Uznemiravajuci telefonski pozivi

1

Uznemiravajuci telefonski pozivi

offline
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 1715
  • Gde živiš: Beograd

U poslednje vreme (vec nekoliko nedelja) svako vece me neko zove tacno u ponoc na mobilni telefon sa sakrivenog broja.Kada se javim cujem samo neko sustanje i ubrzo se veza prekine.U pocetku sam mislio da se neko zeza, ali cudi me da ga nije smorilo da me vec skoro 2 meseca zove!?Razmisljam da ovo prijavim telekomu.

Ja da sam na tvom mestu ja bih prijavio, iako sumnjam da ce ista uraditi, ali bar probaj....

Koliko je meni poznato, oni znaju sa kog broja te "cimaju". Prvo što će uraditi je da opomenu pozivača, a ako i to ne pomogne, onda će ga isključiti. Da li uopšte znaš koja mreža, jer i to može da bude problem?
(Mislim da 063 nema tu opciju, raspitaj se)

ne znam bre ::Koliko je meni poznato, oni znaju sa kog broja te "cimaju". Prvo što će uraditi je da opomenu pozivača, a ako i to ne pomogne, onda će ga isključiti. Da li uopšte znaš koja mreža, jer i to može da bude problem?
(Mislim da 063 nema tu opciju, raspitaj se)


Samo 064 mreza ima tu opciju, tako da je nadlezan telekom

ja bih ovako uradio:
pozvao bih prijatelja iz telekoma i rekao bih mu datume i vremena tih poziva, da mi proveri koji je to broj, pozvao bih taj broj i rekao mu ili joj par "slatkih" reci, ako to ne upali onda na scenu stupaju malo extimnije stvari, ali to vec nije za pisanje.

Citat:pozvao bih prijatelja iz telekoma i rekao bih mu datume i vremena tih poziva, da mi proveri koji je to broj..

Tako je. Svi pozivi se na telekomovom serveru loguju i tu nema skrivenih brojeva. Uz malo srece dobices tacan broj koji te je pozivao. I dovoljno je da nadlezna sluzba pozove taj broj i ljubazno kaze da da ce broj biti zakljucan i nalog ukinut ukoliko nastavi sa smaranjem. A mozes i da podneses tuzbu zbog narusavanja privatnog mira.

100 % poznajes tu osobu, tako da nemoj previse da se ljutis Wink

i meni se isto desavalo,i uvek sam posle par nedelja/meseci saznala ko je krivac Bebee Dol

Meni se isto desava to, s tim sto ima dosta slucajeva i kad ne sakrivaju broj, ali u svakom slucaju ne znam kako da saznam ko je to.

A šta ako je neka tajna obožavateljka, pa ne sme da se javi?
Razmisli o tome! Laughing

ne znam bre ::A šta ako je neka tajna obožavateljka, pa ne sme da se javi?
Razmisli o tome! Laughing


Ako ne sme da se javi,onde ne treba ni da uznemirava Wink.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 752 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 3 sakrivenih i 724 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., antonije64, cuculo, draganca, helen1, Herman Terrance Aubrey, janbo, krkalon, Kubovac, laki_bb, Mi lao shu, MiroslavD, Mlav, naki011, panzerwaffe, Pohovani_00, rodoljub, S2M, Srki94, Srle993, stegonosa, vathra, vladetije, vlajkox, |_MeD_|