Zablude o ljubavi

2

Zablude o ljubavi

6. Nikad 100% ne mozes biti iskren, ma koliko se trudio. Po tebi je sve crno-belo, ili-ili. Ima iskrenih ljudi koji ce ti uvek reci sta misle po svaku cenu, a ima i onih koji ponekad kazu, nekad ne. Zamisli kakav bi ovaj svet bio kad bi uvek i svakom govorio istinu, ne bi na svetu bilo ni dva prijatelja. Iskren si uvek samo prema onima koje volis, pa cak i tu ... Posmatram to ovako, majku stvarno volim jako, jako, pa ipak koliko puta precutim nesto i ne budem sasvim iskrena jer bi je mozda da kazem povredila (jer smo razlicite dosta).
8. Prava ljubav koja bi u sebi trebala da sadrzi i vernost, tesko da moze da traje do kraja zivota, a ako i traje, sa vernoscu, vise je to stvarno stvar odluke nego sto ona mora i moze sama od sebe da opstane. Mi odlucujemo hocemo li biti verni ili ne nekome i do kada. Ne znam koliko je jasno sta sam htela da kazem, uvek sam u obrazlozenjima bila losa.
12. Predavanje drugom, potpuno, znaci slepo poci za nekim, pustiti tog nekog da te vodi, odlucuje u ime oboje uvek, ali to ne treba raditi, izgubiti svoju licnost, poistovetiti se sa zeljama drugog ako i ti tako ne osecas uvek, znaci samo onda kad u tome pronalazis i sebe.

moj put je ljubav
moj izbor je bol

zasto bol, sta ti bi? zato sto je "iskreniji"

to su bjesovi

isteraj onda, ili proteraj te bjesove... sem ako ti ne prija da su tu

sad cu da zvucim pametan Smile bjesovi su gurpa (bend)

ako tako postavis stvari vernost je stvar odluke i u prvih nedelju dana i u sledecih 100 godina. spominjala si majku sto je jedna vrsta ljubavi. Eto ja volim svoju sestru i mozda cu je voleti i do kraja svog zivota a mozda cemo se (ne daj ) i posvadjati i necemo pricati vise nikad. Sto opet znaci ta ljubav zavisi samo od mene kao osobe i nekog drugog kao osobe. Opet zvuci kao dnevni horoskop.

ovo o predavanju nekome. Pa ako takav stav imaju obe osobe u vezi onda nema ko da ih vodi Smile zasto se u nekim momentima ne predati nekome. Ne treba neko da misli za tebe i da bude tvoj mozak.

da sve je to relativno Smile

Ih bre, ne budi na kraj srca, sto si tako protiv - ili si mozda od onih "antiprotivnih".

e kakvi su oni antiprotivni?
ne volim generalizaciju bilo cega Wink

i ti "antiprotivni" umeju da budu zanimljivi, ali ipak je sa njima lakse, uvek znas sta treba da kazes da bi uradili sta ti hoces - naravno sala

- generalizovati bilo sta je glupost, ali neke osnovne crte mogu se dati

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 866 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 0 sakrivenih i 860 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, draggan, opt1, Shilok, simazr, zlaya011