i zlo.

Ali opet ne treba zaboraviti da iskreno kajanje briše grehe,tako da ne treba padati u očajanje i depresiju kada je abortus u pitanju.

@diamond73
Nisam siguran da je to model po kome se neke stvari vrednuju.Iskreno kajanje je nešto što te može dovesti do nivoa da se razlikuješ od onoga ko se ne kaje.Oprost...nisam siguran.Po toj logici ako ubiješ nekoga dovoljno je pokajati se i njegovi roditelji će ti to oprostiti.Zaboravljaš da pojedinci misle(pa i ja) da smo mi ipak Božija deca.

bliska mi je ova tema i znam da je sve to zaista istinito, proziveo....i naravno ne pricam mnogo o tome ali ostaje trajna slika...

@tagore

Da li si razmišljao na način da ako si imao tu "privilegiju" da ti je ona data sa razlogom.U ovom vremenu suštinskog otuđivanja od Boga možda je tvoj zadatak da nam predočiš i pomogneš u ponovnom i iskrenom približavanju GOSPODU.Molim te razmisli o tome.

licni dozivljaj onostranog je svakako nesto sto definitivno menja zivotni kolosek i usmerava zivot...niti jednog trenutka nisam imao zalost zbog onoga sto me je bilo snaslo vec sam to gledao kao znak koji me jednostavno oblikuje za neki visi cilj, uputio me je na introspekciju koja mi je do sad dala mnoge odgovore...

@Rayan:poenta nije da ti oproste ljudi,nego da ti u sebi postaneš potpuno svestan onoga što si učinio,da se pokaješ,i da ne padaš u depresiju,shvatajući da ima nade da kreneš napred sa verom u Boga.

@diamond pričamo o potpuno različitim aspektima.Ti govoriš sa aspekta ovozemaljskog i podržavam tvoje stavove jer i ja identično razmišljam.Pričao sam sa Božijeg aspekta i kako ON "možda" gleda na te stvari.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 812 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 7 sakrivenih i 759 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, amaterSRB, babaroga, Brana01, BraneS, BRATORIII, Caruga5, ccoogg123, Centauro, dane007, doloress, DonRumataEstorski, dragoljub11987, Duh sa sekirom, hyla, jackreacher011011, jukeboxer, Karla, Krusarac, Kubovac, Luka Blažević, Marko Marković, Metanoja, Mixelotti, moldway, MrNo, nemkea71, Oscar, pein, RecA, robert1979, Rogan33, S2M, Smiljke, sokars, sokojet, stalja, styg, VJ, voja64, VP6919, vukdra, vukovi, wizzardone, zillbg