odo ja na prijemni...:(

3

odo ja na prijemni...:(

ma narode vama je opusteno.ja sam zaboravio da se prijavim na konkurs za polaganje prijemnog za fax :-(.muka me uhvatila kad sam skontao.samo cu reci:BLAGO VAMA!!!!!!!!!!!!


i?kako si prosao na prijemnom,tapinikol?

@tehnicar reci da se zezas?
Koiji si fax hteo? Ima na nekim i danas prijava i sutra na nekim....

Sto se tice prijemnog kod nas je izgubio smisao ocigledno sa tim prepisivajem, tako da ga mogu i ukinuti, ali realno kad se pogleda ocena u osnovnoj skooli nije nikakvo merilo znanja, i uvek ima onih koji imaju ocene dobre jer su im profesori i roditelji kucni prijatelji ili sta vec... tako da bi prijemni tu trebao malo da odvoji oni koji znaju i one koji su dobijali ocene nezasluzeno.
Mnogo profesora, bar u mojoj osnovnoj skoli su gledali i druge ocene, pa na primer ovaj iz geografije kaze:"au, pa ti imas 3 iz istorije, ajd ja cu ti dati isto" ili tako nesto...

Zato mi se svidja fakultet, svako gleda svoje, jedan predmet mozes imati 10-ku ostale 6-ice niko ti nista nece reci....

to si u pravu!mada nije uvek tako.meni su pola profa iz srednje skole kucni prijatelji,ali to me nije sprecilo da budem odlican djak koji zna za odlican uspeh.da su mi poklanjali ocene ne bi ja nikad stigao do republickog takmicenja iz kompjuterske grafike!!!upao sam na budzet na mehanizaciju i konstrukciono.sto znaci da sam uspeo da se prijavim hehehe!!!!!!!

Hehe...ja se pred moj prijemni uopste nisam nervirala.Cak sam pred prijemni iz srpskog isla da se smuvam sa jednim deckom...tako da sam na tremu zaboravila.Srpski sam ucila i znala sam sve, 20 bodova sam imala.A matis...to je druga prica.Matis nisam ni presla skroz, ali nije da bas nisam nista znala, imala sam 15 bodova.
Ma za taj prijemni se uopste nije trebalo nervirati.Kad samo pogledam drugaricu koja je mesecima ucila, i na kraju takvu tremu imala da je imala manje bodova od mene...mislim strasno.A dobro, nije da sad ne treba uciti...samo se ne treba nervirati.Ako znas, znas.Ako ne znas-prepises....Tako to ide.

ja sam moj prijemni lepi prepisala i na kraju sve ukupno imala 93 boda,upisala sam medicinsku i lepo mi je Smile h ehe
i nije tacno da u medicinsku idu samo devojke... kod mene je 9 muskaraca u razredu Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 911 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 6 sakrivenih i 860 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, Bane san, bufanje, Denaya, Dimitrije Paunovic, FOX, Frunze, Georgius, ILGromovnik, ivan979, Ivica1102, Karla, kovinacc, kybonacci, Leonov, ljuba, ljubacv, Lošmi, maiden6657, milenko crazy north, Milometer, milutin134, Mlav, Mravce, nemkea71, nick79, opt1, pein, Rakenica, raptorsi, sasa87, solic, sombrero, Srky Boy, Srle993, Steeeefan, theNedjeljko, Trpe Grozni, vathra, Vlad000, Vlajman1957, YU-UKI, YugoSlav, zillbg