Video prilozi sa mog You Tube kanala

2

Video prilozi sa mog You Tube kanala

Red je pitati. Ko pita, ne skita Very Happy

Sa dužim vremenskim razmakom, nastavak, par novih priloga sa mog JuTjub kanala

Ovo je plej lista dokumentarca o radu i životu benda Ekatarina Velika, bendu koji je obeležio Novi talas/val i jednu celu epohu u Jugoslaviji. Ko nije imao tu priliku da odrasta uz njih, i da ih čuje uživo je u jako dobroj poziciji, jer ne zna šta je propustio i onda ne postoji žal. Sa druge strane, ipak i ovako o EKV-u se može stvoriti kakva takva slika. Zato prilozi i jesu pod kategorijom obrazovanja a ne muzike.

https://www.youtube.com/watch?v=HkwQ35WoCG4&li.....hdTkoyiJUT

Apelujem da u što većoj meri ovo širite po mreži.

Dobar deo mlađih nije ni čuo za Novi talas/val (kako god), a ta jugo rock scena po snazi i kvalitetu je u Evropi bila odmah posle londonske tj. britanske muzičke rock-pop scene. Toliko smo bili jaki i napredni da je to jako teško objasniti onima koji to nisu doživeli. Da li je to prokletstvo ili blagoslov, još nisam sasvim siguran.

Frontmen EKV-a Milan Mladenović ispred Doma omladine u Beogradu ima i svoj plato


PS
Dokumentarni film o EKV-u je iz tri dela, ali zbog tehničkih ograničenja morao sam da ograničim priloge na 15 minuta, te umesto tri ukupno ima osam video priloga.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1144 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 9 sakrivenih i 1094 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., airsuba, ajo baba, ArchaBasha, Asparagus, BraneS, BSD, bufanje, cifra, Darko8, dmdr, doktor1964, draganca, draggan, GenZee, gorican, HogarStrashni, HrcAk47, Ivica1102, Krusarac, Krvava Devetka, Kubovac, kybonacci, LUDI, Magistar78, Metanoja, mile23, milenko crazy north, milimoj, mkukoleca, moldway, nemkea71, oldtimer, opt1, panzerwaffe, pein, stalja, vathra, Velizar, Webb, YugoSlav