back to black

back to black

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2005
  • Poruke: 901

Proroci ne zive dugo.

Volela sam Ejmi. Uglavnom bih je slushala samo kad sam sama, raspukli glas, nekako chim je chujesh dodje ti da popijesh neki alkohol od tuge. Nismo otishli na koncert jer nisam u tom trenutku imala kintu. I nekako mi se nije islo. Ne znam zasto, bas mi se nije islo. To veche smo sedeli u kaficu i dechko mi je rekao:" hajde da sednemo u kola, stizemo sigurno.Kupicu ti kartu." Nisam otishla. Nije mi zao.
Ujutru je moj drug N. Dj. napisao "Platili ste da vidite shou,a videli ste zivot."
To tako ide. U zivotu i u smrti. Neko napravi od svog zivota shou, od nekog zivot napravi cirkus, zavisi od vaspitanja, polozaja zvezda u trenutku rodjenja, talenta i mogucnosti.
Nije meni Ejmi bila za koncert. Pre bih je slushala na jednom brodicu na Savskom keju. Onako intimno, unplugged. Volim to shto je bila mrachna na jedan poseban nachin, shto je bila seksi i u tim dark varijantama, angels & demons, pa kako se kome okrene. Moja drugarica je shminkala pred koncert njene dvojnice, koje su se pojavile sa njom na bini. Kaze da nachin shminkanja koji je Ejmi korostila nije nista spec. tezak.
Zato sto u stvari nema veze sa shminkom, kod Ejmi je sve dolazilo iz dushe.
"Ona je od onih ljudi koji nisu mogli normalno da prihvate emocije", kaze mi dechko sinoc.
"Znam, zato je i volim."


Zao mi je... Komentarisem, jer je jedna od retkih normalnih reakcija na dogadjaj...

nemushto pismo
shto rekla B. O. "videli se nismo"

".......Govorila si im kako morate da promenite set jer nisi u stanju da otpevas pet pesama od kojih ti se cepa srce. Pricas im to sve vreme. Od samog starta. Jebiga. Niko ne moze da napusti svoju pricu."
posted by Jd di

*

...know you're a gambling man

*



"Smisao svakog zivota i jeste pronaci svoju ludost. "
klub 27....

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 914 korisnika na forumu :: 11 registrovanih, 0 sakrivenih i 903 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Bubimir, Dorcolac, indja, mean_machine, Mi lao shu, Milos ZA, mnn2, panzerwaffe, procesor, stegonosa