bem ti kladžu

1

bem ti kladžu

offline
  • Pridružio: 09 Jul 2008
  • Poruke: 281
  • Gde živiš: NBG

kažu da se čuda dešavaju svakog dana.....ja nešto nisam ubeđen u to. Ovo je već hiljaditi put da padnem tiket i već počinjem da verujem u teoriju zavere (naravno kladioničari,fudbalski klubovi,uefa... vs ja)...
ovde svi zakoni verovatnoće padaju u vodu i počinjem da tražim znakove koji bi mi pomogli da mi krene npr. svrbi me levi dlan ja odem,uplatim tiket,gledam teletxt kao hipnotisan,čekam Milan,stežem tiket u ruci ,Milan pobedi i tek onda shvatim da ga nisam ni igrao...
gledam tiket,gleda on mene...kao da je interaktivan tj. kao da kada mi uvaljuju papir na kome se menjaju tekme kako se meni povećavaju šanse da dobijem....odlučio sam čvrsto da više ne igram to s..nje ne zbog para nego živaca,jer uplaćujem simbolične iznose..
eto ja rekoh svoje,jel imao neko sličan problem i nerviranje zbog kladže?

Sve je namješteno danas ! Dobro si primijetio ! Ali , donio si i dobru odluku ! U vezi klađenja , mislim ! smešak

ma znao sam ja i ranije da kladionice nisu napravljene da ja dobijam,ali ovo je prešlo u hronično gubljenje živaca....i opet ..bem ti kladžu

To je previse stresno, svejedno, ulagao 50 ili 5000 din., nerviraces se..
Sto dalje od kladionica, znam ljude koji su debelo zaglavili, i materijalno i psihicki.. ja srecom nisam ovo prvo, ali bio sam u fazi kad sam po ceo dan pratio teletekst, i tad sam odlucio da tome kazem ZBOGOM.
Ima mnogo lepseg na sta mozes trositi vreme i novac.. devojke, izlasci, knjige, muzika, itd, itd..
Pazi, ja znam ljude koji vikendom bukvalno od ujutro do 11 nocu sede u kladionici.. na svadbi su pricali o rezultatima, proveravali preko mobilnog, ma to je ziva bolest!

Eeee... tako i ja danas uplatih da ce Lil da postigne 2+ u prvom poluvremenu (kvota 6.25)... Kao i gol-gol na Bordo... i to prodjem... a padnem na Reading Sad

E, ja se secam tri detalja velikog nerviranja, jedan je dobitak, dva su gubitak.
One sezone kad je Liverpul na penale dobio Milan u finalu LS.. ja odigram tiket u Meridijanu, da Liverpul osvaja LS. Na poluvremenu gubi 3:0, ja se pokunjio i oprostio od para. LJudi oko mene slave, caste se pivom, svi igrali na Milan. Ali onda sledi cudesni preokret, ja postajem veseo, ostali pokunjeni!
U Svedskoj ligi, odigram u gostima Malme, dobra kvota. Na poluvremenu Malme vodi 3:0, tj. 0:3 posto je gost. Ja prestanem gledati teletekst, racunam resen mec, pare u dzepu. Upalim na kraju- Malme izgubio 4:3!
I zadnje, liga koju najvise mrzim- Turska. Cekam za jak dobitak pobedu Fenerbahcea u gostima, protiv nekog s dna tabele. Fener vodi 1:0. Sve druge utakmice zavrsile- po svim racunanjima vremena, uz ogromnu nadoknadu, opet bi trebalo da je davno kraj. I samo u jednom momentu zablica 1:1, i par sekundi posle toga pocrveni, kraj meca.

Danima nisam mogo sebi doci. Znas taj osecaj, kao da se sve urotilo protiv tebe. Nije u pitanju ni novac, nego ta strast, to iscekivanje dobitka, mislim da je to jako stresno.

BEZATI OD KLADIONICE, STO DALJE.. NEMA TU SRECE!

Nije u pitanju novac.. Ali vremenom postane novac glavni! Dobijes par puta male svote,onda uplacujes vise,dobijes vece svote.. Onda ti to postane malo,pa predjes na rulet! Uuuu,tu zaradjujes po 200 000din za vece.. Sto bi radio kada mozes da zivis od ruleta?? E,onda krenes da gubis,zaduzis se.. I na kraju prodas kola da bi vratio dugove.. Pricam o drugaru iz detinjstva,pa ti razmisli!

dule6491 ::Nije u pitanju novac.. Ali vremenom postane novac glavni! Dobijes par puta male svote,onda uplacujes vise,dobijes vece svote.. Onda ti to postane malo,pa predjes na rulet! Uuuu,tu zaradjujes po 200 000din za vece.. Sto bi radio kada mozes da zivis od ruleta?? E,onda krenes da gubis,zaduzis se.. I na kraju prodas kola da bi vratio dugove.. Pricam o drugaru iz detinjstva,pa ti razmisli!
kad smo kod ruleta,to igram onako sportski već godinama i to samo pravi,jer me elektronski ne zanima...imam prijatelje koji su zbog toga prodali stanove,kola,razveli se...sve ja to lepo kontrolišem i ne uzbuđujem se previše dobijao ili ne,ali na kladionici sam puk'o kao lajsna...pa dal' je moguće da ne mogu da prođem 1 tiket od početka sezone i to me prodaju sve "favoriti" evo juče npr, prođu Verder,Hull i Bordo a padnem Lyon...i tako u nedogled,svaki vikend par stotina dinara i par kg živaca manje

Chepaca ...
Mislim da ovdije govorimo o kockanju ... Divim ti se , ukoliko zaista možeš kontrolirati ... ovo što činiš . Savjetujem ti da prestaneš , sada dok je vrijeme . Ovisnost o kocki je pošast ovog sadašnjeg siromašnog doba ... Klađenje je ( kao i rulet u kockarnicama ) , velika bolest ovisnosti , koju je teško naočigled prepoznati , teško se od nje izliječiti a i ovisnost o kojoj se jako malo govori .
Sva ova nervoza koja se stvara oko isčekivanja dobitka , danonoćno gledanje teleteksta i boravci po kladionicama ... opasni su znakovi ... Osobe teško priznaju da su ovisne ... i u tim situacijama dovode u opasnost svoje živote i živote svojih bližnjih .

ja se na ruletu kockam godinama i to jednom mesečno ili u dva meseca...
kladionica postoji za mene samo vikendom i ne sedim tamo kao ludak nego se nerviram kod kuće...da bi neko bio kockar treba da ga znimaju samo pare što kod mene nije slučaj,zato sam i odlučio da ne igram jer umesto zabave dobijam nerviranje...hvala na savetu,već urađeno...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 837 korisnika na forumu :: 8 registrovanih, 0 sakrivenih i 829 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Fabius, goxin, Neutral-M, opt1, Romibrat, SR-3m, TBF1D, wizzardone