Uzivanje bez razmisljanja (7)

Uzivanje bez razmisljanja (7)

offline
  • Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Poruke: 7912
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Primer kako nove tehnologije menjaju sve, pa cak i pojam "one man band".



Za mene - izvedeno za 10ku!

Nema tu sta dobro da se izvodi, ali stvarno peva ekstra

Kako nema sta da se izvodi? Sve je odsvirala sama, snimajuci se pritom u toku sviranja na matricu. Poslusaj ono "U-u-u!" koje se cuje tokom cele pesme - nasnimila ga je na samom pocetku, a posle pustila matricu da ponavlja. To je ono sto gazi nogama dole. Nije ovo plej bek, ovo je nova fora za sviranje pratnje samom sebi.

Genijalno! Mislim da se cura zove KT Tunstall! Extra!

@retina

Jeste, to je ona Smile

MoscowBeast ::Kako nema sta da se izvodi? Sve je odsvirala sama, snimajuci se pritom u toku sviranja na matricu. Poslusaj ono "U-u-u!" koje se cuje tokom cele pesme - nasnimila ga je na samom pocetku, a posle pustila matricu da ponavlja. To je ono sto gazi nogama dole. Nije ovo plej bek, ovo je nova fora za sviranje pratnje samom sebi.

Ako mislis da ne znam kako je izvela sve ovo...strasno.
Hteo sam da kazem da bi svaki malo bolji muzicar mogao da lupi dvaput u gitaru (bas) kaze U-u i da odradi sve ostale efekte a da ne izgubi ritam.
Zanimljiv je nacin pristupa sviranju ali nije nista posebno.

Kapis?

Stvarno je super! I više od 10-ke! smešak

Soulfly ::svaki malo bolji muzicar...

Jel pod tim mislis na onog jadnika sto svira na Knezu i ne moze da zaradi ni jedan din, a svira bolje od 90 % nase estrade ili ima jos neko u ovoj drzavi?!!!

@Soulfly

Nisam imao nameru da se raspravljam. Znam samo da nisam video svakog malo boljeg muzicara da ovo izvodi uzivo - da na licu mesta radi ceo aranzman, sto je ipak malo vise od pukog "ostajanja u ritmu". Do sada sam cuo/video samo dve gitaristkinje koje to rade, a veruj mi trazio sam.

U svakom slucaju, naslov ovog bloga je "Uzivanje bez razmisljanja"... Ne za rasprave o muzickim ukusima i poznavanju muzike.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1378 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 10 sakrivenih i 1328 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Ageofloneliness, Boris BM, Brana01, CikaKURE, darkangel, draganca, Dukelander, dzoni19, Excalibur13, Georgius, gmlale, hyla, janbo, Kibice, kolle.the.kid, ladro, lord sir giga, Lošmi, Luka Blažević, Mcdado, mercedesamg, Metanoja, milimoj, Milometer, Misirac, Mixelotti, mocnijogurt, Nemanja.M, raptorsi, Smajser, Stanlio, stegonosa, Toper, Vlada1389, vladulns, voja64, yrraf, zbazin, zlaya011