Za plakati

3

Za plakati


^^Ali Totalna!

Ma gamad i stoka. Baš njih briga i za protest i za Kosovo, nego došli klošari da se ogrebu o neku trenerku ili patike a možda i za neki sendvič iz meka..

Što se tiče dotične, ne mogu reći devojke, nadam se da će minimum u padinjaku završiti. I da će joj posle njega bulja biti kao "olimpijsko sunce"..

Sankcije?
http://www.belgrad.diplo.de/Vertretung/belgrad/sr/Startseite.html

"Kada neko trpi nepravdu - ja kradem patike"
...

Ovo su najveca, moram reci, g***a na celoj planeti...

Policija zna da reaguje na utakmicama, pa cak i pucaju, a ovde ih ni nema (ne znam da li nisu smeli da reaguju ili im nije bilo dozvoljeno to je vec politika, u svakom slucaju strasno)...

edit by Limit: izbacene nepristojan deo

Meni nikako ne ulazi u glavu kako neko moze tako nesto uraditi. Da li bi ja bio takav da sam ostao u Srbiji? Stvarno mi nije jasno kako neko moze tako nisko da padne u najgore vreme po Srbiju od kad postoji. Necu mnogo u politiku, posto se ne sme o tome ovde, ali za mene je ovo mnogo gore od organizovane kradje.
Za ovo se dobija posebna zatvorska kazna, dugogodisnja. Kao za ubistvo. Medjutim ovo nije nist... Koliko je kradja samo pocinjeno iza nasih ociju to ni ne znamo.

Znam da je lako od vana pametovati, medjutim ovo nije samo kradja, to je vandalizam i pazi, to rade devojke koje ce mozda danas sutra biti majke. Pa kako takva osoba moze da bude majka?

Nazalost, ponasanje ovih devojaka je ponasanje jednog povelikog broja nasih ljudi, ponasanje bez minimuma odgovornosti, za sve im je uvek kriv neko drugi, a vlast ih tetosi- sve im je dozvoljeno.
Ja ne shvatam sta se postize paljenjem i pljackanjem radnji- osim sto ce stotine i hiljade nasih ljudi, ako se ovo nastavi, ostajati bez posla, a njihove porodice bez prihoda.
Nazalost ove slike su otisle i u komsiluk i svet, ljudi nam se smeju, ispadamo ko divljaci. Srce me boli kako ovakve spodobe ponizavaju zemlju u kojoj zivim. Sramota!

Opet ce se naci neki zastitnik za ove i sve ostale gadure i gadove... Jer, kako bi oni opstali inace? A ima ih gomila... Muka mi je od svih takvih.

ZoNi ::Sankcije?
http://www.belgrad.diplo.de/Vertretung/belgrad/sr/Startseite.html
\

Eto tako cemo mi na bijeli sengen listu ... majke mi od juce mi je muka!

Imam dva drzavljanstva, bosansko i srpsko, sa oba mogu guzicu da obrisem, i to lose.
Djetinjstvo provedem u ratu u Bosni, pet godina slusajuci samo vijesti o zbrajanju mrtvih po frontovima vec tupa moleci Boga da mi se rodjeni vrate sa dva fronta.
Mladost bacam ovde u Srbiji od 2000-te, i od tad gledamo demontracije, nerede, pokazivanje sile teske rijeci i jos teza djela. I opet, s vremena na vrijeme se uhvatim kako opet molim Boga da se neki idiot ne lati puske ... a ima ih tako plitkih i vise nego dovoljno ...

Jbt, kao zamorcici smo ... zbog sake idiota ...

I kad nas god neko osamari mi se ponasamo tako da zasluzimo jos jedan.

Shocked

Jako sam bijesna.

Samo cu reci da mi je drago sto sam koliko toliko normalan i imam koliko toliko ispravan sistem vrednosti za koji se zahvaljujem svojim roditeljima sto su me vaspitali ovako kako jesu!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1264 korisnika na forumu :: 49 registrovanih, 5 sakrivenih i 1210 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, amstel, Apok, Areal84, babaroga, Brana01, BraneS, cenejac111, CheefCoach, dankisha, DPera, DragoslavS, Dvojac005, Gargantua, Georgius, goxin, havoc995, Istman, jukeboxer, kobaja77, Luka Blažević, mercedesamg, Mercury, mikrimaus, milenko crazy north, moldway, Nemanja.M, nemkea71, NoOneEver Dreams, ObelixSRB, ozzy, Panter, panzerwaffe, pein, Petar35, procesor, sasa87, shaja1, sokars, srbijaiznadsvega, Srki94, theNedjeljko, Vatreni Zmaj, Viceroy, virked, Vlad000, Vlada1389, zillbg, žeks62