idealan partner

2

idealan partner

toga nema sigurno, u najboljem slucaju moze biti priblizno tome, ali i to retko...

Takav koji ti potpuno odgovara (isto mora biti s druge strane) i vise neces morati i neces traziti dalje - znas da to je to!

Pa naci takvu osobu nije lako... Wink
U sustini je vrlo tesko...

Kao sto rece Jazz ... ne postoje idealni ... vec samo oni sa kojima smo sretni.
Ne vjerujem ni u perfect match ... samo u srece koje se ne daju pokvariti.

Tako mi zivot padne lakse ... slobodno me ispravite ako grijesim.

Postoje dve polovine jabuke,vi ste jedna i tražite drugu polovinu.Kada nadđete drugu polovinu,a ona se uklapa sa vašom,postajete idealan par.
Ko traži taj i nađe.Srećno u pronalaženju.

................

Idealan partner? Hahahahahahaaha
To je jedean od najvecih mitova...
Ja veze delim na vise kategorija, jer jedno je zabvljanje a brak je nesto savim drugo. I posle 7 godina braka i mnooogo zivotnog iskustva mogu samo da kazem da je lepo sanjati o nekim visinama i strastima i ljubavi do bola, ali bi bilo mnogo bolje da se 'pripremimo" za stvarnost pre nego te "ugrize".
Jer zaljbljenost i emocije na pocetku neke ozbiljne veze s godinama postaju drugacije.

Sta bi to bilo najbolje je stvar licnih potreba. Iz ove perspektive udate zenske bitno mi je da se kapiramo, da delimo slicne stavove po pitanju mnogo cega, da prihvatamo jedno drugo i da dajemo jedno drugom prostora "za disanje". E sad sigurno si primetila da na listi nema ljubavi. Namerno sam je izostavila jer za stvaran zivot udvoje ljubav jeste bitna ali nije presudna za harmoniju.

Tuzno je to sto vise od polovine ljudi koje ja znam zivi u loshim i nesredjenim brakovima bas zbog visokih ocekivanja. Je rveruju da je tamo negde lepshe i bolje...Ta prica o drugoj polovini moje dushe je i mene drmala sa 18. Sada imam 30 i malo vise iskustva i mudrosti.

Najbliži idealnom je moj partner (za mene)! Inače mi ne bi posle 10 godina braka pevao pesmu Tonija Montana "Deset godina je prošlo, a ja nju i dalje volim"! Zagrljaj Zaljubljen Poljubac

..............

bocke ::Za one koji idealizuju, svi su idealni. Laughing Ma, meni je važno da se i ja i ona osećam prijatno u svemu tome... Ništa više i ništa manje. Wink Suština kvalitetne veze je prihvatanje i mana i prednosti partnera. Ako nekoga voliš onakvog kakav je i ona (on) tebe voli takvog kakav jesi, to je sasvim dovoljno.

naravno. tako rastemo. Mr. Green smešak I to je za mene ideal, nase ljubavi. :-)

... ne sme biti kao ja... ne sme biti moja kopija..mora biti ostvaren.. volecemo se... bicemo srecni... it will be a good party

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 987 korisnika na forumu :: 23 registrovanih, 0 sakrivenih i 964 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amstel, babaroga, Bobrock1, brundo65, cemix, Djordje29, DonRumataEstorski, Futog 74, ILGromovnik, Kriglord, krkalon, m0nstrum_, milenko crazy north, milos.cbr, Mixelotti, paja69, Parker, pein, powSrb, Shilok, sovanova95, tubular, vaso1