kako sam postao građanin

3

kako sam postao građanin

Pa trazio sam nesto za programiranje i slucajno dosao na forum na mycity. I onda sam se uclanio. Neznam zasto ali obozavam ovaj forum. Ceo dan "Visim " ovde. Very HappySmile

Srki94 ::Pa trazio sam nesto za programiranje i slucajno dosao na forum na mycity. I onda sam se uclanio. Neznam zasto ali obozavam ovaj forum. Ceo dan "Visim " ovde. Very HappySmile

Verujte mi i sa mnom je tako! Ovde sam mnogo toga naucio i zahvaljujem se svima koji su mi u tome pomogli! HVALA!!!

Ja znam i zašto se zadržavam ovdje...Samo, ko bi sve činjenice naveo, mnogo ih je...Možda nedostaje još poneka rubrika (npr. Psihologija) a možda bi se neke mogle i spojiti??

[quote="vasa-93"]
Citat:
Verujte mi i sa mnom je tako! Ovde sam mnogo toga naucio i zahvaljujem se svima koji su mi u tome pomogli! HVALA!!!


Takodje hvala svima!

Moram da priznam da me ganuo Dubar-in text u ovom blogu.Ja sam clan MC maltene od juce(tek nekih par meseci),ali kao da sam vec godinama,jer osecam neverovartnu povezanost sa vama,sto rekose,ovisnost.Lutajuci netom,onako bezveze,slucajno sam naisao na MC,pa rekoh ,aj da vidim sta tu ima.I nasao sam jako mnogo tema koje interesuju sve nas,iz oblasti nauke,samog zivota...Nedugo zatim trebala mi je pomoc oko racunara i samo sto mi suze nisu posle kojom brzinom su mi clanovi MC pritekli u pomoc,i tako jos par puta...Uglavnom svakodnevno citam raznorazne postove i postojece probleme i uvidjam koliko sam mnogo ,a za tako kratko vreme naucio od svih vas ovde i osecam se predivno.Ja sam mozda malo vise emotivac ,pa eto,u skladu sa tim i ispade ovakav text.Sve moguce pohvale od mene onima koji su mi pomogli do sada,kao i ostalim clanovima MC.HVALA!

Danas sam kao i stotine drugih krkao meso. Pečenja je bilo (samo od vola sa slike) oko 200 kg.
Postavljali su nekakav kamen-temeljac za poslovnu zgradu buduće Termoelektrane.
Krkali su političari i gotovo je neobjašnjivo zašto je na trpezi bilo toliko mesa: pečeni prasići, jagnjetina i - pečen vo.
Salatu gotovo niko nije tražio. Mladog luka, paradajiza, krastavaca ostalo je u izobilju. U ovom dijeliću Balkana a možda i šire, trpeza bez mesa je, kažu, sirotinjska.
Krezubi penzioneri, rudari, nezaposleni svi su kidisali na meso i za par sati od vola su ostale samo koske.
Kako strancima objasniti da krkamo zbog krkanja, da djecu od malih nogu pitamo mesom, da je pečenje numero uno, da drugog specijaliteta nemamo.



Još šest poruka i postajem više od građanina.Smile
Taman kada sam naumio da potrošim šest poruka na različite postove, otkazao mi net pa sam bio u prekidu nekoliko dana.
Kada sam se opet vratio naletjeh na temu "Atmosfera na MC u odnosu na druge forume" i zarekoh se da neću ispucavati poruke samo da bih prešao u viši rang. Bilo bi glupo a na kraju šta fali običnom građaninu?
U isto vrijeme zaintah se da neću otvarati nove blog teme....

Ja ne patim od titule ali ih svakako poštujem.
Član sam od maja 2005. a još uvek imam manje od 400 poruka.Kada sam naleteo na forum prvo sam čitao sve žive teme sa gomilom stranica i nisam imao potrebe da nešto postujem jer sam bio iznenađen količinom informacija i zanimljivosti.Visim svaki dan ovde, tj. noć, prosto mi dan nije protekao kako treba ako ne pregledam šta ima novo.

Da revitalizujem temu! Elem, ja sam totalni dunster za računare, a primila sam se na sajt koji je u prvom redu tehnički i posvećen računarima i informatici. Ono što MC ima a drugi nemaju su ljudi, stručni, pametni, dobri i voljni da pomognu. Ne znam kako bih izlazila na kraj s ovom mojom krntijom i sa ovo malo znanja što imam da nije Ambulante! Jednom mi je pomogao Dr Bora, a sada helen1. Želim da im se najtoplije zahvalim.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 866 korisnika na forumu :: 11 registrovanih, 4 sakrivenih i 851 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., Bubimir, DragoslavS, Lazarus, Milos82, Mixelotti, mnn2, VJ, yrraf, zziko