Veza

Veza

offline
  • Pridružio: 17 Apr 2006
  • Poruke: 364
  • Gde živiš: u jednom srcu

Kad i kako "pucaju" veze? Zasto najcesce? Koji je onaj glavni razlog po vama, kada vise ni po koju cenu ne bi ostali u vezi, ma koliko da ste joj "dali". odn. uneli truda, ljubavi, paznje, godine u nju?
Nemam tu dilema, po pitanju sebe, ne postavljam temu zbog toga, vec me zanima kako vi o tome razmisljate, kakva iskustva imate. Navedite jedan glavni (moze i vise) razloga zbog kojih bi okoncali vezu. Da li je to maltretiranje, pshicko - fizicko, neverstvo, alkoholizam...... ili neki drugi razlog. Preko cega nikad, ili bar mislite - nikad ne bi presli?

Prvo - maltretiranje, bilo psihičko ili fizičko (ne daj Bože)!
Drugo - alkoholizam, kocka, droga....
Treće - neverstvo (ako je to neverstvo za jednu noć "možda" bih ga i progutala, ali ako je neko neveran samo radi lupanja recki, onda taj i ne zaslužuje da bude sa mnom). Ne dozvoljavam da me neko "pravi budalom" i najviše mrzim one muškarce koji započinju priču: "znaš mene moja žena ne razume, ona mene ne voli, mi samo živimo u braku radi dece..." i ostale gluposti. Ako bi saznala da moj muškarac tako priča .... grrrrr, tu bi bilo svašta!

Kada veza pukne svakako da ostaje gorčina i pitanje zašto je uloženo vreme izgubljeno. Ja mislim da vreme nikako nije izgubljeno - pa valjda je u toj vezi i bilo nešto lepo i dobro, kada je trajalo, bez obzira koliko! A, ako kažem da je čovek koji je bio sa mnom u vezi kreten, idiot, itd., pa kakva sam onda ja osoba kada sam mogla da budem u vezi sa takvim?

Sve je to mnogo zamršeno i komplikovano, kao i život, kada ga mi iskomplikujemo. Ako nekoga voliš, treba sa njim i da živiš i da se svaki dan trudiš da ti bude lepši, bolji, sa više ljubavi... a ne da se nerviraš zato što te je komšija pogledao popreko, ili ti je koleginica sa posla rekla kako ti je ružna frizura. Sve su to banalnosti na koje ne treba obraćati pažnju, jer ipak je ovaj život kratak da bi se trošio na takve gluposti!

Mnogo sam počela da filozofiram. Izvinte!

hvala sto si se ukljucila, tek sad vidim da je bila slicna tema - duga veza

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1380 korisnika na forumu :: 60 registrovanih, 6 sakrivenih i 1314 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Aleksandar Tomić, Atomski čoban, babaroga, bladesu, Boris Bosiljčić, Boris90, botta, ccoogg123, cenejac111, Denaya, doktor1964, Dorcolac, draganca, dragoljub11987, dule10savic, Faki-Valjevo, GandorCC, goxin, hologram, ikan, ivicasimo, JimmyNapoli, Joco Skljoco, JOntra, jukeboxer, kalens021, Karla, kokodakalo, kunktator, kybonacci, mercedesamg, Mercury, mile23, milenko crazy north, MiroslavD, mrvica78, nemkea71, nikoladim, NoOneEver Dreams, oganj123, opt1, Panter, Parker, Romibrat, ruma, ruso, Shinobi, Sirius, Sićko, slonic_tonic, solic, SR-3m, virked, VJ, Vladko, vukovi, wizzardone, YugoSlav, Zimbabwe