Talenat

Talenat

offline
  • Pridružio: 23 Jun 2004
  • Poruke: 3996

"Postoji nekoliko talenata, ili nekoliko vrsta talenata. Neko mozda jeste talentovan za sveo vo sto cu sada da kazem, neko je talentovan samo za jednu stvar, ali dovoljno je biti talentovan samo za jednu pa da budes talentovan da osetis onaj pravi miris zivota.
Prvi je talenat onaj ko uspe da, usavsi u neku prodavnicu odela, primeti odelo koje je njega izabralo i da bas to odelo kupi.
Poseban talenat je onaj koji udje u poslasticarnicu sa 372 vrste kolaca i odabere onaj koji je najsaldji i u kojem ce najvise da uziva.
Jedan od najvecih talenata na svetu je covek koji prvog prolecnog dana ode u Knez Mihajlovu, posmatra devojke koje setaju tom ulicom i koje su pocele ono prvo prolecno skidanje i koji uspe da prepozna onu, znaci ne najlepsu, ne najatraktivniju, ne najseksipilniju, nego onu, onu, onu, pored koje bi se rado budio celoga zivota. Isto vazi i za devojku koja, medju starosedeocima u nekom kaficu, uspe da prepozna onoga pored koga bi se rado budila citavog zivota.
Pravi majstor je onaj ko udje u knjizaru i na osnovu samo nekoliko reci s pocetka prve strane uspe da prepozna knjigu u kojoj ce najvise uzivati.
Veciti talenat je onaj koji setajuci radio skalom i cuvsi tek po nekoliko sekundi price ili muzike na nekim frekvencijama uspe da prepozna onu radio stanicu u kojoj ce najvise da uziva.
A talenat, jedan, naravno vrlo poseban, je onaj koji uspe, gledajuci novine i procitavsi ili bacivsi pogled na svaki od naslova dve sekunde, da prepozna vest dana, mozda nedelje, mozda godine, mozda decenije..."
MHM, Radio Index

vrlo interesantno... ima i istine u ovome Wink

limit @ za mene je najveci talenat moj komsija preko puta,kome sam ja nekada pisao domace zadatke, a on sad postao bogatas,ali na svu srecu,ni ja nisam siromah, pa nisam ljubomoran!

@Limit

Od kada je ovaj tekst i odakle si ga prepisala? Pitam jer me interesuje, radio sam na Index-u i znam coveka koji je vodio MHM i ovo lici na njegov stil, ali on ne radi na Indexu vec dosta dugo, pa me interesuje da li ga je neko u skorije vreme kopirao, citirao, ili nesto trece...

Mislis na Darka Kocijana? Slusala sam ja MHM i Oblak u bermudama i snimala skoro svaku emisiju i onda preslusavala kasete i prepisivala (da, nisam normalna Wink ). Zaista ne mogu da se setim pre koliko godina je to bilo... Onda je Index prestao da se cuje na teritoriji Nisa, pa je Daca napustio Index.. Pa se pojavila prosle godine knjiga I onda je Nojevu barku presrela nuklearna podmornica sa materijalom iz Oblaka.
Imam jos par stvari prepisanih iz te emisije i jos brdo nepreslusanih kaseta...

@Limit

I evo znas mene koji sam radio u toj emisiji od 1996. do juna 2005. godine... Ako ti je poznat potpis El grande Misko, Odvratna, zla babuska jedna, Balava kuglica iz pistaljke (za vreme protesta), Havarisano stene, beli bubrezi od labuda... To sam sve ja... Embarassed

Izaslo je jos par knjiga, a Dacha je sad na Studiju B... Smile

Odusevljena sam!!! Ja sam slala neke stvari par puta, Marija trci pocasni krug Very Happy
Studio B se ne cuje kod nas Sad A bas sam se uzelela Dacinih emisija... Umeo je po celu noc da me drzi uz radio (cak iako sam isla pre podne u skolu) Wink Vise niko nema kasetofone, tako da, nazalost, oni dobri tekstovi cekaju u ormanu Sad

I da.. ovo je talenat Very Happy

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 702 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 3 sakrivenih i 654 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Boris90, BORUTUS, CikaKURE, Denaya, Djokislav, DPera, DragoslavS, FileFinder, FOX, funder, Goran 0000, Hans Gajger, Krvava Devetka, ladro, lelemud, Litostroton, ljuba, Luka Blažević, mercedesamg, Mi lao shu, milenko crazy north, milutin134, mnn2, nenad81, nextyamb, procesor, rajkoplje, ruma, S.Palestinac, sasa87, slonic_tonic, Srle993, stegonosa, Stoilkovic, theNedjeljko, Tvrtko I, vathra, Vatreni Zmaj, W123, wizzardone, wolf431, yrraf, |_MeD_|, šumar bk2