Zensko misljenje?

1

Zensko misljenje?

offline
  • Pridružio: 20 Maj 2007
  • Poruke: 230
  • Gde živiš: Mali Las Vegas

Zene sta vam znaci da kazete nekom decku da je imo sansu proslog leta?
A posle toga tvrdite da nema sanse da se sad predomislite i potom gfa bombardujete sa dvosmislenim porukama.Jel to tinja neka nada da ce taj nastaviti da napada?

Nisam bas sigurna,mislim da ce ga to samo jos vise sluditi i da on nece znati sta da radi,i na kraju odustati.Mislim da bi bolje bilo da ta zenska osoba shvati sta bi ti htela i da mu onda to iskreno i kaze,pa ce videti i sta on zeli,ovako ga samo zavlaci.

Možda samo tvrdi pazar.

Reci joj: eeee kad si budala, da si znala, očas bi me imala!

Ma šalim se, ko zna šta žena želi. Ni one to ne znaju, a mi ne možemo da prosudimo jer emotivno reagujemo na njih.

Fazon je u tome sto je on njoj rekao sta misli ali je ona odbila sto je i bilo za ocekivati ali nije ocekivao da ce nastaviti sa komunikacijom sa njim.Jel moguce da je to samo odbrambeni sistem kod nje da nebi ispalo da on moze da dobije vezu za jedno vece?Inace njemu je ispricala kako je imala lose prvo iskustvo.

Dopuna: 05 Okt 2007 20:57

Moglo bi se ispostaviti da ce ovo biti ne prokleta nedelja nego skoro cela godina?Hvala na podrsci i ja mislim da ne znaju sta hoce.

Rekoh ti, vjerovatno tvrdi pazar. Htjela bi da pristane ali želi da se više trudiš oko nje. Ili je to jedna od onih bolesnih koje vole da imaju potrčka.

Upotrebi taktiku "kobac" - ugledaj i okomi se. Priđi joj, snažno je zgrabi oko struka i poljubi.

ili će ti uvo zvoniti od šamarčine ili si na konju (sa hvataljkama). U svakom slučaju znaćeš šta želi od tebe.

P.S.
A možeš umjesto šamara fasovati tektonski poremećaj južno od pupka. Tad znaj da joj se gadiš.

Boga mi ako ceka da neko trci za njom gadno se z.prevarila jel to ne pije vodu kod mene a iskreno se nadam da ce se urazumiti.Samo da ne bude kasno.ko jos trci za autobusom i devojkom?

Trčaćeš, polako, naletićeš na ženu za koju nemaš riješenje. O takvima pjeva većina pjesama Smile

"Well you can't break the rule
cause every man is some woman's fool" B.B.King

Nikad ne reci nikad ali to ne se ne uklapa u moju licnost,mogu da trcim za devojkom ali samo iz inata ne iz ljubavi.Prijalo bi mi neki komentar zenske osobe da znam dali gresim u necemu

Pa sad, koliko zena, toliko bi verovatno bilo i razlicitih misljenja o semantici poruke koju ti je uputila mlada dama. Npr. da je proslog leta bila spremna za vezu, otvorena i sl., ali da vise nije, mozda je sad zauzeta ili ima nekog drugog u vidu ili ne zeli vezu. Da ti sad pomalo vraca za sansu koju nisi iskoristio onda kad je ona to prizeljkivala... mozda tvrdi pazar, kao sto neko rece.
Ja se od skoro trudim da postujem savet koji sam procitala u knjizi nekog psihoterapeuta: doslovno tumacenje poruka koje nam drugi upucuju. Ako mi kazu da sam eventualno imala sansu proslog leta, to znaci da pripadam proslosti. A zivot ide dalje.

Blue Ghost ::Nikad ne reci nikad ali to ne se ne uklapa u moju licnost,mogu da trcim za devojkom ali samo iz inata ne iz ljubavi.Prijalo bi mi neki komentar zenske osobe da znam dali gresim u necemu

jedan moj prijatelj rece: kako lijepe principe imas, jedva cekam da ih vidim kako pucaju.

Vidjeces sta ce ti se desiti kada ti dodje djevojka pred kojom ces spustiti gard i nece ti biti bitno da li trcis za njom.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1036 korisnika na forumu :: 47 registrovanih, 8 sakrivenih i 981 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 9k38, A.R.Chafee.Jr., babaroga, BlekMen, Brana01, BraneS, Bubimir, cavatina, Denaya, Dorcolac, DPera, FOX, goxin, ivica976, kalens021, Karla, kolle.the.kid, Leonov, Luka Blažević, MiG-29M2, milenko crazy north, Nemanja.M, nenad81, nikoladim, nuke92, operniki, ozzy, pacika, Petar35, raptorsi, RJ, Rogan33, S2M, Sančo, sasa76, slonic_tonic, Smiljke, Snorks, solic, torivoje, VJ, vobo, VP6919, Webb, YugoSlav, zodiac94