ne zelim da se zna

ne zelim da se zna

offline
  • Pridružio: 15 Okt 2005
  • Poruke: 1235
  • Gde živiš: Shta je bilo?!

Ne znam samo da li u vooj zaostaloj Srbiji ili tako i u celom svetu,ljudi ne smeju/ne zele da kazu neki prblem koji imaju a da je licne prirode.
naime, jedna osoba koja me je zamolila da joj pomognem tako sto sam pitao vas za jedan polni problem...mislim zasto postoji mama i tata? sta je tu strasno? pola stvari, cak i vise od pola stvari se izgleda uce same od sebe, ili to samo tako kukavice?
ne znam u cemu je fora Sad

A sta, .. naljutila se (TA osoba) jer si kao vasu intimu izneo u javnost, zaboga Bebee Dol
jel se o tome radi cvelle?

ma jook, nego sasvim obrnuto, toj osobi ne pada na pamet da ikome kaze o problemu, a tek joj ne pada na pamet da ode kod lekara...pa sam ja morao s vama da kontaktiram, o eduktivnom forumu o seksu...zar ne postoji stariji brat/sestra, cale keva...to je ono o cemu ceo dan razmisljam.

Mozda se boji ili stidi. A to sto nece da podjeli sa svojim bliznjima moze da znaci par stvari; da nema povjerenja u njih, da su oni uzrok "strahu", da nece da slusa pridike (koje u njenoj/njegovoj glavi imaju suprotan efekat od pozitivnog) ili ko zna sta jos. Ja kao roditelj mogu da kazem da me je strah ovako necega ... da mi je djete (ne daj Boze) zarazeno necim a da mi ne dodje i kaze to. A doktoru mora da ide za svoje dobro, sa roditeljima (ili bratom/sestrom) ili bez njih. Ako ti vec znas za to ... mozda sa tobom?!

Treba neke stvari ubaciti u edukaciju/skole.
Mi smo u osnovnoj skoli imali nekakvo "seksualno obrazovanje", ali nikakve koristi od toga osim sto su se muski kezili a zenske kikotale ceo cas.
Kada sam prvi put imao problem zbog koga sam morao kod lekara, skontao sam da ne znam kod kog lekara treba da idem.
Bilo nekom smesno ili ne, ja otisao kod ginekologa (imao sam 16 godina i nisam imao bas neku ideju o tome gde treba da se javim).
Srecom je doktorka bila fina, pa me uputila na koznog lekara. Da se samo malo nasmejala, ja mislim da sam mogao samo u zemlju da propadnem.

Rade se slicni seminari po skolama, u toku je to...
cisto da kazem bobby Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 655 korisnika na forumu :: 10 registrovanih, 1 sakriven i 644 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, _Rade, Battlehammer, bojank, cikadeda, gorantrojka, hyla, Kruger, opt1, sovanova95