Volim te,kad ste to rekli?

6

Volim te,kad ste to rekli?

leonard :: Reci su igra ako su iz srca one ne pogadjaju.
Ovo se bojim da nisam razumela! Shocked A kada pogadjaju???
Povremeno ti fali neki znak interpunkcije...ispustas slova,zareze, pa te tesko pratim. Very Happy Mislim na ovo:
leonard ::Moglo bi se o ovome pisati strah izustiti volim te. Pa ako je strah tu gde je ljubav.
travelino ::Sta bih ja dala kad bih mogla to da kazem
Sta bi dala? Wink

Srce nekom.

travelino ::Srce nekom.
Pa da,a sta drugo!
Pitam se :da li se prvo javlja zelja da das srce ili se pak javi potreba da kazes:volim te,ili se stvari dogadjaju uporedo?
Valjda uporedo...?!?

Moramo biti sposobni da prozremo tudju predstavu. Za nas muskarce je dobro da naucimo koristiti i srce i mozak. Znas kad te neko voli on te moze povrediti recima iz raznih razloga. Njegova razocarenja, situacija kuci, drustvo, nacin na koji je naucen/a reagovati... Cesto ljudi to ne govore zato sto zele naneti zlo nego su se nasli u takvoj situaciji u kojoj reaguju na ne primeren nacin. Ali ako vas voli to je nebitno. Covek mora biti u stanju to da prepozna da nisi ti taj kojeg vredja. Zato kazem stpljenje izbroj do 10. Ljubav nisu reci i moras je gajiti. Evo danas sam par puta razmenio voli te. SRCE mora stajati iza toga. Tad reci nisu potrebne jer i bez reci osecas prisustvo dobrog. Upoznavanje je proces u kome ne smeju losi delovi vaseg i njenog/njegovog sveta da ostanu prisutni. Trebaju da se polako isfiltriraju.
A druga citirana recenica jeste lose napisana. Pogledaj vreme kad je pisano Smile. Sta sam hteo reci da tamo gde je strah prisutan nije ljubav. Mada to nemora biti presudno zlo jer ako ima dovoljno ljubavi negde drude u vezi. Trba nju uvesti tamo gde nije.
Sve je proces nista se ne stvara preko noci. Pa ni ona trajna i prava ljubav. Mora se uvek iznova osvezavati.

!!Podrazumeva se kod reci da tu postoji granica. Nemoze ti neko bas svsta reci i da je to normalno. Ali je nisam ni polazio od te pretpostavke!!

Neznam,lepo je reci sta osecas .Al ja sam za onu varijantu,pokazi sta osecas.Isto mi je i sa "izvini".Mada sigurno sam svom drgom ovih dana vec rekla.

Elkris ::Evo upravo rekoh svome mužu..... te volim....

Eto sta naprave forumi. Mozda je upravo bas sada tvoj muz stavio prst na celo.

Zar nije lepse da i bez tih reci, da si mu napravila neki divan rucak, da ga obradujes i pri tom dodala kako mu se divis, kupila neki poklon otprilike koji on voli (neke oblasti koja ga zanima), mozda sredila alat ili nesto cime se on bavi (ne spakovala, jer to znaci da si napravila "urnebes" i tek tada ce poceti svadja i pitanje gde mi je ovo, gde mi je ono i na kraju: ne pipaj nista moje..., dakle, ako nisi sigurna, bolje ne "dovodi nista u red") posle divnog razgovora na kraju mu odati priznanje sto je bas On tvoj covek, pozeleti mu srecu u ljubavi, ali samo sa tobom (ovim ces imati visestruku efekat i ujedno mu staviti do znanja da je on naj naj a ti ces mu uvek biti prva u svemu i svacemu).

Prosto i jednostavno bez dvosmislenih reci: volim te.

@Miticus
Kako ti znaš da ja svog muža(i on mene) ne iznenađujem romantičnom večerom kad god imam prilike!? Wink

Ja samo hoću da kažem da stojim iza te dve reči,da mogu da ih kažem kad za to imam potrebu i da one za mene imaju imaju isto značenje kao i pogled,dodir ili nešto treće u određenom trenutku....

Nemoj me pogresno shvatiti (a jos manje, ljutiti) na mene, jer nisam mislio da vi obostrano ne priredjujete iznenadjenja jedno drugom, ali ima necega drugacijeg u onome kada zena kaze muskarcu da ga voli. Ipak mislim i tako mi i zvuce te dve rečce. Drugacije to muskarci shvataju, razumes li me?

Ipak, kako si rekla, bas to "nesto trece" ima vece znacenje a podrazumeva bas ove reci. Mozda kada bi vise posvetili paznju tim delima, ne bi toliko bilo vapaja da se od voljenog bica cuju te reci. Muskarcima je to najmanje potrebno.

Ali da ne bi presli u neku raspravku, neka ipak ovo ostane samo moje misljenje.

Vazi?

P.S.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Na jednom drugom forumu bilo je raznoraznih clanova, najvise onih degenerika, koji su najvise potencirali na tome da su bas to a na tom forumu, sto je jos gore, u jos vecem broju su svracali i klinci. E, sad, bio je jedan clan, otrilike nasih godina i poceo pricu kako je ispustio "priliku" sa nekom dvadesetogodisnjakinjom, "jer je mnogo citao forumska s**nja". Odgovorio sam mu da, ako bude nastavio da cita, lako moze da postane peder i za cas da nekom dupence. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ovo bi trebalo da bude kao neka anegdota.

@Miticus

Jao, ma ne-ne ljutim se ja! smešak
Samo sam htela da kažem da sve to zajedno radim kad za to imam potrebu!

https://www.mycity.rs/must-login.png

Nema ljutiš!

Wink

Peace sister!!! Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 885 korisnika na forumu :: 12 registrovanih, 1 sakriven i 872 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: brundo65, draggan, ILGromovnik, Kenanjoz, Krvava Devetka, opt1, pacika, saputnik plavetnila, sasa76, stalja, TBF1D, šumar bk2