Teniseri i teniserke kad su bili klinci

Teniseri i teniserke kad su bili klinci

offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Marija Sarapova


Novak Djokovic


Rafael Nadal


Rodzer Federer


Del Potro


Karolina Voznjacki:

I ovaj cuveni video. Smile





Ziveli

Rafa Nadal Evolution! Smile


Novosađanka Monika Seleš





Jugoslovenska teniserka sa američkim pasošem i jedna od najmlađih šampionki ovog sporta Monika Seleš nakon skoro dve decenije rešila je da otvori dušu.

"Sve je u mom životu moglo da bude drugačije"


Ubod nožem u leđa koji joj je zadao Nemac Ginter Parhe tokom četvrtfinalnog meča u Hamburgu 1993. godine preokrenuo je njenu karijeru u momentu kad je bila najdominantnija.


"Pre nego što mi je tog dana oduzeta stvarnost, bila sam na vrhu sveta. Nije moglo biti bolje, a onda je sve nestalo u trenutku. Povukla sam se u sopstveni svet, umrtvila se ponašanjem kojim sam samu sebe onesposobljavala. Uletela sam u onu Ajnštajnovu definiciju ludila i bio mi je potreban dug period da se iz toga izvučem", rekla je Monika Seleš za Svet.


Levoruka teniserka je do svoje 19. godine osvojila čak osam grend slem titula:



"Iako sama povreda nije bila toliko ozbiljna, pravi pakao počeo je kad sam napustila bolnicu. Dugo sam patila od nesanice, depresije i paranoje zbog imaginarnog napadača koji me je opsedao u snu. Nedeljama sam bila u sobi, jedino su moji roditelji uspeli da me iščupaju iz pakla".


Ipak danas 38-godišnja Monika veruje da je imala težak život, ali da ju je sudbina načinila pametnijom osobom.

"Postoji jedna užasna, mračna strana moje ličnosti koja je nestajala samo kad sam bila na terenu. Tu nije mogla da me pobedi. Sve je u mom životu moglo da bude drugačije", smatra Monika Seleš.
VESTIonline



Nekad
Mala Mo ( levo)



Monika Seleš sada





Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 722 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 5 sakrivenih i 684 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Battlehammer, Bobrock1, Bojadin Strumski, bokisha253, Boris Bosiljčić, cavatina, ccoogg123, CikaKURE, dane007, darkangel, Djokislav, dmdr, DPera, Instruktor 1223, janbo, Litostroton, Marko Marković, Mi lao shu, MiroslavD, moldway, NoOneEver Dreams, ozzy, pein, pristinski korpus, rovac, ruma, Singidunumac, vathra, zastavnik, zillbg, Živković