idi...

3

idi...

Hvala vam, dobri ljudi...

Moj tata počiva kraj moje mame, a Nena sin je bačena u pakao. Ovaj grom iz vedra neba nisam očekivala...Izgubila sam ga na tako banalan način, neočekivano.

Nemoćna sam, pokošena, dotučena...Hiljadu pitanja, ni jednog odgovora. To me razdire.

Sad i ja želim da spavam, da me ne bi bolelo...Predugo traje...Ujutru, kad se probudim, želim da bol nestane.

Neće nestati, biće mi još teže kada konačno dođem k sebi i shvatim da tate stvarno više nema...Neke i nečije greške se ne mogu ispraviti, iza njih ostaju humke.

Sad
Moje iskreno saucesce.

Sad, moje saučešće....

"A onda, vec jednom ozbiljno
razmisli sta znaci i umreti
i gde to nestaje covek.
Sta ga to zauvek iste.
Nemoj ici na groblja.
Nista neces razumeti.
Groblja su najcrnji vasar
i tuzno pozoriste.
Igrajuci se nemira
i svojih bezoblicja,
zar nemas ponekad potrebu
da malo krisom zadjes
u nove slojeve razuma?
U susedne buducnosti?
Objasnicu ti to nekada
ako me tamo nadjes.
Znas sta cu ti uciniti:
pokvaricu ti igracku
koja se zove bol,
ako se budes odvazio."

"Nikad se nemoj muciti
pitanjem: kako preziveti,
nego: kako ne umreti
posle svih umiranja. "

Besmrtna pesma Mike Antića, čitana po ko zna koji put, kao da je prvi put.
Pregazila sam tolike godine, al nikako da mi se pokvari igračka za bol. Kvalitetno je napravljena, valda takve više ne proizvode...Nisu baš morali ni ovu moju ovako kvalitetno da naprave, više bi mi odgovarao neki škart od igračke.

Jaoo, ja ovo tek sad vidim Sad Sad
Moje iskreno saucesce. Sad

Moje saucesce.Neka pociva u miru Sad

Bol.Nešto što ne biraš, a što te snađe iz čista mira, vrlo često ničim izazvano.Napast od koje se treba odbraniti, koju treba pobediti!Ne dati joj da se razmaše i pokori te! Analiziram kakve sam sve to odbrambene mehanizme, u godinama koje sam ostavila iza sebe,stvorila u borbi s tom nemani? Koji su to mehanizmi, da li su i koliko svaki od njih bili delotvorni?Na kakav način sam to sebi pomagala da je prevaziđem i zbrišem iz njenih čeljusti, na sigurno mesto?Emotivni seronja u meni je izuzetno ranjiv, stoga sam ga poklapala iz sve snage, čim bi bar malo podigao glavu gore i hteo nešto da izusti, da da do znanja da je prisutan, da se i on, kao, nešto pita.Ma neće on meni zagorčavati život, ne dam!Sita sam ga više!Ima da ga ugušim, da ne postoji više!Sabila sam ga u dubok mrak i zaključala vrata.Mozak, misli preokupirala koječim, ma ne dam ni njemu da razmišlja po slobodnom izboru, ima da ga uposlim bilo čime!On se nešto opire, kao umoran je i sit svega, odbija da se bavi teškim stvarima.Dobro, onda ćeš da se igraš! Ima da se igraš do besvesti, ali nećeš zalaziti s one strane ograde, jer iza nje čuči ona neman zvana bol.
I tako, naterala sam mozak da igra on line igrice.Podetinjila sam načisto, ali mi to nije bitno, bitno je da ta fora prolazi, da mozak pika igrice i ne viri preko ograde. Onoj nemani će valda jednom dosaditi da čuči tamo, pa će se pokupiti i otići, a do tada- igraću igrice! Kao i sva deca kad nema mame i tate.
Samo, problem je što ne mogu 24 časa dnevno da pikam igrice.

otišo je pjetli kad se bude,
kao da u šetnju neku kreće
otišao je s mirisima jutra,
da l je znao da se vratit neće?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1198 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 5 sakrivenih i 1155 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., anta, Battlehammer, Brana01, CikaKURE, deimos25, dushan, Excalibur13, HogarStrashni, ikan, ivan1973, Karla, Krvava Devetka, kubura91, laurusri, mercedesamg, Mercury, Mi lao shu, milutin134, Miroljub1979, muaddib, nebkv, Oscar, Panter, pein, Pikac-47, procesor, Shinobi, Sirius, sovanova95, Srle993, TheBeastOfMG, Tvrtko I, vladulns, W123, zillbg, |_MeD_|, žeks62