Top lista najboljih pesama

6

Top lista najboljih pesama

dekao ::Ja se slažem da se krene ali kako će ići glasanje? Samo jedan glas za najbolju pesmu ili neko poentiranje?Nesto sam razmisljao i mislim da bi bilo dobro (ako je to izvodljivo) da svako glasa (izabere) za 5 pesama. I onda kad se zavrsi glasanje da se izbaci rang-lista top50 i to je to.

Bolje da neko od moderatora da da glasanje u podforum muzika...mislim da bi bila ok idea ...napisite kako vi mislite...

A sta mislite da uradimo nesto tipa 3,2,1 poena?

[L.O.T.R.] ::A sta mislite da uradimo nesto tipa 3,2,1 poena?Moze i to, samo ko ce sabirati?? Confused Jedino ako postoji neka opcija (nesto kao brojac) koju bi mogao da aktivira neki ou majti mod/admin Very Happy.

Meni se svidja ideja..samo je jako tesko od ovoliko dobrih stvari izvuci 5 najboljih..Ovo je slicna fora kao kad postavite pitanje:"Koji je po vama najbolji gitarista?"

A jel bi moglo nesto da se uradi nesto tipa 'anketa',ali da glasovi ne idu u procentima?!

Javite se modovi i admini!!!!!!!!!

Da li bi bio ljubazan jedan moderator (bilo koji) da mi objasni kako da postavim 250 opcija za glasanje, posto nemam iskustva sa tim ... i da li postoji mogucnost da se omoguci svakom da glasa za 5 opcija (pesama) ???

pali brate nas rock je zakon i Djordje David!

[L.O.T.R.] ::Javite se modovi i admini!!!!!!!!!

Izvinjavam se sto kasnim sa odgovorom ali nije me bilo par dana. Slazem se sa glasanjem za tri pesme , prvoj dodeljujete 3 poena, drugoj 2 i trecoj 1, pa sabiramo glasove, samo jos da odlucimo koji spisak pesama ce ici na glasanje, pa da otvorimo temu u muzici gde ce biti ispisana lista sa linkom ka ovoj temi (ili zasebnoj temi u blogovima) gde ce se odvijati glasanje.

@Ticket:
Ne postoji opcija za postavljanje ankete sa 250 mesta. Laughing

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 837 korisnika na forumu :: 5 registrovanih, 1 sakriven i 831 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Koridor, MilosKop, opt1, Sumadija34, zziko