da li se vracaju devedesete

4

da li se vracaju devedesete

dekao ::U jednom pravcu definitivno!!!One way ticket to sixties, please Mr. Green ...

sto bi rekao Djole Balasevic "ma je*ite se devedesete"

Ja kolko vidim bar po modi ne vracaju se devedesete nego osamdesete kitcherica do yaya

Da, da.. konacni protivnapad, ono sto smo cekali sve ove godine.. Twisted Evil

http://www.youtube.com/watch?v=W3rP45S4yD0&mode=related&search=

AHHHH te devedesete..............pa kad se setim onih nemackih maraka......pih.... pa nazicas 100 maraka i imas za provod i zezanje ceo vikend,a sad 100 evra jedva da poklopi pola vikenda!!!!!!!!!!

Citat:Evo kako ja vidim stvari ... moje misljenje da je sa smrcu Milana Mladenovica umro i rock 'n' roll na prostorima ex-Yu
ne bih se složio sa ovim mada volim milana.Fora je u tome,što nije bilo na TV kao da ga nema.Devedesetih je bilo samo par rock emisija,od kojih i Paket Aranžman,gde je gostovalo puno neafirmisanih bendova.

Kad Vlada Džet kaže da ima budućnosti za domaći rock,ja mu verujem.

Btw,pozdrav za sve one koji su čuli za By-pass(ako ova grupa i dalje postoji) i za mlade rock nade S3P.
Bora je i dalje okej,mislim muzički je onako solidan.Za mene je najbolje onaj period bez Dzindžera,mada ga veoma cenim kao muzičara,kasniji period je nešto lošiji.
Mislim da je svetska metal scena počela najviše da se menja kada je metallica izdala Load i kad su fanovi počeli da je se odriču po časopisima,da je pljuju i sl.
Onda je sepultura izdala roots,a naravno posle dolazi i (podosta lošiji) drugi album Machine Head-a...
Sve nekako ide silaznom putanjom,tako da mi devedesete nisu po tome baš sjajne.

clonespy ::AHHHH te devedesete..............pa kad se setim onih nemackih maraka......pih.... pa nazicas 100 maraka i imas za provod i zezanje ceo vikend,a sad 100 evra jedva da poklopi pola vikenda!!!!!!!!!!

Da, da, tih 100 famoznih maraka si tih devedesetih mogao da zaradiš za manje od 10 godina! Kako ko, Mare je mogao za 10 sekundi i to iz zadnjeg dela šlepera, a nekima nisu ni bile poznate te marke jer ih nikad nisu našli na dnu kontejnera po kom su kopali svađajući se sa kučićima.

Citat:a sad 100 evra jedva da poklopi pola vikenda!!!!!!!!!!

daj meni 10evra svaku subotu i nedelju, provescu se SUPER.
Jer to SUPER je bez njih a plus sa njima bice mi jos malo bolje Wink

sspin, pa realno brate, gde ti mozes za 10-12 evra (1000 dinara) bolje da se provedes nego u Srbiji? Ja ponekad izadjem i sa 500 dinara pa mi ostane..Smile To su cari Srbije:)

ma nash dens iz 90 - tix me nervira ( kako koja pesma ) Very Happy ali se zato pokidam od smexa kada pogledam spotove onix narodnjaka, poslednji put sam videla jutros od Indire Raditj, ona pesma "ugasi se izogretju ja" i pokidala sam se od smexa...
ma ja hotju da se vrate sedamdesete...e to je uzhivanje...shto se ne rodix tad..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 979 korisnika na forumu :: 21 registrovanih, 5 sakrivenih i 953 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: AC-DC, ArchaBasha, bato, BSD, Dimitrije Paunovic, DonRumataEstorski, ILGromovnik, Istman, kybonacci, Lubica, Milos82, Nobunaga, nuke92, Parker, pein, sovanova95, Srle993, uruk, vaso1, wolverined4, zlaya011