Tracarenje

Tracarenje

offline
  • MRKY 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 22 Nov 2004
  • Poruke: 2138

Srpska folk diva Ceca Ražnatović odlučila je da tuži novine koje su objavile njenu fotografiju sa koncerta na Ušću na kojoj je nacija mogla da vidi njen celulit. Ceca je, naime, odlučna da odbrani svoje telo i delo, i spremna je da se ponovo slika kako bi na suđenju dokazala da nema celulit, odnosno da se radi o podloj fotomontaži sa ciljem da se ugrozi njena javna persona.

Ali izgleda da Ceca ima loše medijske savetnike. Ići na sud da bi se odbranila sopstvena zadnjica, spušta Cecu na nivo narodnih pevačica koje se po novinama i sudovima povlače iz sličnih nazadnih razloga. Umesto da na objavljivanje fotografije uopšte ne reaguje, ili da tu stvar primi sa humorom, Ceca se odlučila na borbu za pravdu - ako se kojim slučajem i dokaže na sudu da se radilo o fotomontaži i da Ceca nema celulit, biće to antireklama za nacionalnu zvezdu. Nema zbora da će joj sujeta biti zadovoljena, ali publicitet povodom „odbranjene zadnjice“ neće joj doneti mnogo dobra. Ko pristane da o svom telu i njegovim manama i vrlinama govori javno, izlaže se, hteo ne hteo, izvesnom za-odrasle-ografskom diskursu. Naime, da bi dokazala da nema celulit, Ceca će morati ponovo, ovoga puta pred nadležnima, da podigne suknju.

S druge strane, upravo ta slikana pozadinska nesavršenost donela je Ceci više pozitivnog publiciteta među ženama nego što će joj doneti ikakva presuda koja potvrđuje da celulita nema.

Konačno, sav taj razgovor o celulitu u savremenoj kulturi do te mere je degradirajući da ponekad izgleda da je fokusiranje na pomorandžinu koru suštinski unazadilo savremenu ženu i simbolički je vratilo u 19. vek. Ko na to pristane, pristaje na dobrovoljno ropstvo.

Kontra - Mirjana Bobić-Mojsilović

http://www.blic.rs/

Sto li se toliko nervira... Pa pod odredjenim svetlom skoro svaka butina moze da izgleda kao da ima ceculit... pardon, celulit Smile

Opustite se i psihicki i fizicki i iznesite svoje misljenje, komentar. Svako voli da tracari i nema potrebe da to skrivamo. Za pocetak, nek na tapetu budu Ceca i njeno dupe. Mr. Green Povod je ova vest dole

A shto je ovo Izdvojeno ?!?

Black Orchid ::A shto je ovo Izdvojeno ?!?
I mene isto to intersuje.

@life & Black Orchid
E ljudi, ipak je to Ceca Mr. Green

Zasto li je Mirjana Bobic-Mojsilovic uopste trosila ovolike reci? Ili se mozda toliko razocarala u Cecu pa bi mozda zelela da pomogne Ceci da donese "pravu odluku" i odustane od tuzbe. I eto ti sad. Ko bi rekao da nekakav celulit moze da podigne tolike mase ( da je vlada imala neke veze sa objavljivanjem TE slike revolucija bi zasigurno izbila). Verujem da se za ovu ozbiljnu situaciju zaloziti neko i kazniti pomenuti list sto je uopste i pomislio da nam "nacionalnu zvezdu"(ma sta god to znacilo) :-)

Pa da Ceca moze da ima celulit,a ja cak ni to nemogu da imam.Ceca je Ceca
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Toliko pogresnih procena i uverenja,verujem licnih , je iznela Mirjana Bobic da je to skandal...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 870 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 0 sakrivenih i 863 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ALBION101, deimos25, goxin, Marko Marković, mige, Shilok, zeo