Zene postale jace od muskaraca

2

Zene postale jace od muskaraca

life
Znaš kako je, stara škola Zaljubljen

To je samo doza (uglavnom pozitivne) drskosti i odvaznosti.

Elem ta tvoja situacija me je podsetila na onu basnu o dva ovna kada su se susrela na brvnu Laughing

bocke ::Sa zadovoljstvom mogu reci da na MC-ju imamo vise pravih mladih dama. I ovom prilikom ih pozdravljam sve i porucujem im da izdrze i ne posustaju pod uticajem okoline ni u starijim godinama. Wink A one koje su vec u nekim lepim godinicama, pozdravljam upravo zbog toga sto su istrajale


Pridružujem se pozdravima i maksimalno ih podržavam!

Lonely Eagle ::
Ja sad ,normalno ,ocekujem da ce da naprave malo mesta da prodjemo,ali one ne!

Ne mogu da verujem,a pored toga su i mladje barem godinu dana.
Posto sam morao brzo da reagujem osetio sam dozu nepostovanja prema meni i malu kolicinu besa za trenutak.Samo sam rekao drugaru "cepaj" sto bi znacilo da se ne sklanjamo.

...sudarili bi se ako treba jer ne trpim takvo ponasanje kao njihovo.

Moj drugar se sklonio,nije uradio kao sto sam mu rekao.Nije imao hrabrosti da podje samnom.



Kontam hocul' necu - al, eve ga ....

To sto je po tebi normalno ( u ovoj specificnoj situaciji) uopste nije normalno. smešak Ako ti kao muskarac ne zelis da se sklonis djevojkama (necu da ih zovem damama, jer je to pojam koji se ne uklapa u datu sliku, pojam koji mnogi ne razumiju) to iz tebe mozda govori Balkanski muskarac.
Zasto si ti ocekivao da se one sklone vama, ja nemam pojma. To sto su mladje nema veze. smešak
Saobracajno pravilo desne strane je moglo da se primjeni ovdje i da se sve rijesi pristojno, bez nasilja sa laganim osmjehom, kojim pogledom i klimanjem glavom. smešak
To sto si napisao da si osjetio malu kolicinu besa i nepostovanja prema tebi, ce biti prije da si ti osjetio to prema njima. smešak
Zamisli da postoji neko ko isto tako ne trpi ponasanje kao sto je tvoje?! Da ima neko ko nece da trpi da bude potlacen samo zato sto je mladji ili sto je zensko?

Ti kao buduci student psihologije Wink .... malo si pogresno gledao na stvar a puno si pogresno odradio stvar. Tu si imao najmanje 4 slucaja koji su govorili sami za sebe, mislim o osobama koje su ih "odradile".

Kometare to sto su (i dal i su) gledale Sex i grad, ne zelim da komentarisem. smešak

Ja gledala patrizane i njemce, Druzba Pere Kvrzice, Vlak u snijegu, Prljavi Ples, ... , ... kakve to veze ima? Laughing

@Ella

Pogresno si me razumela.Prvo,ja nikad ne idem tako da se ne sklanjam nikome vec uvek zauzimam desnu stranu.I u ovom slucaju sam isao sa desne strane ali kad nema svrhe,.,..

Trebala si da podebljas i ono "malo mesta da prodjemo".

Ja da se sklanjam pred klinkama ??
Xex, pa zna se valjda ko ima brkove u ovoj kuci (Radovan treci) Mr. Green

Lonely Eagle ::@Ella

Pogresno si me razumela.Prvo,ja nikad ne idem tako da se ne sklanjam nikome vec uvek zauzimam desnu stranu.I u ovom slucaju sam isao sa desne strane ali kad nema svrhe,.,..

Trebala si da podebljas i ono "malo mesta da prodjemo".


Ma mozda i nisam ... Wink
Nije moj post postavljen ovdje da tebe kudi a njih hvali ili obrnuto, samo sam izvukla neke rijeci zbog radi pojasnjavanja situacije (ove specificne) ili neke slicne (a u zivotu ih ima mali milion) u kojima se muski slicno ako ne isto ponasaju.
To je sve. smešak

Musko - zenski odnosi su neiscrpan izvor rasprava. Sva prava za koje su se zene izborile su za nas (zene) ucinile mnogo, mada ja moram da priznam da mi nekad i nije drago sto je tako. Koliko god neko tvrdio da smo ravnopravni - nismo ... ili ne jos. I ne treba samo da se posmatra zena kao potlacena u danasnjem vremenu, ima jako mnogo muskaraca koji trpe neke stvari. Tacan odnos ne znam, i mozda je i bolje tako, ali zene (djevojke, klinke ... kako god vam volja) i dalje su prvobitno posmatrane kao sexualni objekti u drustvu. I tada se probudi taj bunt, koji kaze, pa stani - imam ja i druge kvalitete osim oblina.
A tek ona teorija koja tvrdi da se zena mora posvadjati sa pamecu a muskarac sa osjecanjima da bi se nasao balans izmedju dvoje ... uh.
Savrseni balans je u dopunjavanju.
Tvrdnja da je zena pasivna a muskarac aktivan je davno pala u vodu, a ako nije trebala je. smešak
Zene su se uvijek smatrale emotivnim a muskarci intelektualnim, ako u nekom slucaju imamo nesto obrnuto da je zena intelektualac a muskarac emotivac - sta onda? smešak

Mislim sve je ovo neko generaliziranje stvari, a svi znamo koliko je to pogresno. smešak

All generalizations are dangerous, even this one. - A.D.

Kada idemo u grupi, razbacamo se po trotoaru i bio sam i u sredini i sa leve i desne strane i naravno da se sklonim, osim ako ne trazis neki minorni razlog za tucu Smile.

Kada idem sam, idem desnom stranom, nisam u Engleskoj Smile, ali desavalo mi se da se neki setaju mojoj putanjom i tada jednostavno ne zelim da se sklonim.
Pobogu, toliko slobodnog prostora desno, a on/ona nasao/la da ide bas po mojoj putanji.
Ne razumem te osobe, kao sto one mozda ne razumeju mene.

Desilo mi se da sam isao sa drugovima i u susret su isla 4-5 (jedan drug iz osnovne, ali svi mladji od mene za ~godinu) ja sam video da idu, pa sam se malko sklonio ocekujuci da se i oni sklone, ali sam vec pri samu koliziju primetio da se uopste nisu ni sklonili i samo smo se ocesali jaknama, a bilo je God damn it ocigledno da zele minorni razlog za tucu.



ah te zene :A

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1190 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 7 sakrivenih i 1145 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Apok, Atomski čoban, bojankrstc, bolenbgd, Boris90, ccoogg123, cenejac111, Excalibur13, FileFinder, Goran 0000, ivan1973, Joco Skljoco, Krvava Devetka, laurusri, Leonov, Lošmi, Mi lao shu, milutin134, nesa1962, nextyamb, ninareflex, NoOneEver Dreams, operniki, Oscar, procesor, raptorsi, sasa87, Srle993, StepskiVuk, Stoilkovic, Tores, Trpe Grozni, tubular, Valter071, šumar bk2, žeks62, 125