Vencanje u USA za novac?

Vencanje u USA za novac?

offline
  • habibi 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 17 Avg 2007
  • Poruke: 1

sta mislite gde naci tako ili ako ih ima na forumu javite se devojka dobije $$$ ja passporte i svi srecni happy end Smile

Po novom zakonu da bi dobio passport moraš u braku da provedeš 2 ili 3 godine. Proi tome imigraciono ima pravo da vas kontroliše (da li imate zajednički račun, da li živite zajedno...), u nekim slučajevima (kad posumnjaju) su čak pretresali kuće i u odvojenim prostorijama postavljali pitanja, pa posle upoređivali odgovore.

Nije to tako lako, sve i da te niko ne kontroliše, moraš sa nekom osobom da provedeš u braku 2-3 godine.

Mnogi su to uradili, a onda naišli na problem
ta osoba se preselila i ne mogu da je pronađu
ušla je u minus na zajedničkom računu
osoba ucenjuje i traži novac za razvod

i ko zna koliko mogućih komplikacija.

Ništa od ovoga ne mora da se desi, ali po tom treba biti obazriv.
Da ne spominjemo da ako te imigraciono uhvati, automatski ćeš biti deportovan i biće ti zabranjen ulazak u USA

Inače cene su od #30.000-$50.000 koliko ja znam, ipak treba neko da se obaveže na dve ili tri godine braka, plus se upušta u nelegalne stvari i rizikuje čak i zatvor.

Razmisli da li ti vredi da rizikuješ, a ako se ipak odlučiš budi obazriv.
Moj ti je savet da se držiš po dalje od toga, ima i drugih i lakših načina da se boravi u USA. Razmisli o studentskoj vizi, sa kojom možeš da provedeš par godina i da si potpuno miran. U tih par godina se može desiti mnogo toga, pa se možda i oženiš, ali ne zbog vize.

evo pravog filma na ovu temu
http://www.imdb.com/title/tt0099699/

Dobar film, ali 1991 zakoni i kontrole nisu bili strogi kao što su sad.

@Balkanac82
Tako sam i ja cuo, osim da su cene manje u yavisnosti od zene sa kojom se vencavas (Ameikanka Srpskog porekla je najskuplja a mislim da su crnkinje najeftinije) Morate zajedno ziveti, a proveravaju te na sve moguce nacine cak i preturaju po smecu!

Nije to bas tako strasno ali da ima proveravanja ima nikad neznas.Ja znam za slucajeve da su se uzeli i dogovorili za kes a ne zive zajedno!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1193 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 6 sakrivenih i 1148 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., airsuba, ajo baba, Andrija357, ArchaBasha, Asparagus, bojank, BSD, cifra, doktor1964, draganca, draggan, GenZee, gorican, HogarStrashni, HrcAk47, Ivica1102, Krusarac, Krvava Devetka, Kubovac, kybonacci, Magistar78, Metanoja, milenko crazy north, milimoj, Mixelotti, mkukoleca, moldway, nemkea71, oldtimer, opt1, Outis, panzerwaffe, Parker, Romibrat, stalja, Velizar, Webb, YugoSlav